arkadaşlar bilyorsunuz ki listeye bi alttan bi üsten devam edicez hak geçmesin diye saat 12'00 geçti topik açtık tarih ekledim ki öncekilere azılıyo aman hak geçmesin diye.katılımlarınızı bekliyoruz
içinizden ne gelirse bi besmelede olabilir taaaa içten gelen bi amiiiinde olur gönlünüzden ne koparsa artık ALLAH KABUL ETSİN ___YEŞİLDUA___ kardeşimizin duaları kabul sıkıntıları en kısa zamanda geçsin MURADINIda en kısa zamanda versin inşallah AMİİİİİNN
BUYRUN DUAYAA=)
'''''''''''hergün bi dosta dua ____YEŞİLDUA____lütfen buyrun(05.03.08)
(48 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 fatiha
3 ihlas
3 ayetelkursi
mevlam sıkıntılarını gidersin canim kardesim . mevla ne muradin varsa versin. hakkinda hayirlisi olsun insallah allaha emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
YESILDUA kardesimi RABBIM korusun
YESILDUA kardesimi RABBIM sevsin
YESILDUA kardesimin RABBIM bütün hayirli dualarini kabul eylesin
YESILDUA kardesimi RABBIM he riki cihanda aziz ve afiyette eylesin
YESILDUA kardesimin hayirli ne muradi varsa RABBIM nasip eylesin
kalp huzuru için 1 AYETEL KÜRSI 1 FATIHA 3 IHLAS
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
saolun arkadaşlar allah kabul etsin amiiiiiiin
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hayırlarla dolu uzun bir yaşam versin,
Hep Sevsin, sevindirsin ve tüm sevdikleriyle beraber her türlü şerlerden korusun kardeşimizi...
Amin!Amin!Amin!
21 İhlas,7 Fatiha,7 Ayetel Kürsi,21 Salat-ı Tefriciyye...18 yıl önce gönderildi # -
Mevlam herşeyin hakkında hayırlısını versin.Kalbini ferahlatsın ve kalbindeki dualarını en güzel,en hayırlı zamanda kabul etsin Rabbim...Evine yuvasına sağlık,bereket,hayr ve mutluluk versin...10 Yunus peygamberin duasını okuyup gönderiyorum...Slm ve dua ile...
YESILDUA BUTUN DUALARINI ALLAH KABUL ETSIN COK MUTLU SAGLIKLI BIR YASAM DILEGIYLE
ALLAH YESILDUA KARDESIMIZIN TUM SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GIDERSIN HER DUASI KABUL OLANLARDAN GUNAHLARI BAGISLANANLARDAN OLSUN INSALLAH AMIN
Güzel kardesim ,agzi gönlü duali kardesim,Rabbim seni ve sevdikerini korusun iki cihandada sevsin ..senin icin 100 Fatiha ve ismi azam dualari okuyacagim...Rabbim hikmet meleklerini yasamin boyunca etrafindan ayirmasin gönlü güzel dili güzel kardesim..Rabbim her daim seni sevsin korusun kucaklasin...Neyse derdin bitirsin,mucizelerini sunsun insallah.Amin.
Allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin salaten tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve tünkızüni biha min vahleti ve tükıylü biha asrati ve takdıy biha haceti*
Rabbim yeşildua kardeşim ömür sayfasının son yaprağına kadar hayırlı ameller,hayırlı rızklar,huzur dolu günler nasip eyle.Rızkını daim eyle.Kabe yollarını,zemzemi şerife doymayı,mekkede medinede gül kokusunda namazlar kılmayı nasip eyle.Yeşil dualarını hayırlısı ile kabul eyle.Amin.Amin.Amin.
Allah sizlerden razı olsun can'da canlarım... Yüreğime nasıl koysam bilemediklerim oldunuz inanın... Benim için yaptığınız hayır dualar ve iyi dileklerinizin kat kat fazlasını Rabbim sizlere de nasib etsin. Mevlam sizleri hayırla mükafatlandırsın inşaallah. Şimdi işe gidiyorum ve içim öyle güzel duygularla doldu ki sayenizde.. Evet Mevlam'dan çok büyük dileklerim var her iki cihan için de... bazen çok büyük şeyler istiyorsun diyorum kendime ama sonra da En Büyük Olan'dan Rabbim'den istiyorum diyorum. O'na göre güçlük yok ki... Allah sizlerden razı olsun. Kendim için istediğim tüm iyi ve güzel şeyleri başta anam babam kızım ve eşim olmak üzere, siz can dostlarım, karşılıksız dua edenlerim, dua dostlarım ve tüm mü'minler için de istiyorum. Mevlam kabul etsin inşaallah. Allah'a emanet olunuz.
YÜCE RABBİM YEŞİLDUA KARDEŞİMİZİN NE MURADI VARSA TEZ VAKİTTE VERSİN ÖMRÜNÜN HERGÜNÜ BİRBİRİNDEN GÜZEL GEÇSİN İÇTEN GELEREK BÜTÜN DUALARIM SANA YEŞİLDUA KARDEŞİM
Rabbim hayırlarla dolu uzun bir yaşam versin.yar ve yardımcısı olsun.21 besmele gönderiyorum. Neyse derdin bitirsin,mucizelerini sunsun rabbim.
3 ihlas bir fatihayı kalbine ulaştırsın Rabbim..Her ne sıkıntın var ise onları alsın üzerinden..tüm yüklerini atsın sırtından..Sevip razı olduğu kalbini sarıp sarmaladığı kullarından eylesin seni Rabbim..AMİNNNNN.....selam ve dua ile kardeşim..
3 ihlas 1 fatiha
mevlam dert tasa keder sıkıntı bırakmasın yüreğinde amin18 yıl önce gönderildi # -
allah ne istersen seni muradına erdırsın 100 ez zahir el hamid el mukaddim
rabbım gonlune gore versınnn :) 3 ıhlas 1 fatıha allah kabul etsınnn
33 Fatiha
33 Besmele
33 La Havle..
33 İhlas okudum Yeşildua için,
Mevlam kabul etsin, Gönlündeki muradını hayr eylesin. Rabbim sıkıntılı gönlüne sukût versin, sabır ve selameti ile iki cihanda af ve afiyet ihsan etsin. Amin18 yıl önce gönderildi # -
Yanan bir kalple dua ediyorum sana yeşildua..Hayatın adın yeşil sekinetinde ve huzurunda olsun..Hem bu dünyada hem ahirette hesapsız rızıklandırsın seni Rabbim..dualar ile..
Allahım bütün günahlardan uzak olmayı bol iyilik yapmayı cehennemden kurtulup cennete kavuşmayı isteriz.Rabbim hakkında herşeyin hayırlısın versin.Tez vakitte sıkıntılarından kurtarsın inşallah.Amin Amin Amin
Yeşildua kardeşimizin her ne sıkıntısı varsa rabbim tez zamanda gidersin
Rabbim hayırlı isteklerini HACETLERİNİ KATINDA KABUL EYLESİN
25 FATİHA-I ŞERİF
25 SALAVATI ŞERİFE
25 YUNUS PEYGAMBERİN DUASI HEDİYEMDİR ALLAH KABUL ETSİNAMİN18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha, 7 ihlas ,3 ayetelkursi mevlam sıkıntılarını gidersin canım kardeşim .
3 ihlas 1 fatiha 10 selavat allah kabul etsin
dostumuza hayır eylesin.18 yıl önce gönderildi # -
YEŞİLDUA KARDEŞİM İÇİN 50 TANE LA HAVLE.. ÇEKİYORUM.
ALLAH MURADINI VERSİN, DERT SIKINTI VERMESİN.AMİN.
ALLAH öncelikle sağlık sıhhat ve afiyet versin.ALLAH'ın razı olduğu işlerle haşr etsin.Sabretmesi gereken olaylara karşı sabır versin.ALLLAH ona ailesi ve sevdikleriyle hayırlı uzun kazasız belasız ömürler versin.ALLAH gönlünde ki hayırlı istek dilek ve muradları nasip etsin inşallah.AMİNNN
ALLAHIM TÜM SIKINTI VE KEDERLERİ VE ÜZÜNTÜLERİNİ FERAĞA ÇEVİRSİN İŞAALAH RABBİM HİÇ BİR GÜN YALNIZ BIRAKMASIN İŞAALLAH NE MURADINIZ VARSA TEZ ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRSİN İŞAALLAH
yeşilduacım bugün 33besmele 33 estağfirullah 33 ya allah 33 ya rahman 33 yamelik 33ya vedüt 33 ya kerim ve ayetel kürsi okudum 11 de yunus duası benden rabbim tez muradını versin dualarını kabul etsin inşallah amin
100 SALAVAT GÖNDERİYORUM
ALLAH KENDİSİNE DOST EYLESİN KARDEŞİMİZİ İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, kulağımı nurlandır, sağımı nurlandır, solumu nurlandır, üstümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır.” (1)
rabbim tüm isteklerini muratlarını tez zamanda gönlüne versin 100 zül celali vel ikram 100 besmele gönderiyorum rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.