GÜZEL KARDEŞİM SANA TOPİÇ AÇILDIĞI GÜN DUA EDEMEDİM SANA AMA BUGÜN ETTİM KARDEŞİM YASİN İ ŞERİF OKUDUM KARDEŞİM SENİN İÇİN VE DUALADIM KARDEŞİM RABBİM BU GÜZEL PERŞEMBE GUNÜ YUZUSUYU HÜRMETİNE KABUL ETSİN SENDE İÇİNDEN GECİR DUANI VE MURADINI KARDEŞİM GÖNÜLDEN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DİYORUM KUSURABAKMA DUAN BİRZ GECİKTİ AMA BAK RABBİMİN BÜYÜKLÜĞÜNE YİNE SENİ BULDU:)))) DUA , SELAMETLİK VE SELAMLA
EMİNLERİN EN EMİNİNE EMANET EDİYORUM SENİ VE TÜM SEVDİKLERİNİ ..................
MUHTACM KARDEŞİME ********************TLAY
(7 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim kabul buyursun tlay..muhtacım kardeşim henüz görmedi sanırım...O'nun yerine ben teşekkür edeyim bari :) çok incesin gerçekten..Allah razı olsun...dualarında bu dostunu da an.. selam ile..
18 yıl önce gönderildi # -
nasipse görür inşaallah kardeşim tabiki ederim senin içinde dua rabbim sendende razı olsunrveyda kardeşim dualarda buluşmak ümidiyle dua ve selamla
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALLAHIM SANA VE TÜLAYCIMA TEŞEKKÜR EDERİMBİR TESADÜFTÜ BU SİTEYE RASTLAMAM ŞİMDİ MUCİZE DİYE DÜŞÜNÜYORUM SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM BANA BÖYLE DOSTLAR KAZANDIRDIN ALLAHIM ...BENİ DÜŞÜNEN BANA DUA EDEN BENİM İÇİN EL AÇIP AMİN DİYEN NEFES TÜKETEN DUA DOSTLARIM HAKKINIZ GEÇİYOR SAĞOLUN HELAL EDİN AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN NASIL AMİN DEMEM TÜLAYCIM...
ALLAHIM TÜLAYCIĞIMA YAŞAMINDA KOLAYLIKLAR VER RABBİM NE SIKINTISI VARSA ONU ÜRKÜTEN MUTSUZ EDEN GÖZ YAŞI DÖKTÜREN ELEMİ KEDERİ HER NEYSE KORKUSU RABBİM HEPSİNDEN EMİN KIL KORU SAĞLIK VER ÖNCELİK VE EN BÜYÜK ZENGİNLİK OLARAK GÖRÜRÜM SAĞLIK VER Kİ YAŞAMI İÇİN ÇABALAYABİLSİN SEN TÜM DUA DOSTLARIMA YÜREKLERİNDEKİ GÜZELLİKLERİ VER ALLAHIM ..KÖTÜLERDEN KORU ..KEM GÖZDEN NAZARDAN KEM SÖZLERDEN ŞERDEN HAYIRSIZDAN KORU SANA SIĞINDIK ALLAHIM AMİN AMİN AMİN DOSTLAR RÜVEYDACIM SENİN İÇİN VE TÜM DOSTLAR İÇİNDİ SAĞOLUN YA ...BENÇOK DUYGUSALIM ŞAŞIRDIM MUTLU OLDUM MİNNET DUYDUM GÖRMEDEN SEVDİM HERBİRİNİZİ...ALLAHIM RAZI OLSUN AÇILAN ELLER BUGECE GÜZELLİKLERLE DOLSUN İNŞALLAH AMİN18 yıl önce gönderildi # -
21 YUNUS DUASI GÖNDERDİM SİZLERE AMİN
hep aynı duyguları paylaşıyoruz sana okuduklarımı rabbim nasip etti içime o doğurdu ve bu güzel yazılarla duygularla karşılaşmamı rabbim nasip etti kardeşim hamdu senalar rabbime olsun herdaim dualarımdasın kardeşim bendesenin için bol bol sıkıntı gideriçi dualar borclarına edalar nasip edecek dualar okuyaçağım inşaallah rabbim kabul ederde müjdelerini alırız inşaallah dua ve selametlikle unutma dostum kara gün hep kara kalmaz kara günlerin nurlu güneşlerle dolsun kardeşim dua ve selamla hayırlı cumalar
SAĞOL TÜLAYCIM ALLAHIM SENİ DE TEZ FERAHA ÇIKARIR İNŞALLAH NE BİLEYİM ÇOK ZORLU BİR SINAV ALLAHIM İĞNE GÖZÜ KADAR BORCUMUZ KALMAZ İNŞALLAH RABBİM GÖRÜP DUYAR VE VERMEK İSTEDİĞİ DUALARINI KABUL ETTİĞİ KULLARININ ARASINA KATAR BİZİ İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN CANIM HİSSEDİYORUM DUALARINIZI SAĞ VE SAĞLIKLI OLUN HER İŞİNİZ RAST GİTSİN İNŞALLAH AMİN ...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.