EVET HAKLISIN PINARIM BENDE KAYDIMIN SİLİNMESİNİ İSTİYORUM.BAZI ARKADAŞLAR GÜNDEMİ SÜREKLİ KENDİLERİNDE TUTARAK ,EGOLARINI TATMİN EDİYORLAR.KİŞİSEL ZEVKLERİ İÇİN GÜNDEM YAPARAK ASIL SIKINTIDA OLANLARIN DERTLERİNİ GÖZARDI ETTİRİYORLAR.BİR KAÇ ARKADAŞ BÖYLECE BENCİLCE BİR TAVIR SERGİLEYEREK DİĞERLERİNİ DE KENDİLERİNE BAĞIMLI TUTUYORLAR.BUNLARIN ACİL TIBBİ YARDIM ALMALARI GEREKİYOR.AŞAĞIDA BU ARKADAŞLARIN DURUMUNU İZAH ETTİM.BEN DR. DEĞPİLİM AMA KAMU YÖNETİMİ MEZUNU BİRİ OLARAK.KİŞİLİK SORUNLARINI ÇOK İYİ TAHLİ EDEBİLİYORUM.BİZLER BÖYLE PRİM VERİRSEK BU KİŞİLERİN İSTEKLERİ HİÇ BİR ZAMAN BİTMEYECK
”Dikkat çekme hastalığı” olarak da bilinen konversiyon rahatsızlıkları daha çok kadınlarda görülen bir hastalık olup,ilgi bekleyen ve fark edilmek istenen kadınlarda daha fazla görülüyor.”
Histerionik kişilik bozukluğu olan kişilerin duygusal ya da cinsel ilişkilerinde, duygusal yakınlık sağlama ile ilgili güçlükleri olur. Başkaları ile olan ilişkilerinde farkında olmadan " kurban " ya da " prenses " gibi bir role soyunurlar. Eşlerini ya da karşı cinsten arkadaşlarını duygusal manipülasyon ya da baştan çıkarıcılık yoluyla, bir taraftan denetim altında tutarken, diğer taraftan da aşırı bir bağlılık sergilerler. Aynı cinsten kişilerle arkadaşlıkları genelde bozuktur. Çünkü cinsel yönden ayartıcı tarafları arkadaşlarını rahatsız eder. Sürekli ilgi görme istekleri arkadaşlarını sıkmaya başlar. İlgi odağı olmadıkları zaman depresif ve sinirli olurlar. Sürekli bir heyecan, yenilik, uyarılma arayışı içinde olup, sıradan günlük olaylar karşısında sıkılırlar. Eğlenecekleri bir ortam ertelenmişse (Hazzın ertelenmesi) büyük bir düş kırıklığı, öfke patlamaları yaşarlar. Tüm eylemleri, çoğu kez hemen doyum sağlamaya yöneliktir. Bir işe büyük bir hevesle başlayıp ilgilerini de hızla yitirirler. Yeni ilişkilerin heyecanını aradıkları için uzun süreli ilişkilerini görmezden gelirler.
Gerçekten intihar etme olasılıkları bilinmemektedir. Dikkati çekmek ve daha fazla ilgi almak için intihar tehditleri kullanırlar.aMA İNTİHAR ETMEYİ ZATEN HİÇ DÜŞÜNMEZLER.AMAÇ SADECE DİKKAT ÇEKMEK OLUP,EGO TATMİNİDİR.