Tufan kardeş..çok üzüldüm Rabbim sizlere sabır kardeşine şifa versin...güçlü olun ümitli olun dua edin Rabbim sizin için hayırlı olanı verecektir inşaallah.. bir Yasinde ben okucam..bu gece kardeşine çok çok dua edicem...
selametle...
acil
(84 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH senden razı olsun kardeş 55 oldu ALLAH seninde muradın neyse onu verir inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM İŞİNİZİ KOLAYLAŞTIRSIN ANNEMDEN VE BENDEN BİRER TANE TOPLAM 56 OLDU.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . 3 İHLAS 1 FATİHA İLE BESLEDİM .
HOŞGELDİN TUFAN KARDEŞİM ALLAHIM HIZIR ALEYHİSSELAMI İMDADINIZA YETİŞDİRSİN OKUYUNCA YAZARIM
rabbim tez vakitte şifa versin.bende okuycam ama kaç olacağını bilmiyorum.okuyunca sayısını yazarım.rabbim şifa versin.ama hemenmi okumammız gerekiyor.1hafta sonra falan olsa olur dimi
Galip kardeş bu hastalıktan Allahın izniyle adı gibi galip çıkar.1 Yasnde ben okuyacağım.Kabul edin.
BİR TANEDE BEN OKUDUM İŞTEYİM EVE GİDİNCE DEVAM EDİCEM SAYISINI BİLDİRİRİM KARDEŞİM TOPLAM 57 OLDU RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN AMİN.
TUFAN KARDEŞİM,SANA 41.LA HAVLE,HASTA KARDEŞİMİZE BİR YASİN HEDİYE ETTİK,LÜTFEN KABUL ET.
SELAMETLE...TOPLAM.............58.ADET OLDU.
ALLAH RAZI OLSUN CÜMLENİZDEN İŞYERİMDEKİ ARKADAŞLARDA OKUDU TOPLAM 90 OLDU AMİN İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER HEPİMİZİN DUALARINI KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞINI ALLAHTAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ
Sedef kardeşim okudum da sanırım herkes birer tane okuması lazımmış ben dün gece 5 tane okudum nasıl olucak şimdi 4 taneyi saymıyacakmıyız
O DÖRT YASİNİ BANA VERSEN DEĞERLİ DOSTUM.
ALLAHrazı olsun 1 taneyi 500 yasine katarım diğer4 tanesine eğer kabul edersen inşallah kardeşime şifa olur
Kadir baba dör tane Yasini sana veriyorum. tufan kardeşim şimdi senin içinde 4 yasin okuyacağım hemen.
allah razı olsun nur kardeş allah ne muradın varsa versin
Tufan kardeşim ben güzelliği burda buldum. şimdide bir kardeşimden sana bir yasini şerif daha gönderiyorum kabul et.
birde tam emin olmak istiyorum herkesten birer tanemi olmak zorunda. yinede okurum yeterki siz söyleyin. hemde kalpten okurum kardeşim. Allahım herkese acil şifa versin18 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM NUR.O YASİNLERİ TUFAN KARDEŞİM KABUL ETTİ.ALDI İNŞALLAH.SENİN OKUYACAKLARIN BENİM OLSUN.LÜTFEN HABER VER BANA OLURMU.
Amin seninde tezinden işallah. kalbim huzur buldu burda
TABİ kADİR BABA ONLARDA SENİN OLSUN MÜSADENİZLE OKUYAYIM OKUDUĞUMDADA SİZE SÖYLERİM
allah razı olsun nur kardeş senden kadir baba senin için kabul edersen 1 yasini şerifte ben okumak isterim
TUFANIM ALLAH DERİM.SENDEN 1.ADET,NURDAN 4.ADET.BU TİCARETİ SEVDİM BEN.ALLAH RAZI OLSUN.
SANA VE HASTA KARDEŞİMİZE 100.LA HAVLEDE BİZ YOLLADIK.GÖNÜL HEYBEMİZDEN,LÜTFEN KABUL EDİM.ŞİFA TADINDA,DOST TADINDA.18 yıl önce gönderildi # -
TUFAN KARDEŞ HASTANEDEKİ ARKADAŞLARIMDAN 3 YASİN GETİRDİM ALLAH KABUL ETSİN
Kadir baba ben 4 yasin okudum.Allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM,YERİNE ULAŞTIBİLE.SELAMETLE.
Tufan kardeşim bende alıyorum.1 tane ben 1tane kayınvalidem 1 tane görümcem 1 tane annem 1 tane de teyzeme okuturum.Toplam 5 adet yapar inşallah.Rabbim şifa versin.Bir de her gece İnsan suresinin son beş ayetini muhakkak oku kardeşim.Şifa ayetidir
ALLAH razı olsun arkadaşlar hepinizden ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah benimde çevreme söylediklerimle beraber toplam220 oldu hepinize ilginizden dolayı sonsuz teşekkür ederim
S.A.TUFAN KARDEŞİM SİTEYE BİR YAZI YAZDIM SABAH.UMREYE GİDECEM DEDİM.NE DİLKELERİNİZ VARSA SÖYLEYİN NOT ALACAM TEKER TEKER ADINIZA DUA EDECEM DEDİM. İLKLER ARASINDA OLACAGINI SANMIŞTIM .
HASTA KARDEŞİN İÇİN DUA İSTEYECEKSİN DÜŞÜNCESİYE.AMA EMİN OL SEN İSTEMEDİN AMA BEN ONUN İÇİN YAPACAGIM DUAYI EN BAŞA YAZIYORUM. RABBİM ŞİFALIK VERSİN .SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
tufan kardeşim bugün pek giremiyorum ben 84 ayrı kişiden 84 yasin buldum Galip abi için.Allah kabul etsin. toplam 304 ediyor sanırım sen yinede kontrol et. burası çok kalabalık 5 dk bunun için girdin.AEO
allah razı olsun kardeşim hakkını helal et 500 demiştim ama sizler ve diğer dostlar sayesinde 1000 ler yaklaştı allahım inşallah tez günler içinde kardeşimin hastalığını üzerinden def eder ve mucizelerinden bierinide kardeşime verir inşallah hepinize sonsuz teşekkür ederim
1 TANEDE BENDEN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.