Selamün Aleyküm arkadaşlar,
Henüz 3 - 4 yaşlarında tatlı mı tatlı bir cimcime... komşumun meleği... Bugün bir iki saate kadar bademcik ve geniz eti ameliyatı olacak... Çok büyük bir ameliyat olmasa da sonuçta genel anestezi alacak.. Annesinin yüreği pır pır tabii ki... İçimizden geldiğince bugünkü dualarımız da o küçük meleğe de yer verirseniz çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Bugün bir iki saate kadar ameliyata girecek küçük bir çocuk için dua edermisiniz
(25 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 ayetel kürsü okuyorum rabbim yar ve yardımcısı olsun. tatlı meleği ailesine bağışlasın.
18 yıl önce gönderildi # -
100 ya şafi allah şifalar versin
YEŞİLDUA KARDEŞİM RABBİM ŞİFA VERSİN..AİLESİNİN DE YARDIMCISI OLSUN..BUNUN DIŞINDA NE KADAR SIKINTIALRI VAR İSE RABBİM ESER BIRAKMASIN HİÇ BİRİNDEN..
ALLAH SIFASINI VERSIN KARDESIM DUALARIM ONUNLA
Allah şifalar versin cimcimeye:)
kolaylıklarla geçsin ameliyatı ve başarılı-faydalı olsun Allah'ın izniyle amin
akşama kadar yeşilbanta alalım bu mesajı inşallah18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA NASİP EYLESİN MELEĞİMİZE.
RABBİM KOLAYLIKLAR İHSAN EYLESİN.
RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sen küçük meleğimize şafi isminle şifa buyur sıkıntısından kurtar allahım amin
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Degerli Surelerden buket olusturup ekliyorum bende dualariniza
RABBIM YARDIMCILARI OLSUN
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim şifalar versin inşallah amin
3 ihlas ,1 fatiha,21 besmele çektim .Rabbim en kısa zamanda şifasını verir inşAllah....
7 Ayetel Kürsi okuyorum...Rabbim sifasini versin insallah Aminnnnnnnnnnn
Rabbim yar ve yardımcısı olsun.1 Fatiha,3 İhlas,1 Felak,1 Nas şifa niyetine küçük meleğe.
allah sıfa versın 3 ıhlas 1 fatıha okuorum
Rabbim şifalar versin inşallah amin
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.): "Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsi kabul olur ve istedigi verilir" buyurmusturKurban oldugum güzel Allahın sen bu melegimize minik bedenine acil tez şifa var kudretinle ayaga kaldır tut ellerinden sevenlerinin yüzünü güldür rahmetinle sarıp sarmala bu aciliyette sen dualarımızı kabul edersin bu edilenleride et Yarabbim bu edilenleride et Yarabbim bu edilenleride et Yarabbim amin amin amin..
Ya Şafi Ya Şafi Ya Şafi..minik meleğimize şifa ver, ona hayırlı, imanlı uzun bir ömür ihsan eyle Rabbim.. amin amin amin..Ya Rabbel arşıl azimm..
Allah acil şifalar versinn...3 ayetel kürsü okudum ameliyatının ve sonrasının hayırlı geçmesi dileğiyle.
3 ayetel kürsü okuyorum rabbim yar ve yardımcısı olsun.Allah acil şifalar versin
Allah cümlenizden razı olsun dostlarım... Meleğin annesiyle görüştüm Allah'a çok şükür ameliyat iyi ve başarılı geçmiş... Kendine geldiğinde biraz sıkıntıları varmış ama şimdi durumu daha iyi... Atlatmış çok şükür Rabbim'e... Sizlerin dualarının da çok katkısı olduğundan eminim bu güzel sonuçta... Allah cümlenizden razı olsun canlarım. Saolun.
Allah sizleri hayırla mükafatlandırsın inşaallah.
Teşekkür ederim...18 yıl önce gönderildi # -
ŞÜKÜR ELHAMDULİLLAH
İNŞALLAH AMELİYAT ACILARI DA TEZ ZAMANDA GEÇER
SEVİNÇLİ HABERLERİNİ DE ALIRIZ
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN
SELAM VE DUA İLE
HAYIRLI CUMALAR18 yıl önce gönderildi # -
kardesim allah acil sifalar nasib etsin. ameliyat ameliyattir, kucugu buyugu olmaz. allah korusun ama bademceik ameliyati icin masaya yatipt kalkamayanlar var yavrumuzun ustunden irak. allah onu anasina babasina baagislasin amin amin amin
ALLAH TEZ ZMANDA SIALAR VRSIN INSALLAH COK COK SAGLIKLI OLSUN INSALLAH AMIN
rabim rahman ve rahimdir annenin cocuguna sevkatinden rahmetinde daha merhametlidir rabim tez vakitte sifa versin kucuk cimcimemize.AMIN
kıyamam ben ona o bır melek ona bır sey olmazzzzzzzzz iyilesır inslah tez zamandaaaaaaaaaaaaaaaaa
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.