ARKADAŞLAR BÖBREK HASTASI ARKADAŞIM ŞUAN HASTANEDE VE BİZİM DUALARIMIZA İHTİYACI VARR DUALARINIZI EKSİK ETMEZSENİZ SEVİNİRİM DUA VE SELAM İLE
BÖBREK HASTASI ARKADAŞIM HASTANEDE DUALARINIZI BEKLİYORUM =PINAR
(30 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
pınarım 100 besmele ve 100 salavat okuyorum.daha da okumaya devam edecem.rabbim yar ve yardımcısı olsun.amin
18 yıl önce gönderildi # -
100 fatiha okudum pınarım okumaya devam.rabbim şifasını versin. YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
ALLAH SIFA VERSIN TEZ VAKTTE
Allah şifa versin.
allah razı olsun arkadaşlarrr
Rabbim acil şifalar nasip etsin 7 ayetel kürsi yolluyorum.
allah'ım acil şifa versin pınarım her rabbime el açışımda rabbime arkadaşın içinde dua ediyorum rabbim kabul etsin amin amin...
Rabbim acil şifalar versin..
10 Fatiha hastalıklarına şifa olsun inşaAllah....18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim 500Kelime-i tevhid 500Ya Şafi 30 İhlas 30 yunus Peygamberimizin duası,Rabbim kurban oldugum güzel Allahım sen erol kardeşimize acil şifalar ver rahmetinle sarıp sarmala üstünden hastalıgı sök kopart al eser bırakma sevenlerinin yüzünü güldür Rahmetinle ayaga kaldır tut ellerin yaptıgımız duaları katında kabul eyle kardeşimizi vücuduna vericegin saglık ile haberdar eyle Ya Rabbim amin amin amin..
kardeşim hastayım agrım var biliyosun bu kadar oldu hepinize sitedeki kardeşlerimede okuycam sonra yatıcam artık sırt agrım var Rabbime emanet olun dua ve selam ile..
allah sifa versın 3 ıhlas 1 fatıha okuorum
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa ihsan etsin inşallah
allah hepinizden razı olsun gönlünüzdeki muradı versin
Erol kardesime bende 21 Ayetel Kürs-i okuyorum.Rabbim sifasini versin insallah.Güzel haberlerini duyalim.Amin.
Allahümme rabbena ezhebi'l- be'se,işfi,entes-şafi.La şifaen illa şifaüke,şifaen la yugadiru sekamen.AMİNNN
33 besmele, 33 Ya Şafi hediyemdir, Rabbim kabul buyursun, tez zamanda merhameti rahmeti tecelli etsin ve arkadaşınızın tüm hastalıkları iyileşsin inşallah..
bir arkadaşım bana şifa duası tavsiye etmişti, kendisi epilepsi olan oğlu için okumuş ve olumlu sonuç almışlar..inşallah arkadaşınızın şifa bulmasına vesile olur, duanın nasıl okunacağını onun bana yazdığı metnni kopyalayarak gönderiyorum;
11 Defa.... Allah humma salle ala muhamadiyun ve ala aley muhammadin kama salleyte ala ibrahime vela ala aley muhammadin kama barıkta ala ibrahime ve ala aley ibrahime inneke hamidun mecit.....Allahumma barik ala muhammadin kama barıkta ala ibrahime ve aley ibrahime inneke hamidun mecit.......100 Defa......Nunazzalal kurani ma huva şifaul ve rahmatallil muminin........
11 Defa.... Allah humma salle ala muhamadiyun ve ala aley muhammadin kama salleyte ala ibrahime vela ala aley muhammadin kama barıkta ala ibrahime ve ala aley ibrahime inneke hamidun mecit.....Allahumma barik ala muhammadin kama barıkta ala ibrahime ve aley ibrahime inneke hamidun mecit.......
Bunu okuduktan sonra ilgili yerlere, kalba üflemek lazim......suyu üfleyip ilgili kişilere içirmek lazim......
Çok etkili bir dua....Allah her türlü rahatsızlığa şifa veriyorbahsettiğim arkadaşım Hintli, Türkçesi pek iyi değil, yukarda yazdığı dualar salli-barik duaları anlarsınız zaten ama neden bu kadar hatalı yazılmış diye düşünmeyin diye açıklama yapmak istedim :)
1 fatiha 3 ihlas mevlam acil sifalar versin amin amin amin
33BESMELE 33YA ŞAFİ RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN AMİN
RABBİM ŞİFA VERSİN TEZ ZAMANDA..O OL DER DE NE OLMAZ..O OL DEMEZ DE NE OLUR..OL DESİN ŞAFİİ BU KARDEŞİMİZE VE TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞSUN..AMİN..
ALLAH IM SEN SAFI OLANSIN BUARKADASIMIZADA SEN SIFALAR VER YARABBI AMIN
Allah yardımcısı olsun...
ALLAHIM SIFASINI VER AMIN
sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahilazim ve bi hamdihi...
ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK TŞK EDİYORUMM ETTİĞİNİZ DUALARDAN DOLAYI İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE BU ZOR GÜNLERİ ATLATACAK ARKADAŞIM RABBİM KİMSEYE TAŞIYAMAYACAĞI YÜK YÜKLEMESİNN AMİİİİNN
"Rabbim acil şifalar nasip etsin 7 ayetel kürsi yolluyorum.
sağolasın türkü gözlüm bende sana 7 ayetel kürsi yolluyorumm yoldaşın olsun inşallah
100 besmele 100 ya şafi okuyorum şimdilik daha sonra yine dualarımı göndericem kardeşimize rabbim tez zamanda şifasını versin öyle bi şifa versin ki hastalığından eser kalmasın amin amin amin
canım benim dileğiiim allah binlerce kez razı olsunnn
okuduğum
1 YASİN SÜRESİ Nİbaşta RESULALLAH EFENDİMİZE, AL ASHABINA, EHLİ BEYTİNE, SADATI KİRAMIN RUHU ŞERİFLERİNE VE SEYDA NIN RUHANİYETİNE
BÖBREK HASTASI KARDEŞİMİZ İN ŞİFASI NİYETİYLE GÖNDERİYORUM
ALLAH KABUL EYLESİN İNŞALLAH
33 besmele 3 ihlas 1 fatiha benden Allah acil şifalar versin.Rabbim tez zamnada sağlığına kavuştursun inşallah.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.