Sabahınız ,gününüz,gelecek günleriniz hayırlı olsun kardeşlerim,tebessüm edelim,umudumuzu yitirmeyelim,Rabbim her günümüzü huzur eylesin,mutlu eylesin.Rabbimin verdiği nefese şükürler olsun,yaşama sımsıkı sarılalım,tebessüm edelimki etrafımıza nur saçalım,tebessüm edelimki hastalara şifa olalım,tebessüm edelimki hem kendi yüreğimize hem çevremizdeki yüreklere huzur saçalım.Karamsarlık yok,pozitif olalım.İnanıyorum yürekten dualar hayırlısı ile makbul olacak hayırlı haberler artıyor sitede çok şükür,dualarımız ALLAHIN İZNİYLE KABUL OLUYOR KARDEŞLERİM.
2 hafta önce #
Kardeşlerim dualarınız kabul oldu.Dün bir telefonla beklemediğim bir telefon,bugün Rabbimin izniyle işe başlıyorum.Ben inanıyorum inancım sonsuz YARADANA tüm dua dostlarımdan 1 eksik kalmadan dualar hayırlısı ile yaradan katında makbul olacak.Rabbimin izniyle.Yazıp yazmamakta kararsız kaldım utandım,sıkıntıda olan kardeşlerime karşı sıkıldım.AMA RABBE SEVDALIYIZ,AMA SEMAYA KALKAN ELLER NUR ELLERİNİZ ,NUR DUALARINIZ,KABUL OLUYOR.RABBİMİZ BİZİMLE.YA RABBİM AŞKINI BİZDEN ALMA.AMİN.AMİN.AMİN.