arkadaslar sinir ve üzüntü yüzünden 23 yasimda hamileligimde seker hastasi oldum.
tam gecti derken yine bazi seylere üzülüyorum ve cok cok sinirliyim bu aralar ve seker yine cikti düsümüyor.
sizlerden 1 Fatiha istiyorum icimin ferahlamasi ve diabeti atlatmam icin.
1 Fatiha lütfen..............yelizzz
(21 mesaj) (18 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
okudum yelizz kardeş geçmiş olsun allah şifa versin
17 yıl önce gönderildi # -
okurum canım benim 1 fatiha 1de ayetel kürsi
yelız kardesım 10 tane feda olsun sana canım rabbım sıfanı versınn ıns :))) sen gonlunu ferah tut rabbım hayırlarının bekle bak cok guzel olacak herseyyyy ıns hepımız ıcın:))
10 tane de benden canım dostum Rabbim yardımcın olsun amin
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
YA MUHYİ YA MUHYİ YA MUHYİ
RABBİM İSMİ CELİLELERİ HÜRMETİNE ŞİFALAR NASİB EYLESİN17 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun. cok seviyorum sizleri. dün aksam yine dualar ettim sizler icin.
3 fatiha okuyorum Rabbim yardımcın olsun amin.
bende okudum
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ17 yıl önce gönderildi # -
10 fatiha ....geçmiş olsun
bende kardesime 10 INsirah ve 3 ihlas 1 fatiha sifa olsun üzme canini
yeliz kardeş bütün içtenliğimle 1 fatiha benden.rabbim yüreğini genişletsin.imtihanlarını hafifletsin.özel durumundan dolayı çok normal bu iniş ve çıkışlar birde yolunda gitmeyen birşeyler varsa çok daha fevrileşmen şuara gerçekten doğal.zor ve yıpratıcı bu süreci en hayırlı en güzel ve bol huzurla geçirmeni nasip etsin rabbim.selam ve dua ile...
Allah yardımcın olsun kardeşim. Umarım tez zamanda bebeğin ve senin için dualarımız kabul olur.
Ben de senin için 20 adet Fatiha okudum. Rabbim kabul etsin inşaallah. Amin.17 yıl önce gönderildi # -
okudum ..Allah kabul etsin.....
kardesim.. her daim dularimizdasin.. allah sifalar versin
Allahh biran önce şifaya kavuştursun.derdine derman olsun.7 fatiha.amin
degrli kardeşim bugün sana top,k açtık sanırım yanış hatırlamıyorsam hergün bi dosta dua topigi bugün sanaydıı
dogru asmn haklisin düsünemedim.
kafam cok karisik beynim dönüyor seker beynime vurdu sanirim.17 yıl önce gönderildi # -
canım benim. lütfen bebeğini düşün ve sakin ol. Allah sana yardım etsin. hasbinallah ve nimel vekil oku bol bol. ferahlarsın. Allah seninle ve bebeğinle olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun canım kardeşim. Ben de okuyorum inşaallah Allah kabul etsin. Amin.
allah şifa versin kardeşim
yar ve yardımcın olsun17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.