DOSTLARIM YAKLAŞIK 1,5 AY OLDU BURAYI KEŞFEDELİ İNANIN TEK HUZUR BULDUĞUM YERDİ BURASI SANKİ ELİF,NECATİ ABİ,ZERRİN ABLA KANIMDI CANIMDI AMA BU GECE GÜCÜMÜ BİTİRDİLER. TÜKETTİLER, HAYATI DOĞRU YAŞAMAYA ÇALIŞMAMA İZİN VERMİYORLAR. NE OLUR BİR KAÇ GÜNAHSIZ AĞIZDAN DUAYA İHTİYACIM VAR... BEN BU GECE ÇOK SIKINTILIYIM NE OLUR BENİ DUALARINIZDA UNUTMAYIN.
MANEVİ HUZURUM İÇİN NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN...
(13 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah insallah ferahlik verir kardesim... amin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SIKINTILARINI GIDEIN INSALLAH KARDESIM AMIN
oynakar güzel kardesim simdi duaya oturacagim güzel yürekli kardesim...hic bir seyin senin maneviyatini yaralamasina izin verme Rabbimle arana hic bir kulu sokma ..sen inancli bir insansin sakin sakin bak simdi Besmeleyi serife duasini okuyacagim....tüm dostlar tüm dilegi olanlar icin sende dilegini dile ..Rabbim icindeki bu stres yada ruh halini alsin. salim ve selim düsündürsün güzel yüreklim....Sana hemen 7Ayetel Kürsi okuyorum Rabbim Maneviyatini toplamana yardimci olsun...Bu halde en iyi gelecek tek sey namazdir hadi kalk söyle güzel bir abdest al olumsuzluklar suyla aksin gitsin ...Rabbimle konus ona sigin 2 rekat namaz kil hem bak bu gün belalarin defi icin namaz kilmak gerekiyormus GaripGul yazmis hadi canim benim dualarini okuyorum yüregin ferahlasin bak nasil umut gelecek icine.........yüregini dinle isyan yok.tefekkür ve ihlas var ..Elhamdürüllah.
Canlar, bu gece SAFER yaninin son çarsambasi ve bu gece 2 rekar namaz kilinir
hatirlarsaniz, ilk çarsamba gecesi de kilmistik 4 rekat
bu namaz söyle kilinir :
1. rek'atta FATIHA'dan sonra 11 IHLAS sûresi okunur
2. rek'atta FATIHA'dan sonra 11 IHLAS sûresi okunurnamazdan sonra
7 defa ESTAGFIRULLAH EL AZIM
11 SALATI MÜNCIYE okuduktan sonra 1kez INNEKE ALA KÜLLI SEY'IN KADIR denirve dua edilir
YA RABBI BENI VE AILE EFRADIMI VE BILCÜMLE MÜ'MINLERI AFATI SEMAVIYYE VE ARADIYELERDEN MUHAFAZA EYLE diye dua edilir
tabi dua ekleyeblirsinizRABBIM cümlemizi belâ ve musibetlerden korusun
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
ABLAM BENİM ABLACIM UMUT OLDUN ALLAH RAZI OLSUN RECAYİ YADA DERİN BİR DUA LİSTESİ HAZIRLAMIŞTI SALATI MÜNCİYE ORADA VARDI AMA BULAMIYORUM NOLUR BANA YAZIN BİLENİNİZ.
DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN ABLACIM BİTİRDİ BENİ KANIMI EMDİ NE MADDİYATIM NEDE MANEVİYATIM KALDI HAYATIMDA HAKLI OLUPDA BU KADAR HAKSIZ DURUMA DÜŞTÜĞÜM HİÇ OLMAMIŞTI... DUALARA SIĞINDIM TEFRİCİYELER OKUDUM BU SİTEYİ DAHİ KÖTÜLÜK SANDI.18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin selaten tüncina.Biha min cemiil ahvali vel afat.Ve takdilena biha cemi-el hacaat.Ve tutahhiruna biha min cemiis'seyyiat.Ve terfeuna biha a'led'derecat ve tubelliguna biha akselgayat.Min cemiil hayrati fil hayati veba'del memat.Hasbünallahü veni'mel vekil Ni'mel mevla ve ni'men'nasir.
(Allah'ım! Efendimiz Muhammed'e (sav) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlersin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltirsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasib et. Alla Tealâ bize kâfidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır.)
Zerrinin nefesi kadar kuvvetli tesirli olmasada şişş zerrin :) oynakar kardeşime duamı gönderiyorum canım kardeşim için huzurla dolsun Esmaül Hüsna ve bu duaları okudum kardeşime şifa niyetine...
Şeyh-ül Meşâyih Şeyh Sâdettin Hamevî' den (ksa) nakledilmiştir. Bu salavat-ı şerifeyi gam ve kederden kurtulmak veya zâlim elinde ise kurtulmak için okumayı tavsiye etmişlerdir. (25, 26 ve 27. salavatlar için Hazreti Şeyh "Keşif âleminde Sakı arşda yazılmıştır" buyurmuşlardır)
Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin sâhibil Ferki vel Furkân ve câmial vedkı ve menzilehû min semâil KUR'ÂN ve alâ âli Muhammedin vesellim.Ezhar adlı kitaptan, İbni Ömer (ra)' den rivayetle: Bir gün Efendimizin huzurunda, bir devenin hırsızlığı sebebiyle iki kişi birbirinden davacı iken deve lisâna gelmiş ve gerçek sahibini söylemişti. Bunun üzerine Resûlullah Efendimiz (sas) deve sahibine; "Sen ne okudun ki Medine' nin mahalleleri melekler ile doldu ve deve konuştu?", diye sordu. Bunun üzerine adam aşağıdaki salavat-ı şerifeyi okuduğunu söyledi. Peygamber Efendimiz (sas) de buyurdular ki; "Senin yarın, sıratı geçerken yüzün ayın ondördü gibi nurlu ola!."
Allâhümme salli ve sellim alennebiyyin Muhammedin hattâ lâyebkâ min salâtike şey'ün,
Ve bârik alennebiyyin Muhammedin hattâ lâyebkâ min berekâtike şey'ün,
Verhaminnebiyye Muhammeden hattâ lâ yebkâ min rahmetike şey'ün.Mekanın hanen meleklerle dolsun kardeşim..
Senin icin ve sevdiklerin icin de okudum Derincankardesim :-)) 1 adt salati tüncina hediyemdir..Tontonun ellerinden öperim.Rabbim hepinizi korusun.Amin.
Zerrinime kelimeler anlamsız kalır sözlükte eşi olmayan kelimenin kalbinde aramak yanlıştır,ama ruha sorarsan o söyler sana 40sene sonra o agacın ordadır işte orası ADN cennetidir.. :)
mevlam tum cemati musliminin gunahlarini aff eylesin insallah. allah yardimcin olsun kardeim. sikintilarin tez zamanda azalir gider inasllah. allah yardimcin olsun
RABBİM SIKINTILARIN İLE BAŞBAŞA KOMASIN SENİ..RABBİM GÖNLÜNÜN HER MURADINI HAYEREYLESİN VE LÜTFEYLESİN SANA..KALBİNİN ACILARINI DİNDİRSİN KARDEŞİM..
Rabbim gönlünü ferahlatsın, bütün sıkıntılarını gidersin.
amin 3 ihlas 1 fatiha ile.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.