DEĞERLİ DUA DOSTLARI KARDEŞLERİM BAZI DUALAR VE DE BİLMEDİĞİMİZ VE BİLİNMİYEN DUALARLA ALAKALI SORULAR OLUYO BEN NOZGEN SİZLEREDE BU KONUDA TAVSİYEDE BULUNAYIM RABBİMİN KURANINIDAN VEDE BİLİNEN RABBİM TARAFINDAN BİZE NAZİL OLMUŞ VE İNMİŞ AYETLER DUALAR VE SÜRELER VARDIR HER ANLAMINI BİLMEDİĞİMİZ ŞEYLERİ OKURSANIZ FARKLI SONUÇLAR DOĞURA BİLİR VELEVKİ İYİ NİYETLE OKUMUŞ OLUN BENİM SİZLERE ACİZANE TAVSİYEM KURAN,NI KERİM ŞİFADIR*ÖRNEK HZ EBUBEKİR BÜTÜN MAL VARLIĞINI İSLAM İÇİN BAĞIŞLAMIŞTIR VE PEYGAMBERİMİZ HZ EBUBEKRE DEMİŞTİRKİ ÇOCUKLARINA NE BIRAKACAKSIN O MÜBAREK **ONLARA KUR,AN,KUR,AN YETER YETER DEMİŞTİR* ONU BOL BOL OKUYALIMKİ BİZLERE İKİ ALEMDEDE ŞAHİT OLSUN VEDE ŞİFA OLSUN İŞAALLAH*SAYGI VE SELAM İLE ALLAHA EMANET OLUN***ben bunları şunun için yazdım bildiğim konularda rabbim bana sual etmesin sen biliyodun niye söylemedin diye huzuruna bundan dolayı suç işlemiş olarak varmak istemem*benide yanlış anlamayın dua dostlarım**
**önemlidir** DUA DOSTLARIMA**LÜTFEN** OKUYALIMMMMMM**nozgen**
(22 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SİZİ EN EMİN OLAN RABBİME EMANET EDİYORUM SAYGI VE SELAM İLE*
18 yıl önce gönderildi # -
Masallah .Allah razi olsun kardesim.
ZEZ SAĞOLALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM VE BÖYLE Bİ YAZI YAZMA İHTİYACI DUYDUM UZUN ZAMANDIR BU STEDEYİM VE FARKLI KONULAR İŞLENİYO BENDE ADRES VERDİM RABBİMİN KITABI KURAN*
cok dogru yazmissin nozgen kardesim gercekten cok dogru bu bilgiler icin Allah razi olsun bende ayni seyi bertiye denen ua ile ilgili yazmistim yukariya bende hatirlatmak istedim arkadaslarima
SAĞOLSERNAY KARDEŞİM EN DOĞRULARI YAZARSAK RABBİM BİZE SUAL ETMEZ ÇÜNKÜ HER Bİ DUADAN ÜMİT BEKLEYEN KARDEŞLERİMİZ VAR ONUN İÇİN DOĞRU BİLGİ VE ADRES KURANI KERİMDİR DİYORUM*
saol hocam allah razı olsun haklısın=)
allah sizden razı olsun. sizi sıkıntılarınızdan kurtarsın
sağol nozgencim seni yanlış anlayan olmaz olamaz allahım senden razı olsun seni sevdiklerini dua dostlarımı şerden kötülüklerden beladan kazadan hastalıklardan akla gelmeyen hayırsızlıklardan korusun yaşantınızda kolaylıklar versin amin
DUA DOSTLARIM BENİM YANLIŞ ANLAŞILMAMLA ALAKALI BİŞEY DEĞİL BEN SADECE DUA DOSTLARIMA DOĞRU BİLDİKLERİMİZİ AKTARALIM VEDE YANLINŞ BİLGİ VERMEKTEN KAÇINMAK BABINDA YAZDIM UMARIM BENİ ANLAMIŞTIRSINIZ BU KONUDA DOĞRU BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞMAK İÇİN YAZDIM HAKLARINIZI HELAL EDİN SADECE BUNU BELİRTİM SAYGI VE SELAM İLE*
Nozgen kardeşim ne kadar güzel yazmışsın..Ellerine sağlık..Evet Rabbimizin bize tavsiye ettiği ve tüm paygamberlerin etmiş olduğu dua örnekleri mevcut Kur'anı Kerimde..Rabbimiz bize nasıl dua edeceğimizi bile öğretmiş..Anlamını bilerek ettiğimiz duala daha da samimi olacaktır..Fakat bir şey söylemek istiyorum..Anlamını bilmeden ettiğimiz duaların farklı sonuçlar doğuracağını düşünmek.. bana göre yanlış..Zira biz anlamını bilmesekte duanın Rabbimiz bizim ne istediğimizi bilmektedir..Böyle düşünmek sanki O'nun bilmesinde bir eksiklik ya da bir yetersizlik varmış gibi olur haşa..
Kur'andan milhem olarak ve direkt alarak dua okumamız tavsiyen ise gerçekten çok ince ve çok güzel..Allah razı olsun kardeşim..18 yıl önce gönderildi # -
HAKLISIN NOZGEN KARDEŞİM ALLAH KURANDAN VE DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN BİZİ.
ŞİFAMIZI KURANDAN VERSİN İNŞ
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RVEYDA KARDEŞİM BEN MANASI VE ANLAMI BAKIMDAN DEMEDİM BAZI İŞTE ŞU OLURSA BÖYLE OLUR BUNU OKURSAN HÜLASA NE ÖĞRENİP NE YAPMAMIZ GEREKENİ BİLMEMİZİ TAVSİYE ETTİM MUHAKKAK HER AYET VE DUALARI VEDE SÜRELERİN ANLAMLARINI BİLMEK GİBİ HEPSİ İÇİN ŞANSIMIZ YOK AMA BEN BİLİNEN DUALAR ÜZERİNDE VEDE KURANI VE SÜRELERİ VEDE AYETLERİ TAVSİYE EDRİM KARDEŞİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN SAYGI VE SELAM İLE*
ANLIYORUM NOZGEM KARDEŞİM..ALLAH RAZI OLSUN..AFEDERSİN :) ŞİMDİ DİYECEKSİN Kİ SEN DE HERŞEYE MUHALİFSİN :) BAĞIŞLA BENİ..BENCE İLMİN EN YÜKSEĞİNE TALİP OLMALI VE BUNUN MÜMKÜN OLMADIĞINI DÜŞÜNMEMELİYİZ..ZİRA GAYRET İLE RABBİMİZ BİZE OKUDUĞUMUZ HER AYETİN MANASINI ANLAMAMIZI NASİP EDER..YETER Kİ BİZ ÖĞRENMEK İSTEYELİM..ÇABA KOYALIM ORTAYA..ÖĞRETEN O'DUR.. ÖĞRENMEK YA DA ÖĞRENMEMEK KENDİ TERCİHİMİZ ELBETTE..AMA EN AZINDAN MÜMKÜN OLMADIĞINI DÜŞÜNMEYELİM..MÜMÜKÜN OLMAYANLARI MÜMKÜN KILAN RABBİMİZ BİZE KELAMINI ÖĞRETİR İNŞALLAH..NOZGEN KARRDEŞİM TEKRAR ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK..RABBİM İLMİMİZİ VE FEHMİMİZİ ARTIRSIN!!DUALAINA BENİ DE ALMANI UMUYORUM..SELAMETLE..
SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN DUA DOSTU KARDEŞLERİM YANLIZ BUNU BELİRTMEK İSTEDİM BENİ ANLAYIŞLA KARŞILADIĞINIZ İÇİN ÇOK TŞK EDERİM ALLAHA EMANET OLUN SAYGI VE SELAM İLE*
ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM HANGİ DUA DOSTUMUZUN DUASI KABUL OLUNUR BİLİNMEZ BİRBİRİMİZİ DUALARIMIZDAN EKSİK BIRAKMAYALIM KARDEŞLERİM EN EMİNE EMANET OLMAK ÜZRE SİZLERİ EMANET ETTİM SAYGI VE SELAM İLE
ALLAH RAZI OLSUN.
RABBİM HERDAİM SİZİ SEVSİN VE KAYIRSIN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ABLA AMİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ABLAM SAĞOL ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN İŞAALLAH*
YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİNİ HİSSEDEBİLİYORUM ŞUAN,
100 BESMELE
1 İNŞİRAH
1 İHLAS
1 FELAK
1 NAS
AVUÇLARINA BIRAKIYORUM,DUALARIMDASIN,DUALARINDA OLAYIMMM,18 yıl önce gönderildi # -
NOZGEN KARDEŞİM ALLAH KURANDAN VE DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN BİZİ.
ŞİFAMIZI KURANDAN VERSİN İNŞALLAH. YÜREĞİNE SAĞLIK.ZATEN BEN BU SİTEYE ÜYE OLDUĞUMDAN BU YANA BİMEDİĞİM O KADAR ÇOK SEY ÖĞRENDİM Kİ. YADA BİLİYOR SANDIĞIM AMA YANLIŞ BİLDİĞİM ŞEYLERİN DOĞRUSUNU SENDEN SİZLERDEN ÖĞRENDİM. ALLAH SENDEN VE HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
MERAL ABLAM NEDEMEK SİZLER BENİM HEP DUAMDASINIZ RABBİM HER NE SIKINTINIZ VARSA İSE ONUN GÜZEL İSİMLERİ İLE SİZE DUADA BULUNDUM SİZİ EN EMİNE RABBİME EMNET ETTİM SAYGI VE SELAM İLE ALLAH RAZI OLSUN*
SUZAN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BENİM SADECE SİZ DUA DOSTU KARDEŞLERİME TAVSİYEM KURANI TAVSİYE EDİYORUM RABBİM BİZLERİ SON NEFESİMİZ DAİM OLMAK ÜZRE BİZİ AYIRMASIN KARDEŞİM YARDIMCI OLABİLDİKSE NEMUTLU BİZLERE SAĞOL SAYGI VE SELAM İLE*KARDEŞİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.