canlarım allah sizlerden razı olsun bin kere.piskolojik açıdan iyi olmadığım için sizlere katılamadım.olmadı dostlarım hiç yumuşamadılar kalpleri bir an olsun beni istemedi kesinlikle bu işin olmıyacağını sölediler.artık pes ettik çünkü ne yapsak oluyor.ailesinide silemiyor böyle bencilce bi hareketi bende istemem zaten...dua eden etmeyen bnm yanımda olan candostlaım hepinise tşkkür ederim.cümleleri kuramıyorum bile allah razı olsun.artık olmıcakkkkkkkkkkkkk
benden haber bekleyen dostlarım...
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
cnaım ek kotu sey kararsızlık arada kalmak hakkında hayrılısı en azından artık bı karar versmııınz allah yardımıncınız olusnnn ıns sızın ıcın hayırlı olandır bakalım mevlam neyler neylerse guzel eylerrrr dıyelımmm rabbım gonlune gore versınnnn
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TEZ VAKİTTE SELAMETE ÇIKARSIN DOSTUM
rabbim hakkinizda hayirlisini nasip eylesin canim:) hersey ins gönlünce olur ve mutlu olursun...
ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLI ETSİN YAZSIN NE MURAD ETTİYSEN HAYIRLI İSE SANA ÇEVİRSİN KARDEŞİM İŞAALLAH
rabbim hakkinizda hayirlisini nasip eylesin
böyle bencilce bi hareketi bende istemem zaten...
BU CÜMLE NE KADAR DEĞERLİ BİLİYOR MUSUN
EMİNİM RABBİM SANA MÜKAFATINIZ VERECEK DİLERİM TEZ OLUR DOSTUM
YÜREĞİNE HUZUR DOĞSUN 3 İHLAS 1 FATİHA AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Mevlam güzel yüreğine göre versin.
Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
3 İhlas ile
Kal sağlıcakla
Kal dostlukta
Dualarla İnşaAllah bak göreceksin Mevlam en güzelini verecek sana.18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
SABRIN SONU SELAMETTİR.18 yıl önce gönderildi # -
Mevla hakkında hayırlısını ihsan etsin inşallah
canim bak benide esimin ailesi istemediler ama biz inanamayacagimiz sekilde evlendik olmazlar oldu Allah cok buyuk demekki senin blmedigin Allah in bildigi birsey var sonucta Allah bilir biz bilemeyiz bosver Allah im sen bilirsin de gec Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin canim amin en buyuk sey Allah a guven duymak ben bunu kesinlikle cok kez yasamisimdir sen ona guven ona sigin sonucta kalplerde Allah in elinde istese onlarida yumusatirdi ama ole birsey varki hayirliyi gercekten bunu suphesiz soyluyorum Allah biliyor biz sadece aynanin gorunen yuzunu goruyoruz ama birde gorunmeyeyn yuzu var bunun sakin unutma Allah yar ve yardimcin olsun amin
RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN BÜTÜN KULLARI İÇİN SENİN İÇİNDE HAYIRLI OLAN BUYMUŞ DEMEKKİ. ALLAHIM BU GZEL KARDEŞİMİZE ONU KENDİNDEN DAHA ÇOK SEVECEK VE BİR ÖMÜR BOYU MUTLU EDECEK ESKİSİNİ HATIRLATMAYACAK HAYIRLI GÜZEL KISMETİNİ TEZ VAKİTTE VER İNŞALLAAHH
RABBİM SENİN İÇİN ÇOK GÜZEL ŞEYLER AYARLAMIŞTIR..HİÇ BELLİ OLMAZ BAKARSIN OLUR..SONUÇTA RABBİMİZ BİLİR..OLMASA DA ÖYLE BİR GÜZELLİK LUTFEDER Kİ SANA ÇOK DAHA MUTLU OLURSUN..İNŞALLAH...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..SEN O'NA GÜVENİNİ KAYBETME..İBRAHİM A.S'MI VE İSMAİL A.S'MI HATIRLA..ONLAR RABB'E GÜVENDİKLERİ İÇİN KAZANDILAR...SELAM ÜZERİNE OLSUN ECE KARDEŞİM..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.