Güzel kardesim Artiküzgünüm;
Yasamak sana bazen ne kadar zorsa bana ve diger kardeslerimizede o kadar zor ve agir.
Simdi temelde insanlar ayni sorunlari yasarlar ya hastalarina sifa isterler,ya yasamak ve yemek icin rizk ,yanlizliklarina es,kalplerine ask,yada soylarinin devamina evlat...ve buna benzer... biri yahut birkaci herkesin derdidir. derman ister Rabbimden. ben burda benim gibi düsünem bir cok kardesimle dostumla birlikte dua isteyen herkese dua etmeye cabaliyorum...benim icin önemli degil kimin ne icin dua istedigi bir noktada hepimiz ayni ipe tutunan insanlariz,kuluz..animiz animiza uymayabilir!!!!...anlik piskolojik degerlerimiz, icinde bulundugunmuz maddesel yasama dair telasimiz bazen bizi olmadik tepkilere iter....hepimiz borcla harcla,ev idaresiyle,cocugumuzla yada sevgilimizle ,esimizle ve ailemizle meskulüz birimiz cocugum olsun diye dua ediyo,birimiz cocugumun agir hastaligina care ver diyo!!!!...birimiz sahip olmaya, birmizde kurtulmaya calisiyoruz bazi seylere..dolayisiyla su icinde bulundugun Ruh haliyle herseyi haddinden fazla hassas sekilde degerlendirmen normaldir....bazi kardeslerim günlük telasin icinde sana sert tepkide verseler...o an öyle olmus bile olsa ...sen bir kisiden bile surda dua almak icin kalmalisin...Sana okunan onca duayi ve surda seni seven senin icin endise duyan bizleri habersiz birakamazsin...Senin kendine ve vücüduna zarar vermen psikoljik sikintinin hat safhada oldugunun göstergesi..Lütfen doktorunun sana verdigi antidepresanlari düzenli kullan.Kendini ve sagligini önemse ve bu kadar fazla acinin üstüne gidip canini yakma güzel kardesim.Sana bu gece dualar edecegim..Rabbim seni kucaklasin ve avucunda uyutsun bu gece..yarin günes dogdugunda baska bir gün olsun...Umut gelsin yüregine isik ve nur olsun etrafin piskoljin düzelsin kendini önemsemeyi ögren....Rabbimin senin icin hayirli olani bildigine inan diye..Funda, güzel kardesim yasamak tek sana zor degil..ama yasamak tüm acilara gögüs gerip Rabbim yolunda imanla yürümek üstüne koca bir sinav.Bu acilardan hepimiz gectik...az cok yasadik biliyoruz belki onun icin biraz sert tepkiler var sana ...Anlamani istiyoruz..Tek sevgi var bu yasamda ugruna ölünecek O da Rabbimizin sevgisi...kimseyi ondan cok sevme...kimse icin ölünmez.kimse ölmeye degmez...Rabbimin sevgisinin yaninda...insan sevgisi icin O nu kirma ...Seni bu gün aglatan yarin güldürecektir mutlaka ..Rabbim seni kendini tanimaya cagiriyor icabet et Fundacim icabet et.Kimseye kirilma sen burda aramizda kal,her gün acma belki her gün bakma ama bilki burda senin derdine yüregini acitan kardeslerin var.Seni seviyoruz.Hepimiz.Burasi herkesin herkese ellerini actigi bir dua kardesligi biride sensin...aynen bir digerinin ben oldugu gibi.Hepimiz Rabbe sevdaliyiz.Dualarimdasin.Dualarimizdasin bak yanimda kactane Melek ve Melake var senin icin dua eden......