BEN DUA İSTEDİM KİMSEDEN MERHAMET DİLENMEDİM KIRILAN KOLLARIMI KIRDINIZ BENİ SİLSİNLER YAZIK GERÇEKTEN BENİ ANLADINIZ HERŞEY İNSANLAR İÇİN HASTA OLAN ACİL HASTA VAR DİYENLER CEZAEVİNDE OLANLAR NİYE DŞTÜ ORALARA BİRDENMİ HAYIR BÖYLE YANLIŞLIKLAR YÜZÜNDEN ÜZÜLÜP VEYA CİNNET GEÇİRDİLER VERİLEN CANI RABBİM ALIR AMA KİMSEYİ HOR GÖRÜP HAKİR GÖREREK SİTEDENİN CİDDİYETİNİ BOZMAK GİBİ HATTA YETMEYİP TIBBİ YARDIM ALMAMI ÖNEREN KIDEMLİ DUA DOSTLARI SİZ DURUN BEN GİDİYORUM YAİN KARDEŞİM UMARIM SİLERSİN BENİ BEN DAHA FAZLA BURDA HEDEF TAHTASI OLMAK İSTEMİYORUM BENİ ANLAYANLARIN DUALARINI ALDIM BEN DİĞERLERİNDENDE RABBİM RAZI OLSUN.
BENİM TOPİCLERİMİ VE ADIMI SİTEDEN SİLİN LÜTFEN
(5 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ARTKUZGUNUM LUTFEN SENDE FEBRI DAVRANMA BURASI DUA DOSTLUGU KIMSENIN KIMSEYE BIRSEY DMEEYE HAKKI YOK SADECE SITE KURUCUSUNUN VAR ONUN KURALLARI GECERLI SAG DUYULU OLMAYA CAGIRIYOURMM ALLAHA EMANET OL DUA ILEE
18 yıl önce gönderildi # -
FTM NE OLDU?
18 yıl önce gönderildi # -
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.
MÜMKÜNSE BÖYLE ŞEYLER YAZMA.
EĞER Kİ KİMSEDEN UMUDUN YOKSA BARİ BU ACİZ KARDEŞİN İÇİN BİRAZCIK SABRET.
SABRET.SABIRLA HERŞEYİ ALLAH'IN İZNİYLE AŞACAKSIN.
MÜMKÜNSE RİCA EDİYORUM BİRYERE GİTME.
BİRAZ SABIR VE GAYRET İLE HERŞEYİ AŞACAKSIN.
SEN DUALARIMIZDASIN UNUTMA.
İYİ VE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM.
BİZLERİ HABERSİZ BIRAKMA.
LÜTFEN.18 yıl önce gönderildi # -
LUTFEN BU SİTEYE GİRDİKTEN SONRA UMUTSUZLUKLARI UNUTUN!
Bu sitenin amacı sığınacak bir barınak ararken.
Kimsesizlerin kimsesi ve caresizlerin caresi Yuce Allah'ı
Hatırlatıp ona sığınarak ve dua ederek ona ulaşmanızdır.
Bunları size hatırlatabilirsek ne mutlu bize buraya mesaj yazmanız onemli olmayıp onemli olan
bazı şeyleri hatırlayıp manevi bakımdan huzura ulaşmanızdır.
Hep mutlu ve umutlu olmanız dileğiyle sağlıcakla kalın.Tekrar hatırlatmak istedim
Rabbim hayırlar ihsan etsin inşallahizninizle konuyu yoruma kapatıyorum
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.