İletişim linkinden gelen bir ileti:
01.Mar.2008 22:03
slm ben asker gazisiyim 1992 de askeri aracla takla attım şuan yürüyemiyorun dualarım bizim durumuzdaki insanlara yürümeyi nasip eder inşallah bir gün yinede yaşamak güzel
İletişim linkinden gelen bir ileti:
01.Mar.2008 22:03
slm ben asker gazisiyim 1992 de askeri aracla takla attım şuan yürüyemiyorun dualarım bizim durumuzdaki insanlara yürümeyi nasip eder inşallah bir gün yinede yaşamak güzel
Ve aleyküm selam.
Kıymetli abim Rabbim yüreğini ferahlatsın.
3 ihlas okudum.
En güzele emanet ol.
5 Ayetel Kürsi ile Mevlam sabır ve selamet versin,
Her günü hayr'a doğsun İnşaAllah,
Amin
mevlam sabır versin budunyadakı sınavın insallah cok cok guzel gecirirsin insallah rabbim sana yardım eder ve yurursun kardes
3 AYETEL KÜRSİ OKUDUM
Rabbim bütün gazilere ve sıkıntısını dile getiren abimize iki caihanda da afiyet versin, yuvalarına huzur versin ömürlerine bereket versin, gönüllerine gam ve keder isabet etmesin.
Amin 11 ayetel kürsi ile.
Allah'ım kolaylıklar şifalar ve afiyetler versin kardeşim, Rabbimize hiçbirşey zor değildir bir şeyi diledi mi ol der ve o da olur
gün doğmadan neler doğar
Allah sizi de yardımsız bırakmasın gücünüzü ve sabrınızı arttırsın amin amin
Rabbim yar ve yardımcı olsun
3 İhlas 1 Fatiha hediyemdir
Mevla sizi nimetleriyle mükafatlandırsın inşallah
Aleyküm Selam gazi kardeşim,
Mevlam yar ve yardımcın olsun inşaallah. Hayırlı şifalar, devalar nasib etsin. Mevlam bu dünyada bir azadan eksik bıraktıysa, ahirette kat kat karşılığını verecektir. Üzülme... Veren de Allah, alan da. İnşaallah en kısa zamanda tekrar yürüyebilirsin. Rabbim'e güçlük yok ki. O dilediği için sadece "Ol" buyuyur ve o da oluverir. İnşaallah dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler versin size ve tüm gazilerimize Rabbim. Amiin. Amiin. Amiin.
RABBİM HAYIRLAR KOLAYLIKLAR VERSİN...
HİÇ UMULMADIK YERLERDEN HAYIR KAPILARI AÇSIN ...
BENDE 5 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM ULAŞTIRSIN.
Rabbim Yardımcısı olsun,
İmtihanın da, yüreğine kuvvet versin...
Allah Razı olsun o ve onun gibilerden...
11 İhlas ile...
3 AYETEL KÜRSİ RABBIM sabirlar ihsan eylesin
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
MERHAMETLİ RABBİM...
GAZİ KARDEŞİMİN VE AİLESİNİN YARDIMCISI OL
KARDEŞİM;
BENDENİZ KARDEŞİNİZİN DUALARI HERGÜN SİZLERLE...
RABBİME EMANET OLUNUZ...
Rabbim yar ve yardımcı olsun
3 İhlas 1 Fatiha hediyemdir.
Allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin salaten tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve tünkızüni biha min vahleti ve tükıylü biha asrati ve takdıy biha haceti*
ALLAHIM HAYATINDA KOLAYLIKLAR, SAĞLIK VE AFİYET NASİB EYLESİN
rabbim her iki dünyasınıda güzel ve bahtiyar eylesin
3 duha hediyemdir
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED
RABBİM EBEDİ GÜZELLİKLERE NAİL ETSİN SİZİ
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA FETTAH YA REZZAK YA KADİR YA MUKTEDİR YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te'huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yesfeu indehû illâ biiznihi. ya'lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bisey'in min ilmihî illâ bimâ sâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.rabbim yar ve yardımcın olsun kardes
Rabbim sizlerden Razı olsun güzel yürekli dostlarım dualarınız e-posta ile abimize iletilmiştir.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.