*****************HAYIRLI CUMALAR***************
cuma mesajlarınızı buraya yazınız
(20 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hayırlı Cumalar
Selam ve dualarımla18 yıl önce gönderildi # -
CUMANIZ MUBAREK OLSUN DOSTLARIM
SELAM VE DUALARLA18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLI CUMALAR.
SELAMLAR DOSTLAR...
18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLI CUMALAR.
selam ve dua ile.
Hayırlı cumalar ve bu gecenin hayrının tüm dertlilere şifa olması dileğiyle....
RAHMAN VE RAHİM OLAN ADINLA BAŞLIYORUM DUAMA ALLAHIM.DUA DOSTLARIMA,SEVDİKLERİME,KONUMA KOMŞULARIMA,AKRABALARIMA,DOSTLARIMA,ARKADAŞLARIMA,ONLAELA BİRLİKTE ANNEME KARDEŞLERİME ,EŞLERİNE,YEĞENLERİME,EŞİME ÇOCUĞUMA VE BANA VE AKLIMA GELMEYEN SEVDİKLERİME,HERŞEYDEN ÖNCE,AKIL SAĞLIĞI ,RUH SAĞLIĞI ,GÖNÜL SAĞLIĞI,YÜREK SAĞLIĞI,BEDEN SAĞLIĞI VER
1 ay önce #
muhtacm
Dua Dostu
DERT VERİP DERMANLAR ARATMA YA RABBİM.ÇARESİZLİKLERİN PENÇESİNDE KIVRANDIRMA.YALANA DOLANA,HARAMA BELAYA KAZAYA BULAŞTIRMA ALLAHIM ŞERDEN HAYIRSIZ OLANDAN SEN KORU EMİN KIL SANA SĞINDIK ALLAHIM.KEM GÖZDEN NAZARDAN DEDİKODULARDAN ,GÜLÜNÇ MAĞDUR MUHTAÇ DURUMLARA DÜŞÜRME ALLAHIM.SEVDİKLERİMİZİ BİZE ,BİZLERİ DE ONLARA BAĞIŞLA ALLAHIM.1 ay önce #
muhtacm
Dua Dostu
DERTLİ VE BORÇLU GEZDİRME ,BİZLERİ BUNALTMA ALLAHIM.HERKES EL AÇAR SENDEN İSTER.SEN VERMEK İSTEDİKLERİNE VERİRSİN .İSTEMEDİKLERİNE VERMEZSİN.ALLAHIM VERMEK İSTEDİĞİN ,FERAHA ÇIKARMAK İSTEDİĞİN KULLARIN ARASINA KAT YARABBİM.TEZ ZAMANDA HAYIRLI YERLERDEN .,HAYIRLISIYLA BİR SEBEP BİR HALK BUYUR BİZLERİN İHTİYACINI GİDERKİM NE İÇİN EL AÇMIŞSA ALLAHIMBORÇLARIMIZI KOLAYLIKLA ÖDEMEYİ NASİP ET ALLAHIM.YERDE GEZEN BAŞIMIZI KALDIRIP ALNIMIZI AÇ,OMUZLARIMIZDAKİ TONLARCA MADDİ YÜKE BEDEL ŞU BORÇ YÜKÜNÜ KALDIR ALLAHIM SANA YALVARIYORUZ KİM NE İSTİYORSA GÖNLÜNE GÖRE VER ALLAHIM .YUVASI DAĞILANLARI BİRLEŞTİR,SEVENLERİ KAVUŞTUR,İŞSİZLERE HELAL EKMEK PARASI KAZANACAKLARI BİRİŞ ŞANSI VER,HASTALARA ŞİFA DERTLİLERE DEVA BORÇLULARA EDALAR NASİP EYLE1 ay önce #
muhtacm
Dua Dostu
GÖKTE UÇAN KUŞUNA ,YERDE GEZEN KARINCANA,YOLDA YÜRÜYEN KULUNA,DEVLETİN BANKALARINA İĞNE GÖZÜ KADAR BORÇLU KOYMA ALLAHIM,KUL HAKKIYLA KARŞINA GETİRME ALLAHIM,SANA LAYIK KULLAR OLMAMIZI GÖREVLERİMİZİ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEMİZİ NASİP EYLE ALLAHIM..ÇALIŞMA İSTEĞİ VER,BAŞARMAGÜCÜ VER,ENERJİ VER ALLAHIM,DÜNYADA MEKANSIZ,AHİRETTE İMANSIZ KOYMA ALLAHIM,HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VER...1 ay önce #
muhtacm
Dua Dostu
VATANIMIZA MİLLERİMİZE ZEVAL VERME İÇTE VE DIŞTAKİ DÜŞMANLARDAN KORU.DOĞAL AFETLERDEN .SAVAŞTAN KITLIKTAN SUSUZLUKTAN AKLIMA GELMEYEN KÖTÜ ŞER NE VARSA KORU ALLAHIM1 ay önce #
muhtacm
Dua Dostu
ASKERLERİMİZE GÜÇ VER BİZLER İÇİN EMEK SARFEDEN HERKESE GÜÇ VER ALLAHIM..OKUYAN ÇOCUKLARIMIZA ZİHİN AÇIKLIĞI VER BAŞARMAYA,GURBETE DAYANMA GÜCÜ VER..EVLATLARIMIZIN YÜREĞİNE ANA BABA SEVGİSİ AŞKI SAYGISI MERHAMETİ VER HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIR ,HAYIRLI EVLATLARI OLSUN,VATAN GÖREVİ YAPANLARA GÜÇ VER SAĞLIKLA GİDİP GURURLA DÖNDÜKLERİNİ GÖSTER YARABBİM..HAKKIMIZDA HAYIRLAR OLSUN SANA SIĞINDIK ALLAHIM SENSİN RAHİM SENSİN KERİM SENSİN AZİM ALLAHIM AMİN AMİN AMİN EL FATİHA1 ay önce #
AMİN ALLAHIM AMİN AMİN AKLIMA GELMEYEN UNUTTUĞUM ŞER ÜZÜNTÜ ELEM VERİCİ HAYIRSIZ OLANLARDAN KORU BİZLERİ...HAYIRSIZI HAYIRLIYA ÇEVİR...ACILARIMIZI PAYLAŞTIKÇA AZALT YOKET..SEVİNÇLERİMİZİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜT ÇOĞALT ..EVLATLARIMIZA ZİHİN AÇIKLIĞI VER ONLAR DAHA TECRÜBESİZ ONLARI KÖTÜ EMMELLİ İNSANLARDAN KORU HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIR...YÜREKLERİNE ANA BABA SEVGİSİ ŞEFKATİ MERHAMETİ VER İNSAN KADRİ BİLEN İNSANLAR OLARAK YETİŞSİNLER ŞEFKAT ALLAHIM HERŞEYİ BİLENSİN SANA SIĞINDIK KORU BİZİ KORU BİZİ KORU BİZİ AMİN AMİN AMİN SAYMADAN FATİHA İHLAS AYETEL KÜRSİ FELAK NAS YUNUS DUASI BENDEN DUA DOSTLARIMA OLSUN SELAM SEVGİ İLE AMİN18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı cumalar.mübarek günler hürmetine sıkıntıda olanlar feraha kavuşur inşallh..
CUMAMIZ HAYIRLI BEREKETLİ OLSUN EN GÜZEL HAYIRLI ŞEYLERE VESİLE OLSUN İNŞALLAH AMİN
PAZARTESİ:100estağfirullah el azim yamalikel mülkil kadim salli ve salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi sahbihi ecmain bi abedi ilmike ve bi adedimalumatike
100sübhanallahivelhamdülillahi ve lailahe illallahü vallahü ekber
100 lailahe illallahü vahdehüla şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şeyin kaDİRSALI:100 SÜBHANELLAHİ VE BİHAMDİHİ SÜBHANALLAHİL AZİM
100ALLAHÜMMERHAM ÜMMETE MUHAMMET
100 la havle vela kuvvete illabillahil aliyyül azimÇARŞAMBA:100 allahümme vefikna ila matuhibbu ve terda
33 rabbi fir verham ve ente hayrurrahimin
33 lailahe illa entesübhaneke inni küntü minezzaüminPERŞEMBE:33 ALLAHÜMME İNNİ ALA ZİKRİKE VE ŞÜKRİKE VE HÜSNÜ İBADETİK
129 YALATİF 191 YA ŞAFİ 100 YA VEDÜD
110 YA HABİB 100 ESTAĞFİRULLAH 330 YA HADİ YA ALLAHCUMA:44fatiha 22 ayetel kürsi 209 ihlas
100 lailahe illallah 100 besmeleCUMARTESİ:33 ya baki entel baki ya baki entel baki
33 rabbi inni messeniyyeddurru ve ente erhamürrahiminPAZAR:33 sübhanellahü ve niğmel vekil
33 hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim........18 yıl önce gönderildi # -
*******CUMANIZ HAYR OLSUN KARDEŞLERİM**********
****RABBİMİN SELAMI DAİMA ÜZERİNİZE OLSUN****18 yıl önce gönderildi # -
Hüsn-ü zannımı yenileyerek,Rahim ismine sığınarak,’’la taknetu
minallah’’ayetinde hıçkıran imamın sesiyle,hasret zincirlerimi kırarak
paramparça,’’ne mutlu o gariblere ‘’nidasını duyunca,cesaretimi korkaklığıma düğümleyerek düştüm kapına!...
Badı- ı sabada kapına geldim
nalan olan gönlümle
aşkın şarabına bandımda geldim
firakına mübtela ömrümle
Ey hünkarım sana visal etmek kavlimle
tahammül kalmamış bu biçare halimle
lutfeyle mülkünden bir zerre ile
Şem’in de bir nur ver aydınlanayım
canan derim,canı vermektir istidadım
cilvegahından bir köz düşürde yanayım
tenha yerinde boğan
kırılır kan kırmızı gülleri
bülbül mecnun olur
sukut eder terennümleri
Derdimin şifası sendedir Yarab
Lal olan dilimin sözü,sendedir Yarab
üryan geldim kapına,günah defterim sendedir Yarab
düçar olmuş dertlerimin eczası sendedir Yarab
Şifamı tez eyle
dilimi söz eyle
günahımı setr eyle
meftun geldim kapına
beni sana ram eyle…
amin. cumanız mübarek olsun dostlarım selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Bu hayırlı sitenin güzel kalpli insanları hepinize kucak dolusu saygılarla 100 istiğfar gönderiyorum ve de 10 yunus a.s.'ın duasını,1 fatiha,3 ihlas,felak,nas,kafirun,1 de ayetel kürsi.mevlam kabul buyursun...
HAYIRLI CUMALAR GÖNLÜ GÜZEL DOSTLARIM...ALLAH'A EMANET OLUN.BU GECE DUALARIMDASINIZ...VE DUALARINIZDA OLMA DİLEĞİYLE...SLM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLI CUMALAR ARKADASLAR.CUMANIZ MUBAREK OLSUN.ALLAHUMME SALLI ALA MUHAMMEDIL SADIKIL VADIL EMIN.SALLALHU ALEYHI VE SELLIM
***CUMALARINIZ MÜBAREK OLSUN DOSTLARIM***
YÜCE RABBİM HEPİNİZİ SEVSİN VE SEVİNDİRSİN...
selam ve sevgilerimle...
cumanız müberek olsun.
sizin için:
1 cuma suresi
1 ihlas
1 felak
1 nas suresi pkudum.
rabbim cümle dua dostlarımın yar ve yardımcısı olsun.
rabbim sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin.
amınnnnnnnnnnnnn.18 yıl önce gönderildi # -
cumamız mübarek olsun kardeslerim hayırlı cumalar
hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun
hayırlı cumalar
Bir kapı açtım: ismi merak'tı..
Kapı içre kapılar açıldı. Bir kapıda mazi, bir kapıda müstakbel..
Bir kapıda kainat, bir kapıda ahiret..
Basamaklar, geleceğe tırmanıyordu..
Basamaklara basmadığımda, geçmişten başkasını görmüyordum..
Müstakbel hayal oluyordu..
Açtığım merak kapısını kapatıp, gidemiyordum bu diyardan.
Kapısız bir zaman dilimi arıyordum..
Sonra buldum, bugün'ümdü kaybolan..Kapısı olmayan..
Kapalı olan şeye kapı konurdu..
Bugün ise; açıktı bana..
Ve merak kapısının, açtığı en güzel şey
yaşamıma kattığı en önemli şey
bugünümdü..
mazinin ve müstakbelin ortasında..
bugünümü kucakladığımdan beri..
güzelleşmişti iç dünyam..
küçük, küçücük dünyam..
Merak kapısı, hala açık..
Bilmiyorum, başka neler daha getirecek,
Neler bırakıp gidecek avuçlarıma..
Bugünümüzü,bize sunana,hayırlı kapılar açana binlerce şükür olsun...
Hayır kapılarınızın daim açık kalması dileği ile....Cumanız Mübarek Olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.