sevgili kardeşler önceden beri kendi çapımda inançlı birisiyimdir. Ama sadece doğruluğk ve dürüstlük yolunda hareket ettim ve bugüne kadar ise son bir kaç ay içerisinde ettiğim kadar rabbimin rızasını istemeyi ihmal ettim.
Şu anda evliyim. Eşimle üniversite yıllarında tanıştık ve çok güzel bir sevgimiz aşkımız ve arkadaşlığımız vardı. Fakat bu güzel günler içerisinde (şu aralar farkına vardım) yeteri kadar şükür etmemiş olacağım ki şu aralar eşimle çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. Kendisi devlet memuru olduğu için benden uzakta ve tayinide bir türlü çıkmıyor. Bu nedenle olduğu şehirde yalnızlık ve yaşadığı kötü olaylardan dolayı psikolojisi son derece bozuk ve ilaç tedavisi alıyor. Bu tedavi sürecinin başından beri sürekli gergin ve eskisi gibi değil.Anlıycanız tadımız tuzumuz yok.Son bir ay içerisinde onun sağlığına tekrar kavuşması ve eskisi gibi cıvıl cıvıl neşe dolu bir insan olmasını ve tez vakitte Allah'ımın bizi kavuşturması için ve tez vakitte mutlu sağlıklı huzurlu bir yuva kurmak için dua ediyorum. Gecem gündüzüm dua oldu.İnşallah Allah'ım kabul eder.Lütfen sizlerde dualarınızı esirgemeyin ve tekrardan eski mutlu huzurlu günlerimize dönmemiz için bize yardımcı olun.
Allah'ım tez vakitte sevgili eşimin sağlığına yeniden kavuşmasını nasip etsin inşallah.Tez vakitte tayinin çıkmasını ve sağlıklı huzurlu mutlu yuvamızı kurmayı nasip etsin inşallah. Sevdiklerimizle eşimizle dostumuzla ve tüm bizi sevenlerle birlikte mutlu huzurlu bir hayat yaşamayı nasip etsin inşallah.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen.Şimdiden Allah (c.c) hepinizden razı olsun.
Saygı ve sevgilerimle
İnşallah hepinizin dilekleri ve duaları kabul olunur.
İyi günler.
Sevgili eşime kavuşmak için
(15 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcınız olsun kardeşim.inşallah tez zamanda eski huzurunuza kavuşursunuz.eş durumundan tayini çıkmıyor mu
18 yıl önce gönderildi # -
18 yıl önce gönderildi #
-
ilk once Allah kavustursun diyelim kardesim birde nozgen arkadasimiz esler arasindaki huzursuzlugu gidermek icin 12000 kere ya latif diye tesbih etmenin cok etkili oldugunu solemisti Allah ondan azi olsun zaten kisacik bir tesbih niyet ederek basla gercektende etkili oldugunu solemisti bence sende bu tesbihe saril ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMIN
ben özel sektörde çalıştığım için 2 sene beklememiz gerekiyormuş ve bizim daha 13 ayımız bitti.Yaklaşık bir yılımız var fakat bir yıl daha dayanacak gücü bualbilirmiyiz bilmiyorum.İnşallah allah'ım gücümüze güç katar da bu badireleri tez vakitte atlatırız.
serenay 12000 defa sadece ya latif diyemi çekiliyor bu tesbihat
serenay 12000 defa sadece ya latif diyemi çekiliyor bu tesbihat
EVET KARDESIM OLE YA LAIF DIYE CEKICEKSIN ALLAH KABUL ETSIN NOZGEN KARDESIMIZEDE SOR ISTERSEN O VERMISTI BU TESBIHATI
inşallah kardeşim.bazı güzelliklere ulaşmak için çile çekmek zorunda kalıyoruz.benimde eşim suçsuz yere cezaevinde yatıyor.ama sabredip dua etmekten başka bir yolumuz yok şu anda.rabbim insanlara türlü sıkıntılar veriyor ki sabredebilecek miyiz diye.sabır ve tevkkül en güzeli ve bol dua etmek.rabbim yar ve yardımcımız olsun.Amin
allah hayırlısıyla kavuştursun inşallh kardeşim .. yuvana huzur ihsan etsin yüce rabbim . cumanız mübarek olsun... 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü okudum selam ve dua ile...
çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden
dualarınız kabul olunur inşallah18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun kardess hayat hep ımtıhanlarla dolu ıste bıırnı atlıyosun bırı cıkıyo bırını atlıyosun bırı cıkıyooo derken dunyaa ısteee hepsı gececek ıns ama sabır gerekıyo sımıdı rabbım hakkıyla sabredenlerden etsınnn ıns ıns sende dual dostlarımızla dualar bulusuyrozu -rabbım kabul etsınnn amın amın amın
ALLAH TEZ VAKİTTE FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
allah tez vakıtde kavustursun dualarım sizinle
İnşAllah tez bir zamanda kavuşursunuz.Ama inanın Allah insana taşıyamıyacağı yükü vermez.Sabredin.Mükafatıda o derece güzel olacaktır.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.