arkadaşlar bi karar aldık listeye bi alttan bi üsten devam edicez hak geçmesin diye saat 12'00 geçti topik açtık.katılımlarınızı bekliyoruz
içinizden ne gelirse bi besmelede olabilir taaaa içten gelen bi amiiiinde olur gönlünüzden ne koparsa artık ALLAH KABUL ETSİN asceci kardeşimizin duaları kabul sıkıntıları en kısa zamanda geçsin inşallah AMİİİİİNN
BUYRUN DUAYAA=)
'''''''''''hergün bi DOSTA dua ASCECİ'e dua lütfen buyrun''''''''''''''
(50 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BUGUN OKUDUGUM DUALAR VE TESBIHLERDEN ASCECI KARDESIMEDE YOLLUYORUM DUALARIMDASIN ASCECI KARDESIM
ALLAH IM SEN HERSEYE KADIRSIN TEZ ZAMANDA ASCECI KARDESIMIZIN SIKINTISINI GIDER SENIN HERSEYE GUCUN YETER SEN MALIKUL MULK SUN ALLAH IM VE SEN OL DERSEN O SEY HEMEN OLUVERIR AMIN
18 yıl önce gönderildi # -
BEN BIRAZDAN OKUMAYA BASLAYACAGIM ASCECI KARDESIMINDE NIYETINI ALACAGIM RABBIM MUCIZE BUYURSUNDA INSALLAH DUALARIMIZ VESILE OLSUN SIKINTILARININ GITMESINE AYDINLIGA CIKMASINA OKUYUNCA YAZACAGIM VE DIGER TUM DUA DOSTLARIM ICIN ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN O YETER AMIN LEMAN
asceci kardesime
3 fatiha
3 ihlas
100 besmele
mevlam tum sikintilerini derlerini gidersin insallah. mevlam ne muradin varsa versin canim kardeim. allah hakkinda hayirlisini versin. amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcısı olsun. iki cihanda da mutlu mesut olsun inşaallah.Rabbim bütün kötülüklerden korusun.Herr ne sıkıntısı varsa gidersin , sıkıntı yüzü göstermesin. Sağlıklı bir ömür sürsün inşaallah.Allah ın razı olduğu kullarından olsun inşaallah.birşeyi kaybetmeden değerini bilenlerden eylesin.amin.Allahümme salli ala seyyidina muhammed...
Mevlam herşeyin hakkında hayırlısını versin.Kalbini ferahlatsın ve kalbindeki dualarını en güzel,en hayırlı zamanda kabul etsin Rabbim...Evine yuvasına sağlık,bereket,hayr ve mutluluk versin...10 Yunus peygamberin duasını okuyup gönderiyorum...Slm ve dua ile...
ASCECI KARDEŞİM HAKKINDA HER ŞEYİN EN HAYIRLISINI RABBİMDEN DİLİYORUM.
YA RABBİM SEN ASCECI KARDEŞİMİZE HER İKİ CİHANDA AF VE AFİYET VER, GÜZELLİKLERLE DONAT DÜNYASINI HAYIRLI AMELLERLE GÖNLÜNÜ SÜSLE DÜNYASINI SÜSLE AHİRETİNİ SÜSLE.. İYİLİKLER VER ONA, HER TÜRLÜ DERTLERİNE DERMAN OL YA RABBİM. SEN ONU FİRDEVS CENNETİNE KOY, YOLUNDAN AYIRMA, HAYATINA MADDİ MANEVİ RIZIKLARLA BEREKETLERLE DONAT. SEVDİR SEVDİKLERİNE ONU, SEVENLERİN, ONA SEVDİR AMİN
SELAM VE DUA İLE.
ASCECI KARDESIM SIMDI SANA OZEL YASIN OKUDUM MEVLAM ULASTIRSIN SANA HER NE SIKINTIN VARSA RABBIM ALSIN AYDINLIGA CIKARSIN SENI AMIN LEMAN
CANIM KARDESLERIM ASMN,SERNAY,YARALKARACA, SEDA,DERY4'CANKUS'DILARA BU GECE OKADAR CANIM SIKILMISTIKI AMA SIZIN DULARINIZI KARSIMDA GORUNCE INANAMADIM ALLAHIM DEDIM BUDA SENIN BUYUK BIR MUCIZEN OKADAR BENI SEVINDIRDINIZKI ANLATMAM IMKANSIZ ALLAH BENIM ICIN NE DUA ETTIYSENIZ SIZLERE DAHA FAZLASIYLA VERSIN SIZLERI HIC UZMESIN BENIM ASIL ISMIM YUKSEL 3 COCUK ANNESIYIM (ASCECI) COCUKLARIMIN ILK IKI HARFI ASLI CENK CIHAN DUALARINIZA BENIM OGLUM CIHANIDA NE OLUR KATIN ALLAH SIZLERDEN RAZI OLSUN BUTUN DUALARINIZ ICIN AMIN AMIN AMIN
CANIM KARDESIM ALLAH BUYUK NE KADAR COK MUCZELERE KADIR DULARIMDASIN ALLAH IM SANADA 3 COCUGUNA VE CIHAN KARDESIMIZEDE SAGLIK ESENLIK MUTLULUK HUZUR VERSIN SIKINTILARINIZDAN KURTULMAYI NASIP EYLESIN INSALLAH DUALARIMDASIN KARDESIM HER ZAMAN ALLAH KABUL ETSIN BU GUZEL DUALARIMIZI VE ALLAH SENI RAZI OLDUKLARINDAN KILSIN INSALLAH AMIN
CANIM CANIM KARDESIM SERNAY COK SAG OL ICIM OKADAR RAHATLADIKI SIMDI RAHAT UYURUM CIHANIM DA SIZLER ICIN COK SAG OLSUNLAR DIYOR ALLAH SENIDE RAZI OLDUKLARINDAN KILSIN AMIN HOSCA KAL CANIM KARDESIM
Rabbim yuvanıza sağlık,sıhhat,huzur ,mutlluluk versin.Yüceler Yücesi mevlam cihan oğlumuza tez hayırlı şifalar nasip etsin.Allahımın rahmeti,merhameti,bereketi hanenizin üzerinden eksik olmasın.Rızkınız daim hayırlı olsun.Cihan duamızda.Rabbim şifa yağdırsın üstüne.Amin.Amin.Amin.
Allah yardımcınız olsun kardeşim şifa ve afiyet nasib etsin tez zamanda amin amin
her namazdan sonra el mü min el fettah el hamid el vacid el mukaddim ei muahhir el evvel ez zahir 100 er tane gonderıyorum kardeesıme bırde kenzul u arz suresı okuyacagım sana allah kabul eysın yuregınden ne gecıyorsa
Asceci kardeşim Mevlam bütün hastalık, dert ve maddi-manevi sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin, sağlık, mutluluk ve refahla değiştirsin inşaallah. Ben de sizin ve tüm sevdiklerinizin günahlarının affı, sıkıntılarınızın def'i, hastalık ve dertlerinizin giderilmesi ve tüm hayırlı hacetlerinizin en kısa zamanda kabulu için okuyorum
7 adet Talak suresi 2-3. ayetler,
3 Ayetel kürsi,
100 Ya Şafi
1 Fatiha,
3 İhlasMevlam kabul buyursun inşaallah. Amin. Amin. Amin. Selam ve dua ile...
CIHAN KARDESIMIZDENDE ALLAH RAZI OLSUN ALLAH BUYUKTUR KENDINI UZME ALLAH IM TEZ ZAMANDA YARDIM ETSIN INSALLAH SIZLERE ALLAH IM YAR VE YARDIMCI OLSUN INSALLAH TEZ VAKITTE AMIN INSALLAH
rabbım yar ve yardımcın olsunnn ıns
Allah herşeyin hakkında hayırlısını versin.Kalbini ferahlatsın ve kalbindeki dualarını en güzel,en hayırlı zamanda kabul etsin Rabbim yar ve yardımcısı olsun
RABBİM KARDEŞİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
HERŞEYİN GÖNLÜNCE OLMASI DİLEĞİ İLE.
1 FATİHA
3 İHLAS
ALLAH'A EMANET OL.18 yıl önce gönderildi # -
1 duha 1 inşirah 3 ihlas 1 fatiha
100 Fatiha hediyemdir simdilik...Cocuklarin ve senin icin hayirlar ve sifalar diliyorum.Rabbimin hikmet melekeri yaninda olsun insallah.Kardesim Rabbim seni ve aileni sevsin korusun iki cihandada bahtiyar eylesin .Amin. Su an disarda Lapa lapa kar yagiyor ,yagan kar tanesi adetince selam olsun Nebimize.
Ey yüceler yücesi Allahım fayda vermeyen ilimden korkmayan kalpden doymayan nefisden sana sığınırız.3 İHLAS 1 FATİHA RABBİM KABUL ETSİN.AMİN
sayısını bilmediğim kadar yunus as. duasını okuyorum sizin için
Rabbim sizi şefkat merhamet ve rahmetiyle sarıp sarmalasın ki ; hiç bir şer ve şerri yanınıza yaklaşamasın . yarın olup bu topic bitene kadar tüm sıkıntılarınıza mucizeler doğsun inşallah amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞIM
Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin… Hakkınızda hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin…
AMİNNNNNNNNNN
DUALARIM GELECEK İNŞ.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YÜKSEL KARDEŞİMİZİN NE SIKINTISI VARSA GIDERSİN NE ARZUSU
NE HACETİ VARSA TEZ ZAMANDA VERSİN ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE SAĞLIKLI
HAYIRLI VE UZUN BİR ÖMÜR VERSİN RABBİM İNŞALLAHAMİN AMİN AMİN
25 fatiha şerif
25 salavatı şerife
25yunus peygamberın duası hediyemdir
allah kabul etsin amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM KARDEŞİMİZİN NE KADAR DERT VEDE SIKINTILARI VARSA MADDİ VE MANEVİ HASTA İSE ŞİFA DERTLİ İSE DEVA BORÇLU İSE EDALAR NASİP EYLESİN RABBİMİN GÜZEL İSİMLERİ SIKINTILARI GİTSİN İŞAALAH AMİN
bendende
100 besmele
100 kelime-i tevhid,
100 ya vedud
100 es-selam
51 salavat
5 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
3 kevser
3 tebbet
3 felak
3 nas hediyemdir asceci kardeşime allah kabul etsin ne sıkıntısı varsa mevlam giersin ne muradı varsa en tez zamanda versin mevlam inşallah kardeşlerinin dualrının yüzüsuyu hürmetine amiiiiiiiiinnn
dualarda buluşmak dilegiyla=)18 yıl önce gönderildi # -
41 İhlas ile Mevlam gönlünüzün muradını versin. Allah (cc) evinize huzur ve bereket versin, çocuklarınızın bahtlarını açık eylesin İnşaAllah.
Her gününüz hayr'a doğsun
Dua ve selametlikle18 yıl önce gönderildi # -
Subhanallahi velhamdülillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber, ve la havle vela kuvvete illa billahül alüyyül aziym.
La ilahe illallahü vahdehü la şerike, leh lehül mülkü ve lühül hamdü ve hüve ala külli şeyin kadir..
Ya rabbi, Ya Hayyu Ya Kayyumu, Ya zel celali vel ikram.
Allahım okuduğumuz duaların hürmetine ASCECİ kardeşin günahlarını affet, ne sıkıntısı varsa gider, hacetini tez zamanda ver..SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER..
AMİN.
*Yaralı üveykler,okşanmaktan hoşalnır yumuşak ellerle.Uzattığın el,ipekten
olsun..söylediğin söz kalbten..bakışların içten..kucak açışın
candan...iltifatın inancından..ve gadabın da adaletinden olsun!!
*Başkalarına karşı alabildiğine müsamahalı,nefsine karşıda yüzde yüz
acımasız ve katı ol.Eden kendisine eder.Yapan bulur ve çeker..
Unutma!Kazanmak,koca bir ömür ister.Kaybetmeye ise ânlık gaflet yeter..kardeşim senin niyetin için benden küçük bi hediye ama kabul buyur
100 kelime-i tevhid
100 besmele
100 ya mucib
100 zül celali vel ikram niyetlerin dileklerin en yakın zamanda önünde bulunsun kardeşim yapılan bu dualar hürmetine amin amin amin18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.