allah razi olsun canim benim. sinir den basima agri girdi kusura bakma.
çok etkili dilek duası kardeşlerim çok etkiliymiş buyrun muhakkak kabul oluryorm
(45 mesaj) (15 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
merve hazırlamış sağolsun canım benimn allah razı olsun
16 yıl önce gönderildi # -
seni bulmusken o cennet duasi ni sen yazmistin dimi sabah. onu hic bir yerde bulamadim. sende var mi?
var canım çokta uzuzn canım kardeşim varya 1 buçuk sayfa ama çok etkili
google den arama yaptim bulamadim maalesef. link falan varsa gönderirmisin lütfen.
gul kardesim de istiyordu. yada baska bir ismi var mi o duanin?16 yıl önce gönderildi # -
sana yemin ederim kaç kez aardım yok yoyk yok cennetin anahtarı diye geçiyo kitapta canım çokta güsel bir dua varya
kitap adini ver o zaman ve yazari varsa
pamuk yayınlarındanismi şöle
sure-i yasin tebareke amme,namaz sureleri ve dualr
yasin kitabında yazıyodu16 yıl önce gönderildi # -
cep boyu kitap bende de var o ayni baslik. ama yok.
yok bu büyük ya canım işaret ler olmasa yazarım burayua ama latince yanlış olur yapamam faks numaran olsan bi yerden sana fakslardım ama burdada o yasak
duayı sayfayı sana fakslardım16 yıl önce gönderildi # -
tamam canim ben hangi kitapta anladim cok sagol kitabi alirim :) yada birinden bulurum.
allah razi olsun canim benim.16 yıl önce gönderildi # -
2 saat gittin bulmussunuz hemen oh cok sukur bakalim insallah etkili olur insallah cennet anahtari dediginiz sey ne icin okunuyor demicem heralde cennete gidebilmk icindir deglmi ben goremedimde o duayi ama bulursaniz yazin arkadaslar bole etkili dualari Allah hepinizden razi olsun amin
herşey için okunur çok etkili
arkadaşlar çok teşekkürler allah razı olsun hepinizden ilk defa böyle bir dua duydum ben inşallah allah kabul eder
AMİN SAĞOL KARDEŞİM
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.