ARKADAŞLAR GEÇENLERDE ANLATMIŞTIM HATIRLARSINIZ EN YAKIN ARKADAŞIM DEDİĞİM KİŞİ DOSTUM DEDİĞİM KİŞİ BANA YALAN ATIYORMUŞ DİYE YAZMIŞTIM BUGÜN KONUŞTUM ONUNLAN NE YAPTI ETTİ BENİ SUÇLU DURUMUNA DÜŞÜRDÜ YA BİR İNSAN BU KADAR AŞAĞILIK OLURMU YA ÇÜNKÜ YALANINI ÖĞRENDİM YA KENDİNİ HAKLI ÇIKARICAK VE HALA DAHA YALAN ATIYOR YA LÜTFEN BENİM İÇİN DUA EDİN ÇILDIRIYORUM ÇÜNKÜ MAHFETTİ BENİ YA
ALLAHIM BANA SABIR VER MORELİM ÇOK BOZUK
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
15 tane yunus a.s duasını okudum hediyemdir kardeşim inşallah için ferahlar allaha havalet allah ıslah etsin ne diyelim amiiiiin
18 yıl önce gönderildi # -
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin...ya rabbi dostumun gönlünü ferahlat, ona sabır ver, hayırlı dostlar edinsin..amin amin amin..
amin dostları amin inşallah allah karşı tarafında içine ferahlık verir resmen üstüme saldırıyor ya çok çirkinleşti
allah yardımcın olsun kardeşim ben 3 fatiha 3 ihlas gönderiyorum sana sıkıntıların için inşallah tez zamanda sona erer
rabbim yardımcın olsun güzel kardeşim bunlar hayatın gerçekleri yaşın küçük daha çok karşılaşıcakssın bu gibi durumlarla (umarım tekrar karşılaşmazsın) böyle böyle büyüyeceksin .....
sabır sabır sabır.rabbime bırak.o herseyi hakkıyla bilendir.inanki yeni yaşadığım olaylara dayanarak söylüyorum....sır kapısı gibi oldum vallaha:)))
hazıran cnaım sana bı kucuk bı ısık hayatta basımıza neler gleıyo neler olaylara dalmadan ustunden atlayıp gecmesını ogrenıcezz atala gec hayatım atla geccc
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin RABBİM YARDIMCIN OLSUN
10 tane yunus a.s duasını okudum hediyemdir.Rabbim gönlünü ferahlatsın.
allah razı olsun arkadaşlar vallaha akşamdan beri morelim nasıl bozuk ya başım çatlıyor sinirden ama geçicek inşallah
3 Ayetel Kürsi okudum,
Mevlam sabır ve selamet versin,
İmam-ı Gazali der ki:"İyi arkadaş; esans satan esansçıya benzer. O, sana güzel kokusundan ikram etmese de, onun güzel kokusundan yararlanırsın. Kötü arkadaş ise; demircide ateş körükleyen körükçüye benzer. O, seni demirin ateşinde yakmasa da, dumanı ile rahatsız eder."Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur: "Dostunu severken ölçülü sev, günün birinde düşmanın olabilir. Düşmanına da buğzunu ölçülü yap, günün birinde dostun olabilir."Arkadaşlarımıza karşı sevgimizde de, nefret ve düşmanlığımızda da ölçülü olmalıyız. Daha çok affedici olabilmeliyiz.
Arkadaşlıkla ilgili çok önemli adaptan birisi de sır tutmaktır. Ağzı gevşeklik hoş olmadığı gibi, ağzı gevşeklerle samimi olmak ve dostluk kurmak hoş değildir. Hadis-i Şerifte: "Bir kimse bir şey konuşur, sonra da etrafına bakınırsa bu söz oradakilere emanettir. (sır olarak saklanmalıdır.) buyurulur. Yine başka bir hadiste: "Sırrımı koru, güvenilir ol."buyurulmuşturMevlam karşımıza "iyiki varsın" diyebileceğimiz dostlar ile buluştursun cümlemizi İnşaAllah.
Amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.