HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN SON YAZIM VE TOPİĞİM ALLAHA EMANET OLUN
VEDA BAŞKA BAŞKA BAHARA KALMAZ DOST HİÇ UNUTMAZ*nozgen
(41 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
NOZGEN abicim, sıkıntılarınızı anlıyor ve derinden paylaşıyorum..Allah cc sizden razı olsun, yar ve yardımcınız olsun, bütün sıkıntıları sizden uzaklaştırıp kalbinize ferahlık versin, her ne ise sizi üzen mutluluğa huzura dönüştürsün rabbim..ama lütfen bizi bırakmayın :(( zez abla nerdesiniz bu seferde Necati abime kızın da gitmesin..
18 yıl önce gönderildi # -
gün gelir acılar çeker insan,gün gelir fırtınalar kopar yüreğinde....ve birgün bakarsın ki rabbim ummadığımız yerden kapılar açıverir.çektiklerin geride kalır. izler bırakarak; ama olsun yaşamak böyle birşey işte.Herşeye rağmen yaşayabilmek insanca ve onurunu koruyarak.
sen herşeye rağmen,tüm sıkıntılarına rağmen şerefin ve onurunla bu günlere gelmiş güzel insan:Herşey gönlünce olsun,Rabbim yar ve yardıcın olsun.Allaha emanet ol..sevgi ile,dua ile,mutlu kal.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardimciniz olsun,Allah her ne SIKINTINIZ var ise ,üzerinize rahmet kapilarini acsin insallah 11 ayetel kürsi 11 insirah 3 ihlas 1 fatiha gönderiyorum kimbilir belki mucizler yasarsiniz Amin ALLAH BÜYÜKTÜR;......
necati abi bende gidiyorum.
rabbim yar ve yardımcın olsun.
rabbim her işini hayra çevirsin.
güzel duaların teşekkür ederim.18 yıl önce gönderildi # -
SENİ ÇOK İYİ ANLAYAN BİR DOST OLARAK...BU SİTEYE İLK GİRDİĞİMDE BANA SICACIK DOST ELİNİ UZATAN,HAYIRLI DUALAR EDENSİN..YÜREĞİM BURULDU.HÜZÜNLENDİM.GİTME KAL..DESEM DE ALINMIŞ BİR KARAR VAR ..TABİİKİ BİZLERİ BIRAKMAYACAKSIN..DİLİNDE YÜREĞİNDE OLACAĞIZ..BİR GÖLGE GİBİ ARDIMIZDA DUALARIN OLACAK HER AN HİSSEDECEĞİZ BUNU ÜZGÜNÜM AMAAA EĞER BÖYLE RAHAT OLACAKSAN HAYIRLISI OLSUN NOZGENCİM SAĞOL BANA ETTİĞİN DUALAR İÇİN HAKKINI HELAL ET EMİ SAĞLIKLA KAL..YAŞAMIN ZORLUKLARI YILDIRIYOR BAZEN...KENDİMİ DÜŞÜNCEDEN YAPMAK İSTEDİKLERİME VEREMİYORUM SENİ ANLIYORUM ALLAHIM AFFEDİCİ.....YAKARMASINI BİLENE...BANKALAR İNSANLAR ACIMASIZ BATTIKÇA BATIYOR ..HATA YAPTIKÇA ARDI GELİYOR ALLAHIM İSTEYENE VERİRMİŞ VERMEK İSTEDİĞİ KULLARINDAN OLALIM HER İSTEYEN DE OLMUYOR BU...O KİME VERMEK İSTERSE ONA VERİRMİŞ VERMEK İSTEDİKLERİNDEN OLALAIM İNŞALLAH ...HAYIRLISIYLA TABİ Kİ ALLAHIM ..SEN BİLİRSİN DERDİMİZİ NOZGENCİĞİME DE VER ONU DA DUALARINI DUYUP VERMEK İSTEDİĞİN KULLARININ ARASINA KAT AMİNNNNNNNNNNNNNN
HAKKINI HELAL ET CAN DOST SAĞLIKLA KAL AMİN 21 YUNUS DUASI BENDEN SANA AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Necati abi...
dili kalbi ayetlerle nurlanmis abimiz..
kafani toparlaman, sorularina saatlerce günlerce sessiz kalarak cevap bulman, kendini muhasebe etmen, zaman zaman yasadigimiz bu dönemlerden geçiyosun, hatta bu kaçinci olabilir
biraz dinlen, sonra tekrar gel abi olur mu?
cevap yazmasan da arasira gel oku
ümitsizlige düsenin ilk yardimina kosanlardansin
terzi kendi sökügünü dikezmis...
bizler buradayiz.. Sen ise dualarimizda...
arasira göz at buralara, zaten dayanamaz cevap yazarsin ;)
RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
amin18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gidersin.Yüceler yücesi Rabbim okunan hatimler yüzü suyu hürmetine ,dualar yüzü suyu hürmetine bereket bereket bereket yağdırsın işlerine.Rabbim sen yetiş necati kardeşimizin imdadına.Amin.Amin.Amin.Allahım senden gelen her hayra muhtacız.Duy YARAB.Duy YARAB.Duy YARAB.
Hayırlar yakın,hayır kapıların yakın zamanda açılsın.Biraz sabır,biraz sabır,bunalma kardeşim RABBİM kalbinde.Engüzel dostun yüreğinde.
Rabbim seni darda zorda sıkıntıda bırakmasın göğsünü genişletsin sıkıntıların harman olsun...İnşallah güzellikler yanında olsun Rabbimize emanetsin amin..
NE YAZACAGIMI BILEMIYORUM BIRDEN KALDIMMM COK UZULDUMMM INSANLARA ABI YADA ABLA PEK DIYEMEM AMA NECETI ABIIII DIYEBILIDIM SICAKLIGINIZI ICTENLIGINIZE DUALARINAZA COK INANARAK GITME DEMEK ISTIYROUM SENI BU KADAR SEVEN OLARAK KENDIMDE BU HAKKI GORUYORUM NECATI ABIII LUTFENNN BIZI BIRAKMAA GERCEKTEN COK IHTIYACIMIZ VAR DUALARINA INS BUNLARI OKURSUN DULARIMZDASIN DUANDA OLUDUUGUMUZU BILEK COK GUZLLLL ALLAH RAZI OLSUN RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUNN
dün öğleden sonra yoktum. daha yeni öğrendim. şaşkınlık ve büyük üzüntü içindeyim. güzel yürekli kardeşim gitme ne olur. bizi bu güzel temiz dostluğundan dualarından mahrum etme. Rabbimize emanet ol.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.