DUA DOSTUM HATIRLARSAN BENİM KINALI KUZUM ŞEVVAL'İME ABLACIM SOR NE İSTİYORSA ONU OKUYACAĞIM DEMİŞTİN. BİLİYORMUSUN SINIFINDAKİ BİR ETKİNLİKTE BELEDİYE BAŞKANIMIZA ŞİİR OKUMA GÖREVİ VERİLMİŞ O KADAR HEYECANLANMIŞKİ... AKŞAM SAATLERCE ONA EZBER YAPTIRDIM, BİLDİĞİ DUALARI OKUTUP ÖYLE YATIRDIM,ŞU ANDA ELEMELERDE 2 KİŞİ VARMIŞ O MU OKUYACAK DİĞERİMİ ÇOK HEYECANLI ONUN İÇİN DUA EDERİMİSİN.
DERİN..............
(5 mesaj) (2 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Canım ablam benim ettim bile geçen gün :) nasıl etmem melege nasıl ve edicemde,kusura bakmayın nolur ben biraz doktorlarla falan ugraştım bu ara malum herkes biliyo artık sırt agrıları bilgisayarın başında duramıyorum katılamıyorum hepinize,dualarım melek ve sizinle şimdilik bu kadar dahada okuycam....ablacım şöyle dua okuyorum hepsi birer melek Rabbim kim hakediyosa ona versin melegimizin hakkıysa bize versin güzel Allahım..
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.): "Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsi kabul olur ve istedigi verilir" buyurmusturİsmi Azam duası. Enes radıyalahü anh .den rivayet edilen bir hadiste Efendimiz Aleyhisselam adamın birinin dua ederken duasını işitince ona, sen İsmi Azam ile dua ediyorsun.Bu dua ile dua edip okuyan kimsenin mutlaka dilek ve muradı hasıl olur,buyurdu.
Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram.Hz.Musa’nın bir duası: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri.vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli”
Meali: Ey rabbim. Göğsümü aç,genişlet.İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de,anlasınlar beni”(Taha:25-28)Cebrail Aleyhisselam şöyle dedi:
‘Dua eden falan mümini kim kurtaracak” Ben talep ettim de görevlendirdiler. Ey Allah Teala’nın mümin kulu! İyi bil ki! Senin yaptığın bu duayı kim yaparsa Allah Teala onun
sıkıntısını giderir, ona yardım eder.”İsmi azam duası:Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Ze’l-arşi’l-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechike’l-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretike’l-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetike-lleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
17 yıl önce gönderildi # -
Ablam buraya yazmıştım melegi yanaklarından öpüyorum,ses vermemek olurmu sana herzaman dualarımdasın..
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDE DUALARIMDASIN ...BURADAKİ HERKES OLAN OLMAYAN ELİFİMDE DUALARIMDA... RABBİM BİZİ BİZE BIRAKMASIN. BEN BU MANEVİYATLA AYAKTAYIM BU SIRALAR,KENDİ AKLIMA KALSA NE HATALAR YAPAR DURURUM BURAYA HER GİRDİĞİMDE KENDİMİ FRENLİYORUM ADETA...
Tabiki Rabbime dayan yeter o seni en dogruya götürücektir ablam,için gönlün refah ferah rahat olsun dostlugumuz daimi olsun amin amin amin..
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.