sevgılı dua dostlarım hanı hep derım yaa kelımelerın yetmedıgı zmaanlar ıste o zmanlar dan bırını ysıyorum gerceken duaya cok ıhtıyacım var dularınızda benıde unutmayın lutfennn :(((((
duaya cok ıhtıyacım var ____ftmm
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Mevlam her kederin arkasında bir sevinç yaratırsın ya işte Ftm için bunu istiyorum senden hüznünün arkasındaki mutluluğu istiyorum sensin "Ol" deyince olduran, ne olur "Ol" de Rabbim!
18 yıl önce gönderildi # -
15 yunus a.s duası.
1 ayetel kürsi
1 fatiha
3 ihlas hediyemdir kardeşim allah yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
7 Ayetel kürsi okuyorum hemen ......yüregine gitsin afiyet getirsin ...Rabbim seni darda koymasin.....Amin.
7 ayetel kürsi
3 ihlas
1 fatiha
21 besmele-i şerifeyüreğine rüzgar olup ferahlık versin diye amin =)
21 besmele-i serife yüreğine. mevlam ne sıkıntın varsa feraha çevirsin inşallah kardeşim
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
tez vakitte selamete erdirsin cümle dostlarımı18 yıl önce gönderildi # -
AllahIM tez vakitte sıkıntından kurtarsın seni arkadaşım.RABBİM MUTLULUK VE HUZUR VERSİN YÜREĞİNE AMİN
ALLAHIM SENİ YARIN OLMADAN TEZ ZAMANDA MÜMİN KULLARININ YÜZÜSUYU HÜRMETİNE SELAMETE ÇIKARSIN
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim ummadığınız yerlerden yardımlar göndersin size amin amin amin
FTM KARDEŞİM...KELİMELER SADECE BİRER GİYSİDİR ZATEN ANLAMLARA..OYSA Kİ O ANLAMLARIN KALPTEKİ HALİ KELİMELERDEKİ HALİNDEN DAHA DERİN VE DAHA YOĞUNDUR ÇOĞU ZAMAN..O YÜZDEN ANCAK YAŞAYAN ANLAR..SIKINTILI HALLER ACIYAN BİR KALP..SANKİ İÇİNDE ÇIRPINIP DUAN VE BİR TÜRLÜ AĞZINDAN ÇIKIP ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞAMAYAN BİR KUŞ GİBİ...NASIL DA ACI ACI ÖTER...SENİ ANLIYORUM..RABBİMİZ EN KISA ZAMANDA KALBİNE ESENLİK VERSİN KARDEŞİM...EN KISA ZAMANDA...TÜM DUALAR KALBİNE İNŞİRAH OLARAK DÖNSÜN...SELAM VE DUA İLE..
kardeşime;
100 ya allah
50 besmele
50 salavat
allah yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
ftm ne oldu canım kıyamam sana siteye yeni girdim şimdi gördüm bende rahatsızım biraz giremiyorum canım dualarımdasın gönlünü ferah tut herşey geçicektir
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.