arkadaşlar bilyorsunuz ki listeye bi alttan bi üsten devam edicez hak geçmesin diye saat 12'00 geçti topik açtık tarih ekledim ki öncekilere yazılıyo aman hak geçmesin diye.katılımlarınızı bekliyoruz
içinizden ne gelirse bi besmelede olabilir taaaa içten gelen bi amiiiinde olur gönlünüzden ne koparsa artık ALLAH KABUL ETSİN ___ARZU21___ kardeşimizin duaları kabul sıkıntıları en kısa zamanda geçsin MURADINIda en kısa zamanda versin inşallah AMİİİİİNN
BUYRUN DUAYAA=)
''''''''Hergün bi DOSTA dua----ARZU21-----Lütfen buyrun---06.03.08''''''''''''''
(42 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim ARZU21 kardeşimizin her ne sıkıntısı zoru çıkmazı varsa felaha çıkarsın. gönlündeki muradını hayırlısı ile versin. Allah onu yolundan ayırmasın.. Her iki cihanda af ve afiyet içinde olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
bu gece yattamadan evvel tesbih çekip yarın yazarım kardeşim allah kabul etsin ne muradın varsa versin inşallah amiiiiiiiin
bu arada liste nerde ben de dahil olmak isterim dualarınıza
dilara degerli kardeşim liste 60 kişi oldu dondurduk
her gün bi dosta dua topikin adı oraya yaz istersen orda yazayım sana
açıklama yapayım18 yıl önce gönderildi # -
topik nerede?
1 duha 1 inşirah 3 ihlas 1 fatiha
21 İhlas 11 Fatiha 7 Ayetel Kürsi 21 Salavat-ı Şerife ile Rabbim kardeşimize hayırlarla dolu uzun bir ömür versin...
Ahireti de, dünyası da apaydınlık olsun...
Rabbim gönlündeki her bir muradını, hayra çevirsin ve onları ona nasip etsin inşallah
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
Mevlam herşeyin hakkında hayırlısını versin.Kalbini ferahlatsın ve kalbindeki dualarını en güzel,en hayırlı zamanda kabul etsin Rabbim...Evine yuvasına sağlık,bereket,hayr ve mutluluk versin...10 Yunus peygamberin duasını okuyup gönderiyorum...Slm ve dua ile...
ALLAH SAGLIK MUTLULUK VERSIN HIC SIZI UZMESIN AMIN
100 İHLAS
100 FATİHA
100 İNŞİRAH SURELERİ OKUYORUM
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Allah kolaylıklar ve güzellikler nasib eylesin...
canım kardeşim Mevlam bütün dert ve üzüntülürini hayırlısıyla ve acilen gidersin, bütün günahlarını affetsin ve gönlündeki hayırlı dileklerini en kısa zamanda versin inşaallah sana... bu niyetlerle
3 Ayetel Kürsi,
1 Fatiha
3 İhlas
100 Ya Mucib (C.C.) okuyorum. Allah kabul etsin inşaallah. Amin. Amin. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
10 ihlas
3 fatiha
10 selavat-ı şerife
allah buyursun inşallah
gönlüne göre versin kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
EL MÜ MİN EL BAR-İ Eİ EVVEL EL MUKADDİM EL MUAHHİR 100 ER TANE MURADIN HACETLERIN ICIN GONDERIYORUM ALLAH KABUL ETSIN
Rabbim arzu21 kardeşimizin her ne sıkıntısı zoru çıkmazı varsa felaha çıkarsın. gönlündeki muradını hayırlısı ile versin...
100 ihlas okuyorum arzu kardesim Rabbim seni iki cihandada cok sevsin.Bu yasamda seni darda ce caresiz koymasin hikmet melekleri her daim yaninda yoldasin olsun insalah..Amin.
Arzu kardeşim Allah gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin.Sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah.AMİN AMİN AMİN
1 yasin i şerif okuyorum arzu kardesim Rabbim seni iki cihandada cok sevsin.Bu yasamda seni darda ce caresiz koymasin hikmet melekleri her daim yaninda yoldasin olsun insalah..Amin.
10 ıhlas 10 fatıha
rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallah18 yıl önce gönderildi # -
100 besmele
100 kelime.i tevhid
100 ya vedud
100 es.selam
45 yunus a.s duası
3 ayete kürsi
3 fatiha
3 ihlas
3 kevser
3 tebbet
3 felak
3 nas okudum nacizane hediyemdir allah kabul etsin kardeşim amiiin18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM ARZU ABLAMIZI KORUSUN
RABBIM ARZU DOSTUMUZU SEVSIN
RABBIM ARZU DOSTUMUZU SEDIRSIN
RABBIM ARZU DOSTUMUZU IKI CIHANDA AFIYETTE EYLESIN
RABBIM ARZU ABLAMIZIN HAYIRLI NE MURADI VARSA NASIP ETSIN
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
Degerli sureler buketi hediye ediyorum
RABBIM KABL BUYURSUN
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi # -
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED
3 İHLAS 1 FATİHADA BENDEN OLSUN GÜZEL KARDEŞİM
ALLAHIM SIKINTILARINI GİDERSİN
KATINDAN GÜZELLİKLER İHSAN EYLESİN
HİDAYETİNİ ARTTIRSIN
HAKKIYLA NAMAZ KILMANI NASİP EYLESİN
DUALARINI KABUL EYLESİNALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
3 ihlas 1 fatihada benden olsun arkadasım
33 lahavle vela kuvvete illabillahil aliyyül azim
33 rabbi yessr vela tuassir rabbi temmin bil hayr
33 hasbinallahi ve nığmel vekil
ayetel kürsü
ihlas
kevser
fatiha
neşrah
sana hediyemdir kardeşim rabbim katında dualarını kabulbuyursun okunanların ve aminlerin hikmetlerinden faydalanmayı nasipetsin olmazlarını oldursun zorluklarını kolaylaştırsın rabbim ne muradın varsa hayra cevirsin ve hayırlarına hayırlarla cevapversin kardeşim dua ve selametlikle18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ARZU KARDEŞİMİZİN NA MURADI VARSA
NE DİLEĞİ VARSA TEZ ZAMANDA VERSİN
SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH AMİN
5 AYETEL KÜRSÜ
5 FATİHA
5 İHLASI ŞERİF HEDİYEMDİR ALLAH KABUL EYLESİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha 3 ihlas3 ayetel kürsi rabbim gönlüne göre versimn
100 Besmele
100 İhlasMevla gönlündekini hayr eylesin, ne sıkıntısı varsa bertaraf etsin, İnşaAllah
İki cihanda af ve afiyet ihsan etsin, kalbi nurla dolsun, AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha
3 ihlas
1 ayetelkursi de benden kardesim. mevlam hakkinda hayirlisi ne ise onu versin. mevlam sikintilarini gidersin insallah. allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin kardşim arada yazıyorum ki topik yukarı çıksında katılım daha çok olsun diye allah kabul etsin amiiiiinn
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.