AYLARDIR İŞ BULAMIYORUM DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR.ADIM ŞEBNEM NE OLUR DUALARINIZI ESİRGEMEYİNNNNNNNN
ALLAH RIZASI İÇİN İŞ BULAMIYORUM DUA EDERMİSİNİZZZZZ
(23 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın, rızkını helalinden geniş eylesin.
amin 11 ayetel kürsi ile..18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim allah yar ve yardımcın olsun. yüce mevlam en kısa zamanda sana ferah kapılarını açsın inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
allah hayırlısıyla gönülüne göre bi iş versin kardeşim
kardeşim her gün 21 kez helal rızık duası var onu oku mümkünse sabahları
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ALLAHÜMMEKFİNİ Bİ HELALİKE AN HARAMİKE VE AĞNİNİ Bİ FADLİKE AMMEN SİVAKE
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ŞEBNEM KARDEŞ REZZAK İSMİ HÜRETİNE ,ALLAH SİZE TEZ VAKİT HAYIRLI BİR RIZIK KAPISI AÇSIN AMİNNNN.
Allah yardımcın olsun kardeşim tez zamanda ummadığın yerlerden hayırlı rızık kapıları açsın amin amin amin amin
Allah hayırlı rızık kapıları açsın ianşaallah 3 Ayetel Kürsi okudum senin için.
Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun şebnem kardeşim. Senin için problemlere çare olarak öğrendiğim Talak Suresi 2-3. ayetlerini
(Vemen yettekillah yec'al lehü mahrecen ve yerzukhu min haysu la yehtesib. Vemen yetevekkel alallahü fe hüve hasbühü. innallahe baliğu emrihi. Kad cealallahü li külli şey'in kadran)
7 defa okuyorum. Mevlam kabul buyursun inşaallah. Amiin. Amiin. Amiin.
Vemen yettekillah yec'al lehü mahrecen ve yerzukhu min haysu la yehtesib. Vemen yetevekkel alallahü fe hüve hasbühü. innallahe baliğu emrihi. Kad cealallahü li külli şey'in kadran
Bende senin icin 7 defa okudum. Mevlam kabul buyursun rizk kapilarin acilsin insallah kardesim cok iyi bilirim issiz kalmak nedir..Rabbim yar ve yardimcin olsun.Duadan ve zikirden uzak tutma kalbini.
ALLAH IM SEN OLMAZLARI OLDURANSIN BU KARDESIMIZE TEZ ZAMANDA IYI VE TEMMELLI BIR IS NASIP EYLE SEN REZZAK OLANSIN AMIN
Rabbim size Rezzak veFettah adıyla hayırlı rızık kapıları açsın amin
Allah yardımcınız olsun...
allah yardımcın olsun rabbım tez vakttehayırlı ıs kapısını acsın ıns
allah yardımcın olsun rabbim tez vakıtde islerini rast getirsin bende cok yasadım ama rabbim bi yerden mutlaka bi kapı acıyor kardesim dualarım sizinle olsun
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
AMİN
allah yardımcın olsun rabbim tez vakıtde islerini rast getirsin Rabbim size Rezzak veFettah adıyla hayırlı rızık kapıları açsın amin18 yıl önce gönderildi # -
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
AMİN YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK18 yıl önce gönderildi # -
Vemen yettekillah yec'al lehü mahrecen ve yerzukhu min haysu la yehtesib. Vemen yetevekkel alallahü fe hüve hasbühü. innallahe baliğu emrihi. Kad cealallahü li külli şey'in kadran
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...HAKKINIZI HELAL EDİN
Sıkıntına ferahlık olsun kardeşim... dünya ve ahirette rızık bollugu için
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede in’amillahi ve ifdalih*
Fazileti: Seyyid Ahmed Savi Hazretleri buyuruyor: “Bu salavat-ı şerife mü’min bir kul için dünya ve ahirette rızık kapılarının açılmasına bir vesiledir.Bu o kadar faziletli bir salavat-ı şerifedir ki, sevabını melekler yazmakla bitiremezler.”18 yıl önce gönderildi # -
"Tugsaval" nickli arkadasım sahte nick kullanarak kişilerden dua beklememelisin! kim olduğunu bilmiorum benim tanıdığım tuğsaval dünyada bir tane var sayın şebnem hanım...
aynı dert bendede var canım kardeşim sana dua edicem bu gün cuma
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.