selam aleykum arkadaşlar bana dua edermisiz bu gün dükkan tutacam ALLAH haram nasip etmesin hiç bir müslümana banada ve helal kazanmam için NE ne olur dua edin bütün iyilerin duaları üzerinizde olsun hayırlı cumalar ben hepiniz için üç ihlas bir fatiha okuyacam sizde bana okursanız dua ederseniz mutlu olurum.
(EY ÜMÜTSİZLİK VADİLERİNDE ÇARESİZLİK İÇİNDE BİR OYANA BİR BU YANA GAYESİZ DOLAŞIP DURANLARA ÜMİT VE RECA KAPILARI ARALAYAN RAHMET SULTANI! ÜMİTLERİMİZE FER VER!)
dua edermisiniz arkadaşlar
(5 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hayırlı uğurlu olsun. allah helal kazanç nasip etsin. işlerin bolluk bereketli olsun inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH HELAL VE BOL RIZIK NASIP EYLESIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH AMIN
18 yıl önce gönderildi # -
A.S rabbim gönlüne göre versin bence sen dükaknı açmadan önce ayatel kürsi oku berketi bol olsun
benden sana 1 ayetel kürsi bol kazançlar hayırlaar vesile olsun18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı olsun. rabbim helal bol rızıkla sizi nasiplendirsin inşallh .. işleriniz rast getirsin yüce rabbim... 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü okudum kardeşim selam ve dua ile... cumanız mübarek olsun....
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.