ABLACIM YAZIN ÇOK ÜZDÜ BENİ NE OLUR NE OLUR BIRAKMA KENDİNİ DAİMA DUALARIMIZDASIN
SEN İYİ OL YETER BURAYA YAZSAN DA YAZMASAN DA YÜREĞİN BİZİLE BUNU BİLİYORUZ
ŞU CUMA VAKTİ DUALARI SENİNLE
ALLAH A EMANET OL
:::::... MUHTACIM ABLAMA ...:::::
(9 mesaj) (4 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Ey Rabbim,
Yoktum ben sen varettin!
Unutulmustum. Ki sen sevdin,
Sevdigin için varettin.
Bir sen sevdigin için var edildim.
Bir sen beni andigin için ihya edildim.
Öyle ise,
Ey Rabbim!
Varligimi askina armagan eyle,
Yak beni askinin atesinde,
Al beni bu rüyadan,
Al beni bu dünyadan,
Bu kirilgan varligimi ebedi baharina toprak eyle...Ey Rabbim!
Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir.
Kirik dökük de olsa kabul eyle sözlerimi,
Yikik dökük de olsa duy yakarislarimi,
Kabul eyle beni,
Kabul eyle sözlerimi,
Suskunlugumu,
Dilsizligimi,
En güzel dua eyle,
Dua eyle dilsizligimi,
Dua eyle suskunlugumu,
En güzel dua eyle,
Ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekle güzeldir.
Dua eyle sözlerimi,
Güzel eyle...
Güzel eyle...mervecim allah sendende razı olsun dostuna gösterdigin bu incelik ne kadar güzel takdire şayan bir davranış allah seni iki cihanda sevindirsin inşallh sevgiyle dua ile kal ....
rabbim muhtacım kardeşimin sıkıntılarını gider ona yardım et.... 1 fatiha 3 ihlas okudum kardeşime .. cumanız mübarek olsun.....
17 yıl önce gönderildi # -
mERVECİM GÜZEL YÜREKLİM ,SAĞOL ALLAHIM GÖNLÜNDEKİ DİLEKLERİNİ HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA GERÇEK ETSİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM YANINDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİ FARKEDİP DUALARINI GÖNDERDİN RABBİM DE SENİ FARKETSİN TEZ TEZ TEZ YANINDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN SAĞOL SAĞOL SAĞOL AMİN 21 YUNUS DUASI GÖNDERİYORUM AMİN
ALLAHIM SEVGİ KARDEŞİME DE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BENİM İÇİN EMEK VERDİLER SEN ONLARDAN RAZI OL ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETİNE DERLERİNE DEVA HASTALIKLARINA ŞİFA BORÇLARINA EDA İŞLERİNE KOLAYLIK KAZANÇLARINA RIZKLARINA BEREKET ŞANSLARINA HAYIRLI KAPILAR AÇ KORKTUKLARINDAN EMİN KIL KORU ONLARI SEVGİ KARDEŞİM AKLIMA GELMEYEN TÜM GÜZELLİKLER İÇİNDE OL SEVDİKLERİNLE..AKLIMA GELMEYEN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN ALLAHIM SENİ VE SEVDİKLERİNİ AMİN 21 YUNUS DUASI DA SANA İLETİYORUM AMİN
ablacım fark ederim tabi dualarımda aklımdasın
seni seviyorum iyi olmanı can-ı gönülden diliyorum
güzel bi haber aldım ve onun mutluluğuyla sana tekrar dualar edicem inşallah
amin17 yıl önce gönderildi # -
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMMMMMMMMM CANIM KARDEŞİM SAĞOLLLLLLLLLLLLLLLL
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMM CANIMMMMMMMMMMMMMMMM CANIM KARDEŞİM SAĞOLLLLLLLLLLLLLLLL
ama sende söz ver bana en kötü olduğunda aklına beni getir dostlarımızı getir ve gücünü topla oldu mu ablacım
aklıl vermek haddim değil ama sen güçlüsün ve Rabbe inanıyorsun ve senin için duacı dostların var
hadi gül gül gül =)17 yıl önce gönderildi # -
Derinin geldi ablam dualarla için rahat olsun dostu Allah olanın sırtı yere gelmez,tüm dertler biticek Rabbim yeterki saglık sıhhat versin...şimdilik..
AMENERRASULÜ':Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun,küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih,la nüferriku beyne ehadin min rusülih,ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha,leha ma kesebet ve aleyha,mektesebet,rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na,rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina,rabbena vela tühammilna,mala takatelena bih,va'fü anna,vağfirlena,verhamna,ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
Anlamı: Rasûl, rabbinden kendisine inzâl olana iman etti. Hepsi de (mü’minlerin), iman ettiler Allâh ile, Allâh’a; meleklerine; kitaplarına; resûllerine. Rasûllerim arasında fark görmediler; işittik ve itâat ettik, mağfiretini isteriz rabbimiz, dönüşümüz sanadır dediler.
Allâh kimseye teklif etmez kapasitesi dışındakini. Yaptığınızın kazancı da sizedir, kaybı da!.. Rabbimiz, unutursak veya hataya düşersek bizi bundan mesûl tutma. Rabbimiz, bizden evvelkilere yüklemiş olduğun ağır yükleri bize yükleme. Rabbimiz güç yetiremiyeceğimiz görevlerle görevlendirme. Bizleri affeyle, bağışla, merhamet buyur. Bizim mevlâmızsın, gerçeği örtenlere karşı bize zafer ihsan et!..17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.