***Estağfirullah ellezi la ilahe illa hüverrahmanurrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh Rabbiğfir li***
Sabah aksam okumak cok faydaliymis kardesler...ben hepimiz icin okudum ....Rabbim hepimizi ve sevdiklerimizi görünür görünmez kaza ve beladan korusun.Amin.
*****KAZA VE BELA OLMASIN*****
(17 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
agzina saglik allah razi olsun canim benim.
18 yıl önce gönderildi # -
ZEZ SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM KALBİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN SENDEN İŞAALLAH DUALARINI VEDE DUALARINDAN EKSİK ETME BU KARDEŞİNİDE EN EMİNET OL SAYGI VE SELAM İLE ALLAH RAZI OLSUN*
Amin zez allah razı olsun. Allah seni ve sevdiklerini de görünen görünmeyen kazadan beladan korusun inşallah
allah razı olsun zezzz gonlune sagılıkkkk
***Estağfirullah ellezi la ilahe illa hüverrahmanurrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh Rabbiğfir li*** allah razı olsun zezz:)
allah razı olsun
***Estağfirullah ellezi la ilahe illa hüverrahmanurrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh Rabbiğfir li***
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Estağfirullah ellezi la ilahe illa hüverrahmanurrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh Rabbiğfir li
rabbim hepimizi görünmeyen ve görünen kazalardan ve belalrdan korusun aminnnnn
allah razı olsun kardeşim dua ve selametlikle18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun rabbim hepimizi korusun
Amin Allah razı olsun
AMİN AMİN AMİN ECMAİN
Estağfirullah ellezi la ilahe illa hüverrahmanurrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh Rabbiğfir li
amin
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin
Rabbimiz bize dünyada ve ahirette iyilikler ver
Amin...Amin...Amin...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM ...
BENDE SİZİN İÇİN 5 AYETEL KÜRSİ YOLLADIM KABUL EDİN LÜTFEN...
***Estağfirullah ellezi la ilahe illa hüverrahmanurrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh Rabbiğfir li
ALLAH RAZI OLSUN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM ALLAH SENIDE KAZALARDAN BELALARDAN KORUSUN INSALLAH AMIN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.