benden de
100 besmele
100 kelime-i tevhid
100 ya vedud
100 es-selam
100 salavat
53 yunus a.s duası
3 aytel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
3 tebbet
3 felak
3 nas hediyemdir.allah yeşildua kardeşimizn ne muradı en kısa zamanda ne sıkıntısı varsa en tez zamanda gidersin inşallah allahım sen kabul eyleeee amiiiiiinnn
'''''''''''hergün bi dosta dua ____YEŞİLDUA____lütfen buyrun(05.03.08)
(48 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİİİİİİİİİİİN
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED3 İHLAS 1 FATİHADA BENDEN OLSUN GÜZEL KARDEŞİM
ALLAHIM SIKINTILARINI GİDERSİN
KATINDAN GÜZELLİKLER İHSAN EYLESİN
HİDAYETİNİ ARTTIRSIN
HAKKIYLA NAMAZ KILMANI NASİP EYLESİN
DUALARINI KABUL EYLESİNALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED
AMİİİİİİİİİİİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED
AMİİİİİİİİİİİN18 yıl önce gönderildi # -
3 FATİHA
3 İHLAS
3 AYETEL KÜRSİ
KARDEŞİM ALLAHTAN NE İSTİYORSAN RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN.UMDUĞUNA NAİL ETSİN.
İŞLERİN KOLAYLAŞSIN.
ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
DUA İLE......18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun arkadaşlar arada böyle yazıyorum ki topik yukarı çıksın katılım fazla olsun diye ALLA KABUL ETSİN amiiiiin
3 ihlas 3 fatiha okuorum allah muradına erdırı inşallah
Selamün Aleyküm Can’da Canlarım,
Bütün dualarınıza yüreğimin en ücra köşesinden bile Amiiin. Amiiin. Amiiin. Mevlam kabul etsin inşallah. Ağzınıza ve o güzel gönüllerinize sağlık. Benim için ettiğiniz dualar, bulunduğunuz iyi ve güzel temennilerin hepsi ve hatta kat kat fazlası sizler ve sevdikleriniz için de kabul olsun inşallah. Dualarınızı okuduktan sonra hissettiğim sevinci, sevgiyi ve minnettarlığı ve daha ötesini…hiçbir kelime ya da cümleyle anlatamam. Tam bir duygu seli bu… Sözün bittiği yer burası galiba… Yüce Rabbim’e şükürler olsun ki benim yolumu bu siteden geçirmiş de bu gönlü güzelleri tanıyabilmeyi, onlarla dualaşabilmeyi bana nasib etmiş. Bunun için ne kadar şükretsem azdır. Elhamdü lillah, Elhamdü lillah, Elhamdü lillah.
Sitenizi ilk gördüğümde ve gelmeye başladığımda kendimi kötü hissediyordum, kalabalıklarda binlerce çift göz arasında bile yapayalnız gibiydim.. Ama sizlerle olmaya başladıktan sonra daha güçlü, daha mutlu, daha huzurlu oldum ve yalnız olmadığımı hatta çoook kalabalık olduğumu hissetmeye başladım... çok şükür Rabbim’e.
Asmn bu her gün bir dosta dua kampanyasını başlattığında da aslında son anda yetişenlerden biriydim. O günlerde pek gelemiyordum siteye. Geldiğimde sizler başlamıştınız bile dostlarımız için dua etmeye. Hemen katılmak istedim tabii ki… Çünkü tam da bu günlerde çok büyük bir dileğim var Rabbim’den. İnşallah sizlerin duası vesile olacaktır bu dileğimin gerçekleşmesine… Çünkü Yüce Rabbim "Vermek istemeseydi, İstemeyi vermezdi"!
Allah hepinizden razı olsun. Allah sizleri hayırla mükafatlandırsın inşallah. Ben de sizler için 3 Ayetel Kürsi, 1 Fatiha ve 3 İhlas okudum. Allah kabul etsin inşaallah.
Çok sevdiklerim olarak, en çok güvendiğime emanetimsiniz. Hoş ve Sevgi-Mle kalın. Her şey gönlünüzce olsun. Selam ve dua ile…
3 ihlas 1 fatiha ve 21 besmele okudum.Allah kabul etsin canım.......
3 felak
3 nas
3 fatiha
allah tez zamanda muradın versin18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayırlar bereketler kolaylıklar ve afiyetler nasib eylesin amin amin
7 Ayetel Kürsi
7 Nas süresi
7 Fatiha
10 Ihlas
7 Kureys Süresi
7 KevserALLAH ne muradin varsa versin. cok güzel dualar etmisler hepsinide amiiin.
akadaşlar hergün bi dosta dua ediyoruz bugünki kardeşimiz yeşildua lütfen buraya yazalım özellikle tarih attım bugünü tarihin
allah dualarını kabul etsin yeşildua kardeşim ne güzel inşallah bu güzel insanlrın güzel duaları sayesinde isedigin enkısa zamanda gerçekleşir sıkıntıların def olur inşallah amiiiiiiiiin.18 yıl önce gönderildi # -
1 AYETEL KÜRSİ,3 İHLAS , 1 FATİHA , ALLAH SIKINTILARINIZI GİDERSİN GÖNLÜNÜZE FERAHLIK VERSİN AMİNNNNN.
YESILDUA KARDESIM DUNDEN BERI SANA YASIN NIYETLENIYORUM KISMET OLMUYO NASIP OLURSA BU GECE OKUYACAGIM RABBIM ULASTIRSIN SANA SIMDI 7 AYETEL KURSI 7 IHLAS 7 KEVSER 1 ELHAM OKUDUM RABBIM YARDIMCIN OLSUN AMIN LEMAN
1 duha 1 inşirah 3 ihlas 1 fatiha
yeşildua kardeşim bugün elimizden geldigince dilimiz dndügünce sana dua ettik allah makamında kabul etsin inşalllah ve ne istiyosan en kısa zaman da versin inşallah a.e.o dua ile...
not benim dil bilgim yoktur fazla fazla güzel cümleler kuramıyorum.allah kabul etsin.
Elinize, dilinize ve en önemlisi de o güzel yüreklerinize sağlık dostlarım. Elleriniz dert, yürekleriniz hüzün görmesin inşaallah. Hepinizden Allah razı olsun. Sizleri seviyorum. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allah sizleri hayırla mükafatlandırsın inşaallah.
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.