DOSTLARIM BEN SEVDİĞİME KAVUSTUM....ALLAH DUA EDEN TÜM DOSTLARDAN RAZI OLSUN..KİMİN DUASI KABUL OLDU BİLİNMEZ AMA..:) MUTLUYUM RABBİME ÇOK SÜKÜR İNSALLAH TEZ VAKİTTE EVLİLİK HABERLERİMİDE ALIRSINIZ...RABBİM TÜM DOSTLARIMIN SIKINTILARINI GİDERSİN...ALLAHA EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE (NURYÜZLÜM)....
DOSTLARIM:))) HAYIRLI HABER...(NURYÜZLÜM)
(30 mesaj) (22 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
allahimmmmm cok sevindim:) ayy darisi benim ve diger sevdiginden ayri olan arkadaslarimin basina. rabbim her daim mutlu eylesin sizi birdaha hic ayirmasin
17 yıl önce gönderildi # -
inşallah düğün haberini de alırız kardeşim.allah hep böyle yüzünü güldürsün.AMİN
aminn çok sevindim bu haberle inanki inşallah bende sevdiğime kavuşurum
AMİN AMİN RABBİM CÜMLEMİZİN TÜM ÜMMEDİ MUHAMMEDİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....:)
amin amin amin canim cok sevindim adina. Allah bozmasin....
AMİN CÜMLEMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.
ÇOK DUA DOSTU DUALAR ETTİ RABBİME YALVARDI BENİM İÇİN HAKKINIZI NASIL ÖDERİM....
BU HABER BANADA COK IYI GELDI COK SEVIMDIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN COK MUTLU OLDUMM DARISI TUM SEVENLERIN BASINA YAAAAAAAAA :))))))) COK SEVINDIM NURYUZLUMMMM MASALLAH SUBHANNALLAH BAREKALLAHHHH NAZAR DEGMESIN DIYEEE:))
ALLAHIM ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN
CANIM CANIM DOSTUM UÇTUM HAVALARA ELHAMDÜLİLLAH
EN GÜZEL GÜNLER DAHA GÜZEL GÜNLER SİZLERLE YUVANIZLA SEVDİKLERİNİZ VE İNŞALLAH YAVRULARINIZLA OLSUN İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN ECMAİN
ÜİZÜ Bİ KELİMATİLLAHİT TAMMETİ MİN KÜLLİ ŞEYTANİN VE MİN KÜLLİ AYNİN LAMMEH
NAZAR DUASI BUNU OKU CANIM HEP17 yıl önce gönderildi # -
HAY ALLAH RAZI OLSUN KARDESİM.SAOLASIN.NE GÜZEL BİRBİRİMİZ İÇİN MUTLU OLABİLMEK SÜKREDEBİLMEK...ELHAMDÜLİLLAH
AMİN ALLAH DAİM ETSİN MUTLULUĞUNU NURYÜZLÜM KARDEŞİM İŞAALLAH
Maşallah Maşallah
Elhamdülillah Elhamdülillah
Allah mutluluğunu daimi eylesin Nuryuzlum
Yüzün de ismin gibi nurlarla dolsun İnşaAllah
Dostlukta kal, duada kal,
Bizide dualarına al,
Bu cuma yine hayrıyla geldi
Hoş geldi, Hoş geldi, yine hoş geldi17 yıl önce gönderildi # -
aminn çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin. bir ömür boyu inşallah
amin saolun dostlarm .rabbim hepimizin sıkıntılarını sonlandırsın insallah.amin.
amin amin canım :)
allah daim etsin rabbim ömür boyu mutlulukla beraber geçirmeyi nasip etsin amin..
darısıda site dostlara.....17 yıl önce gönderildi # -
amin.insallah:)darısı sizlerin basına....
oooo çok sevindimmmmmmmmmmmmm hayırlısı
Ayyy çook sevindim negüzel böyle mutluluk haberleri almak
İnşallah herkesten alırız17 yıl önce gönderildi # -
Maşallah Maşallah
Elhamdülillah Elhamdülillah... rabbim mutlulugunuzu daim etsin... allah bütün gençleri sevdigine hayırlısıyla kavuştursun inşallh.. selam ve dua ile cumanız mübarek olsun...17 yıl önce gönderildi # -
Kurban oldugum Rabbim bize böyle güzel haberler duyuruyor ya!!!! duanin actigi kilitleri ,kapilari olmazin olurlarini duyuyorum ya!!!!! icim cosuyor....dua dua dua herderdin caresi dua....Rabbim tamamina erdirsin güzeller güzelim,rabbim nikah haberini ve mutlulugunuda okuyacagimiz günler nasip etsin..Önce Masallah diyorum...
Sonra sana 3 Fatiha okuyorum....agzindan zikrini ve duani hic birakma emi darda ettiginden daha fazlasini bolluktada etki Rabbime hep yakin kal.Rabbim yar ve yardimcin olsun mutlulugunu kem gözlerden korusun.Amin.17 yıl önce gönderildi # -
:))) SANA SÜKÜRLER OLSUN RABBIM
RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN
NAZAR DEGMESIN MSALLAH DIYELIM, RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
amin17 yıl önce gönderildi # -
Çok sevindim inan. Allah daim etsin beraberliğinizi inşaallah
Senden daha çok sevindim desem inanmazsın :)) dedim bu iki hafta içinde çogu dostumuzun hayırlısıyla duaları kabul olucak Rabbimin izniyle,canım kardeşim Rabbim mutlulugunuzu daimi kılsın dualarımdasın..
amin.insallah.cümlemizin.
çok sevindim kardeşim ohhh be bu sitede böyle güzel haberler görürüz inşallah hep...
bugün içim çok sıkılmıştı bu güzel haberi görmek içimi ferahlattı
allahım sukurler olsun
darısıda basımıza:)inşallah17 yıl önce gönderildi # -
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.AMİM AMİN.
Masallah NURYUZLUM kardesime
Elhamdülillah ALLAHIMA TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH YARADANIM COK SEVINDIM17 yıl önce gönderildi # -
insallah saolun allah razı olsun.
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.