SADECE OLUMLU BIR ADIM BEKLIYORUM..SEVDIGIMDEN..UMARIM O ADIMI TEZ VAKITTE ATAR VE MUTLULUGUMU SIZLERLERLE PAYLASIRIM...ALLAH HERKEZIN DUALRINI KALBU LETSIN INSALLAH...
MERHABA DOSTLARIM SON BIR ADIM BEKLIYORUM..YUREGIME YA SABIR DIYORUM..
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BIR ADIM DAHA SON BIR ADIM BIR OLUMLU YANIT BENI O KADAR MUTLU EDICEKKİ SİZE TARIF EDEMEM BEN BUNU...UMARIM MUTLU OLURUM ..COK YAKINDA OLUMLU YADA OLUMSUZ BIR CEVAP ALIRIM VE SIZLERE ILETIRIM MUTLAKA..
18 yıl önce gönderildi # -
inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah çiğdemcim, Allahım gani gani kabul etsin, o beklediğin tez zamanda gelsin inşallah, o adımla birlikte hayatına hiç batmayan çok hayırlı bir güneş doğsun inşallah.
inşallah çiğdem olumlu yanıt alırsın da bizi de sevindirisin inşallah bu gece dualarımdasın kardeşim Allahım çiğdemi sevdiğine kavuştur.
İNŞ RABBİM GÖNLÜNÜZÜN DİLEĞİNİ VERİR.
ALLAHIM SEN KARDEŞİME DİLEĞİNİ VER NE OLUR . YALNIZ SANA SIĞINIR YALNIZ SENDEN İSTERİZ . NE OLUR ALLAHIM . AMİN
S.A. ALLAHA AÇILAN ELLER YAPILAN DUALAR GERİ ÇEVRİLMEZ İNŞALAH.RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN EYER SENİN İÇİN HAYIRLISI İSEE
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
Cigdemcim insaallah kabul olunur dualarin
Ben de ayni durumdayim
insaallah en kisa zamanda en guzel haberleri verebiliriz burdan herkesin duasini kabul et Yarabbimamin amin amin
AMİN CANIM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN
ALLAH TEZ ZAMANDA SENİ DİLEĞİNE KAVUŞTURSUN KARDEŞİM AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.