kardeslerim ne olur dua edin bana sevdigimi unutmak ıcın baskı edıyorlar bana annemın babamın yuregını yumusatmak ıcın dua ne olur artık dayanılmıyo kendımı ben allaha teslım ettım sızınde dualarınıza ıhtıyacım var beklıyorum
bu mübarek cumanın hürmetine yalvarırım yardım edin
(23 mesaj) (13 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
3 ıhlas 1 fatıha her derde devea olur inşallah
17 yıl önce gönderildi # -
miftahul cennet kalpleri yumuşatır onu okurum sana ben mer kardeşim allah seni klabinin ızdırbaından korusun.
amin sagolun cok ıhtıyacım vae annemı aılemı uzmek ıstemıyorum ama sevdigimide unutamıyorum arada kalmısım artık ne yapacagımı bılmıyorum
sende bolo bol ya rezzak oku
tmm kardesım allah razı olsun
baska onerın varmı okuyabılecegım zaten hep okuyorum ozel bı dua bılıyorsan sole kardesım
senın ıcın kuduriye duasını okucam allah kabul etsın muradını versın ınsallah
allahım sızden razı olsun kardeslerım cok ıhtıyacım var bende sızlere dua edecegım bu mubarek gunumuzde allah kabul etsın amınnn...
kuduriye duasını okudum bırde fatıha ekledım duanı yaptım kardesım bende cok dardayım borc batagındayım bugun odeme yapmam lazım banada dua et kurtulayım kardesım amın
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir.
Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "allah kolaylik versin
ALLAHÜMME YA HALİMÜ 88 her gün oku canim
KATILAŞMIŞ GÖNÜLLERİ YUMUŞATMAK İÇİN
Ve innallahe biküm le raüfün rahim
(çekebildiğin kadar)17 yıl önce gönderildi # -
kardeşim zor bi durum bu durumda rabbim hayırlısı neyse onu versin demekten başka aklıma bişey gelmiyor.Ana baba ahı alınca da işler rast gitmiyor.başımdan geçti.bende istemedikleri biri ile evlendim.olmadı hiç rast gitmedi ve 1 çocuğumla ayrıldım.ana baba hiç bir zaman evladının kötülüğünü istemiyor.O ANDA BİZ GERÇEKLERİ GÖREMİYORUZ AMA ONLAR DAHA İYİ GÖREBİLİYOR....rabbim senin için en hayırlısını versin AMİN
OZGUL KARDESIME KATILIYORUM MERR BELKI ANNE VE BABAN SENIN GOREMEDIGIN BAZI SEYLERI GORUYORDUR ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH SENINLE OLSUN AMIN
Allah yardımcın olsun Ben de 1 Ayetel Kürsi okudum senin için
kardeslerım tanımadan ama olmaz demısler atmıslar kenara ben kotu bırsey goresem zaten unutmaya calısırım kardeslerım
MUTLAKA TABI YASADIGIN SIKINTIYI ANCAK SEN BILIRSIN ALLAH YAR YARDIMCIN OLSUN ALLAH AILENIN KALBINI YUMUSATSIN INSALLAH AMIN
allah yardımcın olsun. allah ailenin kalbini yumuşatsın.
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir.
Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "allah kolaylik versin kardeşim 1 fatiha 3 ihlas okudum...
allah razı olsun devam edelım ne olur
3 ihlas ,1 fatiha okudum.rabbim içine ferahlık versin tez zamanda.
Allah içine ferahlık getirsin.Rabbim tez zamanda hayırlısıla sevdiğine kavuştırsun seni.3 İHLAS 1 FATİHA AMİN
selamün aleyküm merr kardeş. rabbim daralan yüreğini genişletsin.dualarını kabul etsin .benden sana 3 ihlas 1fatiha.ama birde küçük tavsiye nacizane,kendin için hayırlısıysa olsun şeklinde dua et.genel olarak anne ve babalar haklı çıkabiliyor.rabbim vereceğimiz kararlardan utandırmasın.selam ve dua ile...
dualarım hep ole kardesım dogru soyluyorsun hakkımda hayırlıysa tabı ama ıstıare ye yattım ve cok guzel seyler gordum allah buyuktur dualarınız ıcın saolun devam edelim dostlarım
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.