Bismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî. Manası: Allah'ın ismiyle, kendimi, âilemi ve malımı Allah'a havâle ediyorum..
Buraya yaz kardeşim dilersen 12dede beraber el açıp dua edelim olurmu..
Bismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî. Manası: Allah'ın ismiyle, kendimi, âilemi ve malımı Allah'a havâle ediyorum..
seda kardeşim öbür linkte okudum kardeşim 12de el açıcaz beraber çıkmam gerekiyo için Rahat olsun herşey düzelicek Rabbimin izniyle dostu Allah olanın sırtı yere gelmez..
derin kardesim ben 1 seneyi geckindir norewcte yasiyorum. ondan oncede almanyada yasiyordum, buranin durumu daha iyi diye yuvami kurmak icin buraya tasindim. amcalariin yanina. ailem almanyada, yazin evlandim kocam turkiyede dah pncede yazmistim vize red geldi. ben burda dayanmaya ayakta durmaya calisiyom. neden red geldigini bilmiyoruz, ogrenince itiraz dilekcesi yazcaz(eger yazilacak bir durumsa) ama hic fark etmez artik yurtdisi umrumda degil, ,bir kuru ekmegim olsun ama yanimda kocam olsun. ben su uc gunluk yalan dunyada yanliz kalmak istemiyorum. mevlam insallah tez zamanda dualarima karsilik verir ve beni tez zamanda sag salim kocamam kavusturur. dertlerim buyuk ama allahim dertlerimden daha buyuk, elbet kavuscam eger omrum varsa ama su zaman bi gecmiyo. gunler uzayip gidiyo. mevlamdan dilegim kocama tez zamanda kavusmak ve butun hasretlik cekenlerin kavusmasi. hasretlik bagrimi yakiyo. allah razi olsun senden kardesim. mevlam seni korusun. allaha emanet ol
allah razi olsun kardesim. icimi cok rahtalattin. mevlam seni razi oldugu kullarindan eylesin
Gülümse Rabbimize :) Rabbim saglık sıhhat versin benim kız arkadaşıma ulaşmam için 6sene var herşey olur biter geçer ama düşünsene kanser olmuşum kız arkadaşım yarın çıkmış neye yarar,herşeyi başı saglık saglıklı olmak için dua edelim Yaradanımıza sonra herşeyle başa çıkıcak gücümüz olur Rabbimin izniyle,12de semada görüşürüz canım kardeşim..
insallah kardesim insallah
Sedacım seni o kadar iyi anlıyorum ki.Hasret kelimesini duymak bile insanın içini acıtıyo.Dışarı her çıktığımda illa ki birilerini görüyorum. çift olarak yani.Onlara bakışlarım onların yerine kendimi ve nişanlımı koyuşlarım bu çok çok acı.ALLAH ennn kısa zamanda seni beni ve tüm hasret çekenleri kavuştursun inşallah.AMİNNN
allah razi ve memnun olsun talia kardesim. mevlam tez zamanda kavustursun insallah tum hasretlik cekenleri
Hep dua ediyorum Sedacım..Ama Rabbim bu acıları elbet daimi kılmayacaktır...Rabbim kalbinin ve omzunun yükünü hafifletsin..,
Derin kardeşim Allah senden de razı olsun...En kısa zamanda sevdiğine kavuşmayı nasip etsin..Kalbinin acısını dindirsin..dua eyle..
amin amin amin canim kardesim rveyda. allah razi olsun. sizin dualariniz varya eveelallah bu dertlerinde ustesindan gelirim allahin izniyle. allaha emanet ol
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.