biricik Leyla ablamın, yeşil gözlü meleğimin vefat yıldönümü, henüz 27 yaşındaydı vefat ettiğinde..Dünyadan pek bir muradını almadan giden ablam için sizlerden allah rızası için Fatiha istiyorum..allah cc razı olsun..
ablamın vefat yıldönümü ..allah rızası için fatiha okuyun..
(25 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Okuyorum gece okuyacagim Yasindede yolladigim kisilerden biri olacak.....1 Fatiha 3 ihlas ruhuna hediyem olsun..Mekani cennet olsun insallah.Amin.
Deva82 bizle kaldigin icin cok mutluyum canim...sana hakkimi helal etmiyorum dedim diye kizma emi :-) gitmeni istemedigimden öyle dedim.Rabbim seni cok sevsin..Rabbim sabrinin ödülünü verecektir dualarina ve ona sigin tamammi kücügüm....sevgiyle ve duayla..18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesin
3 ihlas 1 fatiha18 yıl önce gönderildi # -
Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet, kabri nurla dolsun.
Amin Amin3 Fatiha
3 İhlas18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas bir fatiha.ALLAH rahmet eylesin.
18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha 1 ihals ablana gitsin canim. mevlam mekanini cennet eylesin amin amin amin
3 ihlas bir fatiha.ALLAH rahmet eylesin.
Allah cümlenizden razı olsun, okuduklarınız hürmetine,ettiğiniz tüm duaları kabul etsin, cemalini gösterdiği kullarından eylesin inşallah..
zez ablacığım, kesinlikle kızmadım, kızarmıyım hiç?ben sizi çok seviyorum. siz öyle dememiş olsaydınız gerçekten gitmeye niyetlenmiştim, eskisi kadar sık giremiyorum ama bende hakkınızın çok olduğunu bildiğim için fırsat buldukça gelip dualara katılmaya çalışıyorum.ettiğiniz güzel dualar için Rabbim sizden razı olsun,sizin de güzel yüreğinize ne bu dünyada ne de ahirette hüzün uğramasın hiç, her ne dilerseniz Rabbimden hemen gerçek olsun inşallah..
1 fatiha
3 ihlasokudum18 yıl önce gönderildi # -
Allah şefkatiyle rahmetiyle muamele etsin
3 ihlas 1 fatiha okudum kardeşim...18 yıl önce gönderildi # -
kardeş acısı nedir çok iyi bilirim,benim de küçük güzeller güzeli kardeşim 6 yaşında trafik kazasında gitti.üstelik bir gün önce ellerine kına yaktırmıştı.rabbim onu kınalı bir şekilde yanına aldı.bana kırgın olduğunu biliyorum ama ablan için 3 ihlas 1 fatiha ve okuyabildiğim kadar ayetel kürsü okuyacağım......
RABBIM mekanini cennet eylesin
dualar yolluyorum güzel ablamiza
RABBIM ulastirsin
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥( bu arada kabul etmediler devacim :'( sana nasil ulasacagimi bilmiyorum :((( )
RABBİM RAHMETİYLE MUAMELE ETSİN .....
3 ADET AYETEL KÜRSİ YOLLADIM .
RABBİM ULAŞTIRSIN.
Rabbim kabul etsin ve ulaştırsın...Mekanı cennet olsun...
ben de 4 fatiha okuyorum inşaallah. Allah kabul etsin. Mekanı cennet olsun inşaallah. Allah Rahmet eylesin. Amin. Amin. Amin.
RABBİMMM olmüşlerimize rahmet eglesinn yattıkları yerleri nur icinde kılsın.
Allah cc razı olsun hepinizden..ozgul kardeşim Allah cc sabırlar versin inşallah size, o minik bir melekmiş daha, cennetinde kavuştursun mevlam kardeşinizle ahirette.bende kardeşinize 3 ihlas bir fatiha gönderiyorum :'(
garipgülüm bitanem, bende bilmiyorum ki ne yapsak..
Allah Rahmet eylesin 3 IHLAS 1 FATIHA Amin
birde sen rica etsen...
BENDE OKUDUM DEVACIM ALLAH KABUL ETSIN AHIRETTE GULENLERDEN OLSUN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH AMIN HEPIMIZIN GDECEGI YER ISTE NE YAPALIM :(
canım garipgülüm rica ettim ama cevap vermediler :(( sevmiyolar beni hiçççç...yalnızım konuşacak hiç kimsem yok diyorum ama dinlemiyolar beni :((((
1 Fatiha 3 İhlas okudum.
Rabbim Rahmet eylesin...
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
3 İHLAS 1 FATİHA İLE MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH AMİN
deva82 kardeşim eğer verirlerse adresimizi alalım.yanlızlığını paylaşmak isterim.büyük dostluklar kavgayla başlarmış.vallahi ablan için hep dua ettim.ve o kadar üzüldüm ki anlatamam.rabbim mekanını cennet etsin inşallah.kabri cennet bahçesinden bir parça olsun.allah size sabır versin.annen ve babanın çektiği acıları biliyorum.ah benim anacığım ve babacığım da aynı şekilde yandılar.hepimiz bu ateşi tattık.rabbim kimseye göstermesin.
Allah cc razı olsun ozgul.. estagfurullah bu arada ben kimseyle kavgalı değilim, kırgınlıklarım anlıktır benim gelip geçer..sitedeki herkes benim her zaman dostumdur..çok rica ettim ama kızıyolar sanırım cevap dahi vermediler bana ..allah güzel düşüncvelerinizden dolayı sizden razı olsun..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.