handan ablami merak ediyorumda 2 gundur giris yapmiyor siteye.
haberi olan varmi
kardeslerim handan ablam nerde niye gelmiyor, biliyormusunuz (seda)
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
evet bendece farkındayım handan yok ıslerı yogun olabılrır hayır dıyelım hayır olsunnn:))belkı dugun hazırlıklarına baslamıstır ınsss
18 yıl önce gönderildi # -
ya gerçekten kaç gündür yok. nerelerdesin handanımmm. inşallah işlerin yoğunluğu nedendir. başka bişey olamasın rabbim darda sıkıntıda bırakmasın seni
evet bende farkettim Allah yar ve yardimcisi olsun insallah birsey yoktur bende merak ettim dogrusu
dostlarım handan kardeşimiz en son 2 gün önce girebilmiş siteye ve işlerinin yoğun olduğunu ilk fıratta geleceğini söylemiş
Allah yardımcısı olsun kolaylıklar versin amin amin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Bizi ayırmasınn..
ALLAH İŞLERİNİ KOLAY KILSIN HANDAN KARDEŞİM ALLAHIM MADDEN VE MANEN DAR VE ZOR DURUMDA BIRAKMASIN VEDE TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN İŞAALLAH HERNE SIKINTILARINIZ VAR İSE RABBİM YANINIZDA OLSUN*SAYGI VE SELAM İLE ALLAHA EMANET OL*
100 besmele handanima Rabbim yar ve yardimcisi olsun diye ..korusun kollasin onu.
ALLAH İŞLERİNİ KOLAY KILSIN ALLAHIM MADDEN VE MANEN DAR VE ZOR DURUMDA BIRAKMASIN VEDE TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN İŞAALLAH HERNE SIKINTILARINIZ VAR İSE RABBİM YANINIZDA OLSUN
evet handanımız yok bu aralar rabbım hayırlı kapılarını acsın ona ıns hayırlı haberlerını alalım hep
HANDAN ABLAM YOK EVET NETTE OLMUYOR
DUALARIM ONUNLA
ÇABUK GELSİN
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha okudum.inşallah selamettedir.
allahım hepinizden binlerce kere razı olsunn amin...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.