**SİZ ÖZELSİNİZ VE HEP BENİM İÇİN ÖYLE KALIN DUA DOSTLARIM**
bugün üzgünüm ve dalgınım dostlar olacak dediğim şeyler olmuyor artık canım çok sıkılıyor bunları size yazmak içimden hiç gelmiyor ama malesef diyorum artık sizlere
İçimden gelmiyor bu günlerde,düşüncelerimi yazıya dökmek te canımı sıkıyor düşüncelerinizi öğrenmek,sizlerin mutluluğunu paylaşabilmek tadabilmek,hissettiklerimi sizlere yazabilmek huzur veriyor bana.
Buradaki çeşit çeşit sayfayı karıştırmak,her gün yeni bir şeyle karşılaşmak,ya da bu gün ne yazmışsınız diye merak etmek güzel şeyler...
Tanımadığı,bilmediği,yüzünü gözünü bilmediği gönül dostları olması güzel insanın...
Biliyorum,çoğunuz bu satırlarımı sonuna kadar okuyacak,sıkıntılarıma en azından bir selamla,ufacık bir merhaba cümlesiyle de olsa ortak olacaksınız.Sizin belki 1-2 dakikanızı alacak bir iki cümle,bana tarifi mümkün olmayan huzurlar verecek belki...
Dostları olması güzel şey insanın...Çıkarsız,karşılıksız,saf dostluk...Bulunmaz nimet bu. Kıymetini bilmeli insan...
Bu gün de bu kadar olsun yazımız.Biraz tuhaf oldu,biraz sıra dışı oldu ama,alıştığınız dualarım vede alıştığım dualarınız bana zor olacak ama,bu gün de böyle olsun be dostlarım beni dualarınızdan eksik etmeyin
Derdim var bu gün zira...Yorgunum...Moralsizim...aklım karışık...dostlarım
Bir siz varsınız işte pozitif bu günlerimde...
Bir sizden yana esen sıcacık bir dostluk meltemi var işte...
Umarım hiç kesilmez o dua dostluğu rüzgarınız ölünceye kadar beni unutmayın ...
olurmu dua dostlarım ve bana dualarınız Ömrüm boyunca eser umarım..
SURELERİ BİTİRDİM OKUNANLARI TAMAMLADIK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZLERİ HİÇ BİR ZAMAN DARDA VE ZORDA BIRAKMASIN.
SAYGI VE SELAM İLE SİZLERİ EN EMİN OLAN RABBİME EMANET EDİYORUM KALIN SAĞLICAKLA