ALLAHIM NE OLUR SANA YALVARIYORUMM YÜZÜME İYİ DAVRANILIP ARKAMDAN OLUMLU YADA OLUMSUZ KONUŞMALARINA İZİN VERME
KENDİLERİ ŞUÇLU OLDUKLARI HALDE SUÇLARINI BASTIRMAK İÇİN BENİ SUÇLAMALARINA İZİN VERME.
YARABBİM YARDIM ET
YARABBİM SANA SIĞINDIM
BU KONUDA VE HER KONUDA VEKİLİM KEFİLİM SENSİN
YARDIM ET ALLAHIM
AMİN.
haticee......
(19 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin
18 yıl önce gönderildi # -
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA ALLAH YA ALLAH...
canım kardeşim...
sesini duymak beni mutlu etti kardeşim.
YA LATİF oku kardeşim Rabbim mutlak kolaylığını ve ferahlığını veriyor bu zikre devam et.
dualarımda olduğunu ve seni hep hatırladığımı unutma sakın haticecim olurmu.
evlatlarını ve seni Rabbime emanet ediyorum.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
Okudum kardeşim için rahat olsun dostu Allah olanın sırtı yere gelmez..
Ezhar adlı kitaptan, İbni Ömer (ra)' den rivayetle: Bir gün Efendimizin huzurunda, bir devenin hırsızlığı sebebiyle iki kişi birbirinden davacı iken deve lisâna gelmiş ve gerçek sahibini söylemişti. Bunun üzerine Resûlullah Efendimiz (sas) deve sahibine; "Sen ne okudun ki Medine' nin mahalleleri melekler ile doldu ve deve konuştu?", diye sordu. Bunun üzerine adam aşağıdaki salavat-ı şerifeyi okuduğunu söyledi. Peygamber Efendimiz (sas) de buyurdular ki; "Senin yarın, sıratı geçerken yüzün ayın ondördü gibi nurlu ola!."
Allâhümme salli ve sellim alennebiyyin Muhammedin hattâ lâyebkâ min salâtike şey'ün,
Ve bârik alennebiyyin Muhammedin hattâ lâyebkâ min berekâtike şey'ün,
Verhaminnebiyye Muhammeden hattâ lâ yebkâ min rahmetike şey'ün.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun derin
kardeşim çok sağol o kadar kötüyümki
sanki nefes alamıyorum.eşim yanındaki kadını mutlu etmek adına bana haketmediğim sözler sarfediyor. inan çocuklarım göz yaşlarımı görüp etkilenmesinler diye içime akıtıyorumm.
ALLAHIM NE OLUR BANA YARDIM ET HASBİN ALLAH VENİMEN VEKİL
YARABBİM SANA SIĞINDIM.18 yıl önce gönderildi # -
Bak napalım biliyomusun eger sende istersen 12de gece karşılıklı el açıp dua edelim semada buluşalım biraz dügümleri çözelim Rabbimin izniyle
Okudum kardeşim Hz.Musa’nın bir duası: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri.vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli”
Meali: Ey rabbim. Göğsümü aç,genişlet.İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de,anlasınlar beni”(Taha:25-28)18 yıl önce gönderildi # -
TAMAM DERİN KARDEŞİM BEN SENİN NE SIKINTIN VARSA GECE 12 DE ONUN İÇİN DUA EDİCEM
SENDE NE OLUR YALVARIYORUM EŞİM YANINDAKİ KADINI BIRAKIP TEZ ZAMANDA BANA VE ÇOCUKLARINA DÖNSÜN ONUN İÇİN DUA EDERMİSİN
RABBİM RAZI OLSUN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Tabiki edicez ben sizin için burdayım kardeşim 12de semada buluşucaz Mevlam neyler neylerse güzel eyler sen gönlünü ferah tut ortada ölüm yok elbet herşey olucagına varıcam tamam canım kardeşim 12de semada buluşucaz..
Canım kardeşim 12de semada buluşucaz beraber el açıcaz çıkmam gerekiyo için rahat olsunnn dostu Allah olanın sırtı yere gelmez..
haticeeem dualarimdasin kardesim.....dualarimizdasin kiyamam sana ..dimdik dur...dimdik Rabbim herseyi görüyor...Rabbim bizim gibi inancli kullari acimasiz kullara ezdirmesin kurbanoldugum Rabbim en kisa zamanda sana mucizesini sunsun...Amin..1000 YA LATIF zikir yapiyorum simdi ...dualarimizdasin.........
CANIM NE DİYCEMİ BİLEMİYORUM İÇİME AKITTIĞIM GÖZ YAŞLARIMI ARTIK BIRAKTIM SEL GİBİ AKIYOLAR .İÇİM ÖYLE YANIYOKİ ANLATAMAM.
SEN BANA YARDIM EDİYOSUN ALLAHIMDA SANA YARDIM ETSİN
YÜCE RABBİM YAPTIĞIN BÜTÜN DUALARINI HEMENCECİK KABUL ETSİN ALLAH SENDEN BİNLERCE DEFA RAZI OLSUN
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
DARDA KALINDIĞINDA YAPILACAK DUA (Bu duanın çok darda kalındığı zaman vesile yapılması önerilmektedir)
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn ve selâmûn alel murselîn vel hamdulillâhi Rabbil âlemîn”
“Er-rahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke nağbudu ve iyyâke nestaîyn”
“Kul huvallâhu ehad. Allâhus-Samed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekullehû kufuven ehad”
“İnnâ eğtaynâ kel kevser. Fesalli li Rabbike venhar”
“Tenzîl-el azîzir-Rahîm. Selâmun kavlen min Rabbir-Rahîm”
“Elif, Lâm, Mim. Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm”
“Yâ Erhamerrahimîn.Yâ Rabbî, Ya Rabbî, Ya Rabbi. Lâ ilâhe illâ ente. Yâ Hannânu Yâ Mennânu.Ya Bedî-us-semâvâtu vel ard. Yâ Zul Celâli vel İkrâm”
“İhtinâs sırât-el müstakîm. Sırat ellezîne en`amte aleyhim. Ğayril mağdûbi aleyhim veleddâllîn. Amennâ ve saddaknâ”
Ya Habibi! Senin rızan için, Peygamberimizin (Sallallahu aleyhi ve sellem) şefaati için, ………….( Baba adı ). olma, ………….(anne adı) . doğma, Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) ümmetinden …………(isim)…………………. olarak, senin……(esmaül hünsadan)…………… .…. (Rezzak sıfatına, Hadi sıfatına, Şafi sıfatına vs.) sıfatına sığınıyorum ve seni vekil tayin ediyorum.
“Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl, Hasbunallâhu ve niğmel vekîl”
Ya Habibi! Sana ……….. için yapılan duaların kabulü için vesileler göster ya Rabbî!
“La ilâhe illallâh, Muhammedun abduhû Ya Resûlallah”
“Allahume salli alâ seyyidinâ Muhammedun ve alâ âli seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed”
“Subhâne Rabbike Rabbil ızzeti ammâ yesifûn. Ve selâmun alel murselîn. Velhamdulillâhi Rabbil âlemîn”18 yıl önce gönderildi # -
hatice kardeşim
eğer eşinden,gerçekten çocuklarına ve sana hayır yoksa bırak ve KENDİ YOLUNA DEVAM ET KARDEŞİM.
gururunu bu kadar ayaklar altına aldırma, ezdirme.....18 yıl önce gönderildi # -
hatice kardeşim
sabah uyanınca aklımdaydın bu yüzden girdim siteyesana bazı tavsiyelerde bulunmak isterim ama şuan zamanım az çıkmam gerekiyor
üç tavsiyem var naçisane
1-Allah'a herzamankinden daha çok sarıl(zikir-dua-ibadet şeklinde)
2.kimsenin ama kimsenin,senin hakkında söyliyceği olumsuz bir söze veya ithama takılma kulaklarını kapat yani (sağır ol)
3.NÖRO-LİNGUSTİK programlama bilimi yada
herkezin bildiği şekliyle NLP
davranış ve iletişim bilimi (öğren....)internetten araştır bununla ilgili bir çok kitap var al ve oku
yada,eğer imkanın varsa bu konuyla ilgili bir uzmandan destek al.18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım Hatice kardeşimize hayırlı olanları kolaylaştır, kalbine ve yuvasına huzur ver rızkını ve gücünü arttır ki kimselere muhtac olmasın ummadığı yerlerden yardımlar gönder amin amin amin
Allah yardımcın olsun kardeşimm. allah tez vakitte esine doğru yolu gösterip evine yuvasına döndürsün
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.