HAYATI GÖZYAŞLARINLA SEVİNDİRECEĞİNE,GÜLÜŞÜNLE CEZALANDIR.HAYAT SADECE MUTLULUKTAN İBARETTİR.
CENNET MEKANIN OLUR İNŞALLAH.
RABBİM MEZARINI CENNETTEN BİR BAHÇEYE ÇEVİRİR İNŞALLAH.
HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN BUKADAR *PINAR**
(47 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SAĞOLASIN ALLAH SENİNDE YAR EV YARDIMCIN OLSUN ÇOK TŞK EDİYORUMM BEN DİKKAT EDERSENİZ SON ZAMANLARDA BURAYA YAZMIYORUM DUALARIMDASINIZ HERZAMAN AMA BELİRTMİYORUMM NEYSE KAPATALIM GİDİŞ GELİŞ KONUŞALARINI VE BİRBİRİMİZE MANEVİ DESTEK VERMEYE DEVAM EDELİM SABAH GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜMM KİMSE DUA ETMEYİNCE AMA GELİN KENTLENELİM ESKİSİ GİBİ OLALAIM SADECE BİR KONUYA KİLİTLİ KALMAYALIM GÖSDEN GEÇİRİPİ BAŞTAN SONA KARDEŞLERİMİZE BİRBİRİMİZE GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN DUAYI DİLİMİZİNİN DÖNDÜĞÜNCE EDELİM ESKİ GÜNLERE HUZUR VEREN BUYERE BAĞLANALIM TEKARARDAN BİİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN DUAYA YÖNELELİM
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH.YARINLARIMIZA BAKIP GÜZELCE DUALAR EDELİM.
EDELİMM BENCEDE
ÖNEMLİ OLAN KALPTEN DUA ETMEKTİR.
AMA BURAYA YAZDIĞIMIZ ZAMAN MANEVİ RAHATLIĞA SEBEP OLUYOR.
BİZ BURDA TEK YÜREĞİZ ÇOK ŞÜKÜR.
RABBİM MANEVİYATIMIZI DAİM ETSİN.
HAYIRLI DUALARINIZ KABUL OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN NECİM KARDEŞŞŞ
DEĞERLİ KARDEŞLERİM..
HEPİNİZ KENDİ ADINIZA HAKLISINIZ..KİMİ SEVDİĞİ İÇİN DUA İSTER, KİMİ HASTA ANA BABASI İÇİN..
HERKESİN DERDİ KENDİNE BÜYÜK ...
AMA BURDA AŞK_MEŞK İÇİN OLSUN BAŞKA KONULARDA OLSUN DUA İSTEYEN ARKADAŞLARA ZATEN İSTEYEN DUA EDİYOR İSTEMEYEN ETMİYOR.
DUA İŞİ GÖNÜL İŞİ..KALPTEN GÖNÜLDEN YAPILIRSA HEM ALLAH KATINDA HEM DE KUL KATINDA DEĞERİ VAR..
YOKSA ZORLAMA İLE, YA DA YAPMIŞ OLMAK İÇİN YAPILDIKTAN SONRA NE ÖNEMİ VAR?
YANİ DEMEK İSTEDİĞİM SİZE ANLAMSIZ GELEN TOPİCLERE GİRMEZSİNİZ OLUR BİTER.
SAKIN HAAA YANLIŞ ANLAŞILMASIN..ANLAMSIZ TOPİC VAR DEMEK İSTEMİYORUM, HERKESİN DERDİ KENDİNE AMA:KALP KIRMAYALIM CANLARIM.. KALP KAZANALIM..
İÇİMİZDEN GELİYORSA DUA EDELİMİ GELMİYORSA ETMEYELİM..
GİTMEK İSTEYENLER; HİÇBİR YERE GİDEMEZSİNİZ BEN İZİN VERMİYORUM:)))))
BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR YAHU...BİRİMİZİN DUASI KABUL OLUR BELKİ ALLAH IN İZNİYLE..
BU KARDEŞLİĞİ DEVAM ETTİRELİM AMA GÖNÜLDEN İSTEYEREK..
sevde kardeşim çok haklısın dikkat ediyorum aşk meşk konuları küçümseniyor sonuçta hayat bu herkesin derdi farklı kimse kimsenin derdini küçümsemesin rabbimin ne zaman kimi ne ile imtihan edeceği belli olmaz ben şahsen şimdiye kadar her konuya her dua isteyen kardeşime elimden geldiğince dilim döndüğünce dua etmeye çalıştım...rabbim kabul etsin ama artık sitedeki tüm kardeşlerime rica ediyorum kimse kimsenin derdine karışmasın aşk ta olabilir işte olabilir hastalıkta olabilir biz sadece duamızı edelim nacizane fikrim bu burda kimsenin kimseye bir üstünlüğü yok derdi aşk olan insanlara 2.sınıf insan muamelesi yapmak bence ne dinimize ne aldığımız terbiyeye yakışmaz size ufak gelen bir dert belki karşıdaki insanı çıldırtır herkesin dayanma gücü sabrı farklı lütfen arkadaşlar dinimiz hoşgörü dini değilmi noluyor bizlere ne???????
amaç sadece kardeşlerim için dua etmek olmalı yargılamak değil selametle kardeşlerim....18 yıl önce gönderildi # -
MERVESEFA KARDEŞİM DOĞRUSUN..
SEVEN İÇİN, DÜNYA SEVDİĞİ ÜSTÜNDE DÖNERMİŞ, HASTASI OLAN İÇİN DÜNYA, HASTASI ÜSTÜNDE DÖNERMİŞ,
BENİM GİBİ BORÇ BATAĞINDA VE MANEVİ SIKINTILARI OLAN İÇİN, DÜNYA BU BORÇVE SIKINTILAR ÜSTÜNE DÖNERMİŞ...DERTLER ÇEŞİT ÇEŞİT....
ALLAH YARIDMCIMIZ OLSUN..BİRBİRİMİZİ BIRAKMAYALIM.
PNARR, BU SİTEDE BENİM KADAR TEPKİ ALAN OLMAMIŞTIR. İNAN OKUYORUM ÜFLÜYORUM YAZMIYORUM SİNİRİMDEN ÇÜNKÜ KENDİ KONULARI ÜSTE GELMEZSE YENİ MEVZULAR BULUYORLAR. SAKIN BİZİ BIRAKMA DEMİYORUM DUALARINDANDA ATAMAZSIN NASIL İSTERSEN SENİ ANLADIĞIMI BİLMENİ İSTİYORUM YAAA BU SİTEDEKİLER VARYA SEN BEN BİZ HEPİMİZ YARALI DERİNİ BİLE KÜSTÜRDÜK DAHA ÖTESİ VARMI BENİM KIZIM KINALI KUZUMUN BİLE DUASINDA O BEYNİNE YER ETTİ ELİF HEP SORUYOR. YA NE BİLEYİM İŞTE NASIL BİLİRSEN DUALARIMDASIN DOSTUM RABBİMİN EMANETİ ÜZERİNE OLSUN AŞKA MEŞKE DÜŞENLEREDE
100
YA MÜMİT
YA MÜMİT
YA MÜMİT18 yıl önce gönderildi # -
arkadaslar bende sizden cok dua istedim icimin yangininin sönmesi icin bende ask acisi cekiyorum ama bunu sizden öylesine istemedim ihtiyacim vardi duaya RABBIM sizi cikardi karsima
ama sizi kirdiysam üzdüysem cok cok özür dilerim
haklisiniz hayatta daha cok önemli seyler var ac olanlar okuyamayanlar maddi manevi sorunu olanlar savasta olanlar as bulamayanlar hastalik sahibi olanlar bunlar daha önemi haklisiniz
eger sizi üzüp kirdiysam cok cok özür dilerim gerekirse ben aradan cekilirim siz gitmeyin ayrilmayin
bu cok üzücü birsey bu mesele yüzünden kac kisi gitmek istiyoru ozaman siz azalirsaniz bu sitenin ne anlami kalirki
ben kimsenin ayrilmasini istemiyorum bu siteyi ayakta tutmanizi istiyorum cok anlamli bir site ne olur böyle yapmayin18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun fundacım yineliyorum benim aşka karşı yaptığım bişey değil hepimiz seviyoruz seviliyoruz ama herşey erkeklerden yada kızlardan kısaca aşklardan ibaret değildir dikkatimi çekti konu ayrılık aşk oldumu herkes ona yöneliyor yöneliyoruz hastaları ve diğer sorunları kulak ardı ediyoruz dedim yoksa ben içi yananlara dua etmeyelim demiyorum herzaman söylüyoruz allah sevenleri kavuştursun diye YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM LÜTFEN UANLIŞ ANLAMAYIN BENİ
yok hayir ben sana hak veriyorum dogru tabiki bu tip seyler olunca biz bunlari basa aliyoruz diger seyleri aksatiyoruz
ama ben kimsenin gitmesini istemiyorum sizden cok seyler ögrendim
RABBIME daha cok yakinlastim ALLAH sizden razi olsun herkesin duasini kabul etsin
tabi bu site benden önce nasildi tam olarak bilmiyorum ama ben böyleyken katildim size o yüzden bisey diyemem ama dediginiz dogru18 yıl önce gönderildi # -
pnarr gercekten gitmekle hakli. bende artik fazla girmiyorum. beni de rahatsiz ediyor. benim babam küstü bana ilk zamanlar bende onun icin dua istedim ama artik biraktim cunku gercekten daha vahim durumlar var onu anladim.
ama yine de gitme pnarr cim yaa.18 yıl önce gönderildi # -
pınarcım kusura bakma ama senin böle bi konuda şikayet edip bu sebepten dolayı gitmek istemene çok şaşırdm açıkcası.Ki sana ne kadar çok değer verdiğimi biliyosun.Ne alıp veremediği var insanların aşkla anlamadım gitti.Arkadaşlar kimse kimseye zorla dua ettiremez ettrimemeli.Sırf birileri görsün die de burda edilen duadanda zaten hayır gelmez.Ne biliyosun belki buraya yazmamıştır ama içinden gelerek şifa dilemiştir, ettiğin bir duaya içten bir amin demiştir ama buraya yazmamıştır.Bi insanın içinden geliyosa zaten eder,ben şu konuyu açtım dua etmediler gidiyorum,yok ben bu konuyu açtım dua etmediler gidiyorum.İnsanların hassasiyetleri ve öncelikleri farklı oluyo değiştiremezsin ki.Ama doğru yönde değişime niyetli olan bir insan "aşk" sebebiyle girdiği bu sitede 5 vakit namazını kılan biri olabiliyor.
pınar adaşım nereye gidiyosun gitme dicem ama bu seni geri döndürmicek kafana koyduysan seni kimse tutamaz ama bir kez daha düşünmeni söyleyebilirim arkadaşım lütfen iyi düşün.talia sana katılıyorum buraya her okuduğum duayı mesela ben yazmak istemiyorum allah biliyor ama daha öncede ben bu konuylan ilgili yazmıştım inanın ki içinden edilen dua daha çabuk oluyor arkadaşlar
pnarr kardesim. acilan tropicler sadece ask acisi cekenler icin degilki. herkesin ne sikintisi varsa ona. o gun tek o kisiye degil gene butun musluman kardeslerimizi dua ediyoruz. lutfen yapma boyle. selam ve dua ile kal
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.