arkadaşlar bilyorsunuz ki listeye bi alttan bi üsten devam edicez hak geçmesin diye saat 12'00 geçti topik açtık tarih ekledim ki öncekilere yazılıyo aman hak geçmesin diye.katılımlarınızı bekliyoruz
içinizden ne gelirse bi besmelede olabilir taaaa içten gelen bi amiiiinde olur gönlünüzden ne koparsa artık ALLAH KABUL ETSİN ___YELİZ___ kardeşimizin duaları kabul sıkıntıları en kısa zamanda geçsin MURADINIda en kısa zamanda versin inşallah AMİİİİİNN
BUYRUN DUAYAA=)
'''''''hergün bi dosta dua____YELİZ_____ Lütfen buyrun07-3-08'''''''''''''''''''
(44 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin kardeşim amin Allah razı olsun Allah kabul etsin
hayırlı cumalar...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TEZ ZAMANDA YELIZ KARDESIMIZIN SIKINTILARINI GIDERSIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN IKI CIHANDADA GULENLERDEN EYLESIN ONU VE BUTUN DIN KARDESLERIMI INSALLAH AMIN
18 yıl önce gönderildi # -
amiiin bende bu akşam yatmadan önce yeliz için tesbih çekicem yarın yazarım dua ilee=)
allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, ahir ve akıbetimizi hayreyle! Son nefesimizde kelime-i tevhid söylememizi nasip eyle! Ölmüşlerimizi af ve mağfiret eyle!
Ya Rabbi, bizi şeytan ve düşman şerrinden ve nefs-i emmaremizin şerrinden muhafaza eyle! Evimize iyilikler, hayırlı ve bereketli rızıklar ihsan eyle! Ehl-i İslama selamet ihsan eyle! Din düşmanlarını kahr ve perişan eyle! Kâfirlerle cihad etmekte olan müslümanlara imdad-ı ilahiyyen ile imdat eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle amin amin amin ya erhamerrahiminkardeşim iiçin bütün dileklerinin kabulu için bendende 11 ihlas 10 fatiha okuyorum rabbim kabul etsin
Ey gerçek sevgi ve dostluğu bulamayanların en sadık dostu, en yakın Habibi,
Ey maddi manevi hastalıklarına tabip bulamayanların en şifakar tabibi,
Ey imdadları dinlenmeyen çaresizlerin en yakın mededkarı, cevap veren Mucib,
Ey şefkat umup kimsesiz kalanların en yakın şefkat edicisi olan Şefik,
Ey ölmez, ayrılmaz, refik ve dost arayanların en vefalı dostu olan Refik,
Ey kendilerini hak ve doğru yola sevk edecek birisini bulamayanların kumandan-ı azamı,
Ey himayesine alıp rahmet edecek birisini bulamayanların en büyük rahmet edicisi olan Rahim,
Sen aczden ve şerikten, kusurdan münezzeh ve mukaddessin.
Senden başka ilah yok ki bize imdad etsin.
El aman, El aman!..
Bizi azap ateşinden ve cehennemden kurtar !....
Amin..rabbim yeliz kardeşimizin sıkıntılarını gider ..ona şefaatini ve merhametini göster sen her şeye kadirsin amin amin....selam ve dua ile
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
HİÇ UMMADIĞI YERLERDEN HAYIRLI KAPILAR AÇSIN ....
5 ADET AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM RABBİM HAYIR VESİLESİ EYLESİN .......
SELAM İLE.
yeliz kardesime bir cevsen benden..SIKINTIKARINA deva olur insallah.. amin
Rabbim Yeliz kardeşimize her şeyin en güzelini en iyisini en hayırlısını versin. Onun iki cihanda yüzünü güldürsün yolundan ayırmasın amin.
bu zincire beni de ekler misiniz asmn topici bulamadım.
Mevlam herşeyin hakkında hayırlısını versin.Kalbini ferahlatsın ve kalbindeki dualarını en güzel,en hayırlı zamanda kabul etsin Rabbim...Evine yuvasına sağlık,bereket,hayr ve mutluluk versin...10 Yunus peygamberin duasını okuyup gönderiyorum...Slm ve dua ile...
RABBIM YELIZ KARDESIMI KORUSUN
RABBIM YELIZ KARDESIMI SEVSIN
RABBIM YELIZ KARDESIMI SEVDIRSIN
RABBIM YELIZ KARDESIMIN GÜNAHLARINI SILSIN
RABBIM YELIZ KARDESIMI IKI CIHANDA AZIZ EYLESIN
RABBIM YELIZ KARDESIMI IKI CIHANDA AFIYETTE EYLESIN
RABBIM YELIZ KARDESIMIN BÜTÜN HAYIRLI DUALARINI KABUL ETSIN♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
YELİZ KARDEŞİM İÇİN
1 AMME Suresi , 11 ihlas, 7 Fatiha, 3 Ayetel Kürsi...
Rabbim Sağlık ve Afiyetler versin,
İki cihanda da mesut bahtiyar kılsın. Amin!!18 yıl önce gönderildi # -
Yeliz kardeşim için
3 Ayetel Kürsi
1 Fatiha
3 İhlas okuyorum.
Mevlam kabul etsin inşaallah. Mevlam dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler versin ve yeliz kardeşimi cehennem ateşinden korusun inşaallah. Amiin. Amiin. Amiin.18 yıl önce gönderildi # -
el mü min el evvel el mukaddir el muahhir cekecem kardesım 1oo er tane allah kabul etsın sıkıntılarına dıleklerın ıcın
Bir fatiha üç ihlas..Rabbim ulaştırsın ve kabuk etsin..Yeliz kardeşim her ne sıkıntın var ise Rabbim tez zamanda gidersin..Seni zorluklarla imtihan etmesin...Hem bu dünyada hem ahirette hayırlar yazsın sana ve seni ateşin azabından korusun! Amin..
7 AYETEL KÜRSİ
MURADINA İCABETTE VESİLE OLSUN İNŞALLAH AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim Yeliz kardeşimize her şeyin en güzelini en iyisini en hayırlısını versin. Onun iki cihanda yüzünü güldürsün.rabbim yar ve yardımcın olsun
100 tane ihlas okuyorum sana,1000 Ya Vedud 1000 Ya Kuddüs Zikri yapacagim senin icin neyse derdin ve gönlünün muradi kabul olsun diye.Rabbim yar ve yardimcin olsun edilen dualarimizi kabul buyursun.Afiyet versin.Amin.
Allahım yar ve yardımcısı olsun.Ben de 3 adet Ayetel Kürsi okudum
Allah kabul etsin inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
10 ihlas
50salavat
2 salatı tüncina18 yıl önce gönderildi # -
aaa sira bana gelmis dün fazla giremedim :)
allah hepinizden razi olsun kardeslerim.
rabbim sizin de ne muradiniz varsa tez zamanda versin.
40 yunus as duası okudum
3 ihlas 1 fatıha okuorum allah dualarımızı kabul etsın ınsallah
ALLAH GONLUNUN MURADINI VERSIN KARDESIM 1 FATIHA GONLUNE :))
YELİZ KARDEŞİMİN RABBİM HER AN HER DAİM YANINDA OLSUN.UMMADIĞI YERDEN HAYIR KAPILARI AÇILSIN.GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH.TESBİH ÇEKİP.DUALAR OKUYACAĞIM.
YELİZ KARDEŞİMİN RABBİM HER AN HER DAİM YANINDA OLSUN.UMMADIĞI YERDEN HAYIR KAPILARI AÇILSIN.GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH.TESBİH ÇEKİP.DUALAR OKUYACAĞIM.
YELİZCİM ALLAHIM GÖNLÜNDEKİNİ GERÇEK ETSİN HAYIRLISIYLA DİYE 33 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 ESTAĞFİRULLAH
33 YA VEDÜT
33 YA ALLAH
33 YA RAHMAN
33 YA RAHİM
33MELİK
33 YA KERİM
33 YA NAFİ
3 AYETEL KÜRSİ 11 YUNUS GÖNDERDİM SANA AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN18 yıl önce gönderildi # -
YELİZCİM ALLAHIM GÖNLÜNDEKİNİ GERÇEK ETSİN HAYIRLISIYLA DİYE 33 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
33 ESTAĞFİRULLAH
33 YA VEDÜT
33 YA ALLAH
33 YA RAHMAN
33 YA RAHİM
33MELİK
33 YA KERİM
33 YA NAFİ
3 AYETEL KÜRSİ 11 YUNUS GÖNDERDİM SANA AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN18 yıl önce gönderildi # -
33 ESTAĞFİRULLAH
33 YA VEDÜT
33 YA ALLAH
33 YA RAHMAN
33 YA RAHİM
33MELİK
33 YA KERİM
33 YA NAFİ
3 AYETEL KÜRSİ 11 YUNUS GÖNDERDİM SANA AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.