dua istiyorum yıkıldı bütün dünyam
dua istiyorum yıkıldı bütün dünyam
(26 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym amin
Rabbim tez güneşler doğdursun yüreğine amin
18 yıl önce gönderildi # -
SABIRLI OL KARDESIM herseyin hayirlisi olsun, böyle olmasi daha hayirlidir belki
dünyani yikilmis sayma, hersey daha güzel olacak
sen kazandin diye düsün
ALLAH diyenin sirti yere gelmez ONA sarilan hiç bir zaman kaybetmis degildir
kul hakkina girenler üzülsün
kalp huzurun içn sureler hediye ediyorum
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
1000 Ya VEDUD zikiri yapiyorum sana gül kardesim kiyamam sana.....yüregini ferahlatsin ve Rabbim tez zamanda afiyet lütfetsin....
ama nasıl olur ya bir insanı harcamak bu kadar basitmii bu kadar kolaymı ben hiç kimseye kıyamıyorum yüreğim çok fena acıyor ne yapacam ben şimdi bu kadarda zalim olabilirmi bir insan
ne yapacğım şimdi ben ne okuyum ne düşünüyüm bilmiyorum kardeşlerim ama çaresizim yıkıldım ya dünyam yıkıldı sanki
garipgül zez hep dualrınızı görüyorum ben ne okumalıyım ben nasıl atlatacağım bu kadar acıyı .... acı içindeyimmmmmmmm ya nasıl dayanacağımm
her kalbin acidiginda içten bir ALLAH de
o sana istedigin her cevabi verecektir Gül yüzlüm üzülme lütfen dualarimdasin, geçecek ALLAH'in izniyle
herseyin hayirlisi olsun
kalbim o kadar temizki çok emek verdimm çokk umutlandım ( ben sünniyim diye kusurlu ) oluyormuşum bu nasıl bir suçlama .. ama çok emek verdim çok fazla şimdi kalakaldım ölece suçlu gibi kullanılmış ve korkak yalancı ve ne olduğu belirsiz biri yüzünden o sanıldığı gibi değilmiş ben nasıl inandım ki
bu aci seni ALLAH'a götürsün her olay her aci Ona ulasmak içn basamak olmali, bu acini kullan, simdilik sabret namazini ihmal etme, her an dilin kalbin biseyler zikretsin, her hangi bir dua ALLAH'in ismi
YA ALLAH de fazlasiyla yetecektir
LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLA HIL ALIYYÜL AZIM
HASBUNALLAH VE NIMEL VEKIL NIMEL MEVLA VE NI'MENNASIR
LE ILAHE ILLE ENTE SÜBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN
güçlü ol gül yüzlüm lütfen, bu günler zor geçecek ama son bulacak, o zamana kadar birakma kendini yalvaririm, her an abdestli ol dua oku
RABBIM yardimcin olsun
HASBÜNALLAHÜ VE Nİ MEL VEKİL
Diyeceksin,dimdik duracaksin ve Rabbim sen herseyi gören ve bilensin sen benim acimi hafiflet sen beni sevlatinle kucakla kurban oldugum Rabbim diye ona siginacaksin yaklasacaksin.......baska yolu yok Duadan baksa. Hepimizin gidecegi tek kapi Rabbin kapisi .....kimseye beddua etmeden ......ona yakar..Dualaraimizdasin bak...Duadan daha iyi hic bir sey yok..
herseyin bir hayri olduguna inan kardesim...18 yıl önce gönderildi # -
tamam
böyle msjları görüp de bişi yapamamak var ya o kadar acı ki.keşke elimden daha fazlası gelse diyorum.Çünki bir insanın"yıkıldı dünyam"cümlesini kuracak bişiler yaşamış olması çok çok kötü bişidir eminim.Elşmden sadece "HASBUNALLAHÜ VE NİMEK VEKİL" demek ve ALLAH yardımcın olsun demek geliyo.Kardeşim çok sıkı bir imtihan sürecinsesin.Sabırlı ol ve bol bol "ya sabur"tesbihini çek olur mu.
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin fî arasâtil Kıyâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin hîne tekûmussâatü vettâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin salâten muhallasaten anil melâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin salâten mübelleğaten ilesselâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin salâten fâizaten alâ ehlil kirâmeh,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin fî külli hînin ve ân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin fî külli zamânın ve mekân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin bikülli lisânın ve cenân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ınde zuhûri külli hikmetin ve beyân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin sâhibil kitâbil azîzi ve hâmilil Fürkân,
Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin salâten câmiaten beyne kün ve kân,
Ve Salli Alâ cemîi ihvânihî minennebiyyîne vessıddîkîne veşşühedâi vessâlihîne ehlel kıbleti vel amân vel kitâbi vel mîzân. Yâ HANNÂN, Yâ MENNÂN. Vağfirli ümmeti Muhammedin habîbike ve nebiyyike alleyhissalâtü vesselâm.18 yıl önce gönderildi # -
çok mutsuzum çok
allah razı olsun okuycam inş. sızımı hafidletir
Simdi dua edeceksin bu haldeyken güzel kardesim....Rabbimden care iste..ve Peygamber Efendimiz Sulatanimiz Nebimiz(S.A.S) vekil et dualarina yardim istiyorum YA ALLAH YA ALLAH YA MUHAMMET de......zikrini yapiyorum simdi....hadi güzel kardesim...
allah herkesın gönlüne merhemet etmeyı nasıp etsın dıorum ben kımse kımsenın kalbını kırmasın ıcını acıtmasın
1 fatıha okuorum
inşallah rabbim hayırlara cıkarsın18 yıl önce gönderildi # -
Lailahe illallahül-azimül-halim. lailahe illallahu Rabbül-arşil-azim. Lailahe illallahu Rabbüs-semavati ve rabbül-ardi ve rabbülarşil-kerim
hasbıyallahu la ılahe ıllahu ekeyhı tevekkeltu ve huve rabbül arşil azıym (allah bana yeter ondan baska ılah yoktur çünkü o buyuk arsında rabbıdır)kardesım allah sabır derdının dermanını versın dualrımdasın
Lailahe illallahül-azimül-halim. lailahe illallahu Rabbül-arşil-azim. Lailahe illallahu Rabbüs-semavati ve rabbül-ardi ve rabbülarşil-kerim
allah razı olsun
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym amin canım uzme kendini bu dunya zalımlerin dunyası insallah rabbım icine ferahlık verir
Gül kardeşim sıkıntın her ne ise Rabbim en kısa zamanda gidersin...Dualrını ve dularımızı kabul buyursun..lütfen üzülme.. :(
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYÜL AZİYM
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYÜL AZİYMMevla sabır ve selamet versin tez zamanda İnşaAllah,
Amin Amin Amin18 yıl önce gönderildi # -
biliyorum kolay değil ama şimdi olması ılerıde olmasından daha evladır.sana oyun oynadığımı düşünüyorsun.ama kesinlikle oynamadım.benide affetmeyeceğini biliyorum.
ama birgün gelecek sen iyiki ayrıldık diyeceksin.ayrılığın ne kadar zor olduğunu bilirim.sen benden binlerce kat iyilerine layıksın.ve inşallah yarınlar sana seni benden daha çok sevecek birini çıkarır.
ne kadar istersen beddua et.beni kötüle ama şunu unutma en iyisi bu.
rabbim her daim yar ve yardımcın olsun.herşey gönlünce olsun.18 yıl önce gönderildi # -
değerli dostlarım
necim kardeşimizle ve onun vesilesiyle de olsa gül kardeşimizle paylaşımlarımız var
ama konu özelleştiği için
izninizle mesajı kilitliyorum
Rabbim haklarında hayırlar nasib etsin18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.