sevgili dostlarim rabbim cok istedigim dileklerimden birini hamd olsun ki kabut etti ve gerceklestirdi :)
peki ama ben hangi dualar ile hamd edebilirim rabbime? bir bilgisi olan var mi???
***ALLAHA HAMD NASIL EDILIR ?***gamze19
(5 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
GAMZE KARDEŞİM BİİŞİN OLDU İSE ONUN İÇİN RABBİME VERDİĞİ SANA NİMETTEN DOLAYI ŞÜKÜR NAMAZI VARDIR BU DA 2 REKATTIR 1 FATİHA 11 İHLAS 3 AYETEL KÜRSİ 1 FELAK 1 NAS OKU VE RABBİNE HAMD VE ŞÜKRÜNÜ EDA ETMİŞ OLURSUN SONRA DUANI TOPLA ALLAH KABUL ETSİN İŞAALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
cok sevındım canım yaaaa valla bılmıyorum sadece hakkında hayrılısı bebegım cok mutlu oldugumu soylemek ıstedımmmm
NOZGEN abicim allah razi olsun verdigin bilgi icin.
FTM ablacim canimsin benim yaaa :) cok kücük bir haber olsada okadar mutlu oldum ki devami gelir ins. :)herkezi gönünde ne muradi varsa verir insaallah kurban oldugum rabbim
BUNU BULDUN NETTEN:
Her gün sabah ve akşam aşağıdaki duayı okuyunuz:
"Allahümme ma esbaha bi min nimetin ev bi ehadin min halkıke, fe minke vahdeke la şerike leke, felekel hamdü ve lekeşşükür" duasını, gündüz okuyan o günün, akşam okuyan o gecenin şükrünü ifa etmiş olur.)
[Akşam okurken esbaha yerine emsâ denir.]
[Bu dua çok kıymetlidir, ezberleyip gündüz ve akşam okumayı ihmal etmemeli.]DUA ARAPCA YAZILARLA OLSA DAHA IYI OLURDU :( CÜNKÜ LATINCEDE BAZI HARFLER ARAPCADA BASKA TÜRLÜ OKUNUYOR.
bulan olursa allah rizasi icin iletsin bana kardeslerim...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.