degerli dilara kardeşim topigi durdurduk 60 kişi oldu çünki kardeşlerimiz sıkılır katılım olmaz diye durdurduk ama 2 listeye seni yazdım.bu listeyi bitirelim.öteki listede olacaksın kırılma olur mu selam ile ALLAHA EMANET OL.
yeliz kardeşim senin için tesbih çekince buraya yazacam dahalık cekemedim degerli kardeşlerimin ettigi güzel duaları se kabul eyle yarabbiii elimizi boş dönderme amiiiiiinn
'''''''hergün bi dosta dua____YELİZ_____ Lütfen buyrun07-3-08'''''''''''''''''''
(44 mesaj) (33 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
Yeliz için,
100 İhlas
100 Besmele
Mevla kabul etsin, Mevla gönlündekini hayr eylesin, sıkıntılarını gidersin, Amin
Selam ve dua ile
Hayırlı Cumalar16 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun kardeslerim......
16 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YELİZ KARDESİMİZİN NE MURADI
VARSA VERSİN SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN
AMİN AMİN AMİN
5 AYETEL KÜRSÜ
5 FATİHAYI ŞERİF
5 İHYASI SERİFE HEDİYEMDİR
RABBİM SIKINTILARINA DERMAN
EYLESİN İNŞALLAH AMİN16 yıl önce gönderildi # -
duaci kardesim allah senden de razi olsun.
Yeliz kardeşime
100 kevser suresi
100 ihlas
100 inşirah
gönderiyorum Allah yardımcınız olsun
selam ve dua ile16 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha
3 ihlas
1 ayetel kursi. mevlam ne muradin varsa versin. tum sikintilerini gidersin insallah. mevlam seni cok sukreden ve ck sebreden kullarindan eyler insallah16 yıl önce gönderildi # -
RABBİMMM kardeşimizin gonlündekini hayırlısınla tez vakitte ver. yolunu iki cihanda acık ve nurlu kıl. bilip bilmedigimiz tüm kotülüklerden koru. kimselere muhtac etme. cennetini cemalini nasip egle. duaları kabul olan salih kullarından olmasınıda nasip egle RABBİMMMMM.
o zaman asmn kardeşim arzu ya diye niyet ederseniz sevinirim. kırılmadım Allah CC sizlerden razı olsun. amin.
100subhanallahi adede halkihi Allah c-c yarattıkları sayısınca tesbih ederim mizande agar gelen tesbih..
Rabbim sen yeliz kardeşimin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver yüzünü güldür hayır kapılarını hep açık tut amim amin amin..
ALLAH yeliz kardeşimizden iki cihanda da razı olsun.ALLAH tüm sıkıntılarını gidersin.Sevdikleriyle beraber sağlıklı,hayırlı,kazasın belasız uzun ömürler nasip etsin ve tüm sıkıntılarını gidersin inşallah.aminnn
yelizcim için;
100 ya allah
33 kelime-i tevhid
tebareke suresi
ALLAH GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN...16 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah razi olsun.
Allahım sen yaliz kardeşimizin yardımcısı ol. amin...
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.