arkadaslar halam soyledi bugun eger 1000 tane selati tunciye okursam hatim olurmus. ne dilersen kabul olurmus. hatta eskilerden denizde cok dalga varmis, butun gemiler batck diye korkuyolarmis, buyuk zaatlardan birisi herkese selati tuncine hatimi yapin demis, yapmislar ve denizdeki dalga durmus. bende hayirlisiyla kendi yuvami kurmak icin yapcam .ve allah rizasi icin sizlerden yardim bekliyorum. annemlerde okicak. eger sizde benim icin bana niyeten 500 tane okursaniz size cok minettar olurum.
allah sizlerden gani gani razi olsun cccanim kardeslerim.selam ve dua ile kalin
canlarim selati tuncina okuyacam yardim edermisiniz bana (seda)
(8 mesaj) (5 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
10 tane aldim hemen okuyorum.Allah kabul etsin canim.Neyse hacetin hayirlisiyla kabul olsun insallah.
Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âl-i seyyidinâ Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min cemî'il ehvâl-i vel-âfât ve takdî lenâ bihâ cemî'al hâcât ve tütahhirünâ bihâ min cemi'isseyyiât ve terfe'unâ bihâ a'ledderecât ve tübelligunâ bihâ akselgâyât min cemî'il hayrât-i fil hayâti ve ba'del-memât.
17 yıl önce gönderildi # -
BU GECEMI SADECE YOKSA
OLEYSE BENDE YAPAYIM BU GECE KARDESIM CVB BEKLIYORUM17 yıl önce gönderildi # -
değerli kardeşim hatim Kuranın baştan sona okunması olduğu için bu başlık yanıltıcı olabilir diye mesajınızın başlığını
"salati tüncina okuyacam" diye değiştirdim
anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim
Allah kabul etsin
dertlerinize derman versin
hayırlı cumalar17 yıl önce gönderildi # -
merrr kardesim bir zamani yok ama olabildigince cabuk bitirmek istiyorum. en gec bir hafta icinde bitsin istiyorum. yardimlariniz sagolun allah razi olsun
kardeslerim pazara yetistirmem lazim. hoca duasini edecek. yokmu hic yardim edecek kimse.
20 tane alıyorum
ALLAH KABUL ETSİN17 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canim kardesim mevlam binlerce kez razi olsun senden. allah ne muradin varsa versin
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.