Selamün aleyküm arkadaşlar,
bu mübarek cuma gecesinde bu dünyadan göçüp gitmiş ve artık kimi kimsesi kalmamış olan ve bize de bir fatiha yok mu diye bekleyen mevtalara da gönlünüzden kopan bir kaç fatiha gönderelim istedim. Mevlam kabul etsin inşaallah. Mevlam günahlarını bağışlasın, mekanlarını cennet eylesin. Ben başlıyorum okuyama inşaallah Amiin. Amiin. Amiin.
Bu dünyadan göçmüş ve kimi kimsesi kalmamışlara...
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
3 fatiha bende allah kabul etsin kardeşim allah razı olsun
17 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas bir fatiha da benden inşallah.AMİNNN
3 IHLAS 1 FATIHA onlar ile birlikte tüm AHIRET alemeine irtikal etmis meftalarimizin ruhlarina hediye olsun Amin.,
3 IHLAS BIR FATIHADA BENDEN RABBIM AFFEDILENLERDEN EYLESIN CEHENNEM AZABI VE KABIR AZABINDAN KORUSUN INSALAH DIN KARDESLERIMI AMIN
1 FATIHA 3 IHLAS
RABBIM ULASTIRSIN
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN KARDEŞİM...
NE GÜZEL BİR VESİLE OLDUN...
RABBİM FATİHALARIMIZI ULAŞTIRSIN O GARİPLERİN RUHLARINA
AMİN!!!17 yıl önce gönderildi # -
3 ıhlas 4 fatıha allahım ulastırsın amın
3 IHLAS 1 FATIHA onlar ile birlikte tüm AHIRET alemeine irtikal etmis meftalarimizin ruhlarina hediye olsun Amin.,
1 Fatiha 3 Ihlas da benden.
Hergün okuyorum bu yazinin hürmetine 21 tane Fatiha ruhlarina hediyem olsun. hepsine tüm fatiha bekleyen , arkalarindan fatiha ,yasin ve tebareke okunmayan kullara gitsin ..her okuma yaptigimda dahil ediyorum Rabbim sen ilettir meleklerine Amin.
allah hepsine sonsuz rahmet etsin inşallh... 1 fatiha 3 ihlas okudumm
Allah razı olsun sizlerden ve Allah kabul etsin dostlarım... Kimbilir bizim arkamızdan okuyan olacak mı? İnşaallah Mevlam iki cihanda da dostsuz, duasız, kimsesiz bırakmasın hiçbirimizi. Amiin. Amiin. Amiin.
3 ihlas, 10 fatiha okuyorum. ruhlarına gitsin. Allahım sen onların günahlarını bağışla. yerlerini cennet et. amin...
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.