öglen namazından sonrada 30 yunus a.s duaı allah kabul etsin.allah ne muradın varsa versin kardeşim dua ile....
'''''''''''hergün bi DOSTA dua ASCECİ'e dua lütfen buyrun''''''''''''''
(50 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 İNŞİRAH SURESİ
100 İHLAS SURSİ
100 FATİHA GÖNDERİYORUM
ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim maddi ve manevi tüm sıkıntılarından arındırsın asceci kardeşimizi..bu dünyada da ahirette de iyilik ve hayırlar versin ve onu ateşin azabından korusun..AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin.tüm dualarını amiiiin sıkıntılarını def etsin amiiiiin
arada özellikle yazıyorum ki kardeşlerim topik yukarı çıksında katılım çok olsun diyee=)
dualarda buluşmak dilegiyle allaha emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM yolunu iki cihanda acık ve nurlu kılsın gonlünün muradını hayırlısınla tez vakitte versin. ALLAHIN salih kullarından olmayı nasip eglesin.
aminnnnnnnnn allahım en kısa zamanda sıkıntılarını alsın inşallah
Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir. Senin icin okudum kardesim Rabbim derdini ve acilarini gidersin diye.Amin.
topiği yeni gördüm zaten elimden geldikçe siteye geliyorum her zamanda dualarınıza yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah allahımın katında kabul olur...amin
50 besmele
50 salavat
7 ayetel kürsi
tüm muradlarının kabulü için18 yıl önce gönderildi # -
Ben de kardeşimiz için 3 Ayetel Kürsi okudum. Allah sıkıntılarından kurtarsın inşaallah
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha. Rabbim hayırlara vesile eylesin.
ALLAH asceci kardeşimize sevdikleriyle beraber hayırlı,kazasız,belasız,sağlıklı,sıhhatli ve afiyetli salih amlelerle dolu uzun hayırlı bir ömür nasip etsin.ALLAH kalbinde ki hayyırlı dilek istek ve muradlarını en kısa zaman da nasip etsin inşallah.AMİNNN
ALLAH asceci kardeşimize sevdikleriyle beraber hayırlı,kazasız,belasız,sağlıklı,sıhhatli ve afiyetli salih amlelerle dolu uzun hayırlı bir ömür nasip etsin.ALLAH kalbinde ki hayyırlı dilek istek ve muradlarını en kısa zaman da nasip etsin inşallah.AMİNNN
şifa olsun kardeşim İbni Abbas (ra) buyurmuştur ki; "Bir kimse şu şekilde salavat verse, yetmiş melek onun sevabını yazar."
Sallallâhü alâ seyyidinâ Muhammedin ve cezâhü annâ mâ hüve ehlühû.18 yıl önce gönderildi # -
degerli kardeşim asceci bugün sana elimizden geldigince sana dua ettik dilimizin döndügünce allah kabul etsin kardeşim ne sıkıntın varsa gitsin ne muradın varsa yüce mevlam en kısa zamanda versin inşallah.ailenle yavrularınla bir ömür mutlu huzurlu dua ile geçiren dilegiyle...
allah kabul etsin. amiin aminn aminndualarda bluşma dilegiyle...
Rabbim sizi sevdiklerinize, sevdikleriniz de size bağışlasın.
Hayırlarla dolu bir yaşamınız olsun inşallah.
Amin!!!
21 İhlas 7 Fatiha 7 Ayetel Kürsi ile...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM yolunu iki cihanda acık ve nurlu kılsın gonlünün muradını hayırlısıyla tez vakitte versin. ALLAHIN salih kullarından olmayı nasip eglesin.
1 FATIHA 3 IHLAS
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDESLERIM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN SIZLERIN DUALARINI ALLAHIM KABUL ETSIN ALLAH HIC BIR ANNEYI UZMESIN HELE HELE SIZLERI HIC UZMESIN SIZLER BU GUZEL DUALARINIZLA BENI OKADAR RAHATLATINIZKI COK SAG OLUN NEOLUR MUTLU OLUN SIZLERI TANIMADAN COK SEVDIM BUKADAR GUZEL INSANLAR BIRARADA BASKA YAZICAK BIR SEY DUSUNEMIYORUM HERZAMAN DUALARIMDASINIZ
ASCECI dün girememistim simdi hemen telafi edicem:)
benden sana5 Maun Süresi
5 Kureys
5 Kevser
5 Nas
5 Fatiha
5 Ihlas
5 FilALLAHim bütün slklntllarini tez vakitte alir insallah. Hersey gönlünce olsun
AYSENUR COK SAG OL SENINDE HERSEY GONLUNCE OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.