bu siteyi çok zor günlerimde keşfettim.iki aydır takip ediyorum ve önerilen duaları okumaya çalışıyorum.üye olup hepinize teşekkür etmek istedim.allah önce kuranlardan sonrada burdaki herkesden razı olsun.yolunda giden hayatımız bikaç ay içinde mahvoldu.önce evlenmek üzereyken hiç yok yere birbirimizi çok severken nişamlımdan ayrıldık ki o bile nedenini bilmiyo birbirimizi seviyoruz ama biraraya gelemiyoruz bi türlü.ardından annemle babam bunca senedir tek bi kavga bile etmemişken sebebsiz yere ayrıldılar.çok zor günler geçiriyoruz.nazaramı geldik bilemiyorum böle hiç sorun yokken darmadağın olduk.Allah tabi daha iyisini bilir.sıkıntıya düşüren rabbim elbet çıkaracaktır bizi bu sıkıntıdan...beni ve ailemide dualarızdan eksik etmeyin neolur.okuyabildiğim kadar çok dua okuyorum.Allahıma sığınıyorum.tavsiye edeceğiniz her duaya ihtiyacım var.banada yardımınızı esirgemeyim arkadaşlar.allah hepinizden şimdiden razı olsun.
tavsiyelerinize çok ihtiyacım var..!beni yanlız bırakmayın
(14 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kenzül arş oku canım kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
Hosgeldin oslem! Rabbim yar ve yardimciniz olsun canim.
Benden 1 Fatiha 3 Ihlas sen ve ailen icin.18 yıl önce gönderildi # -
saol canım okucam.allah razı olsun
bende zor günler geçirdim bilirim birde bol bol ya rezzak ya rezzak çek için rahatlar feraha erersin anamz kıl oturu el aç allaha yalvar yakar ondan başka kimse saan yardımcı olamas kardeşim benim üzülme bu bir sınav geçecektir rabbim böyle uygun gördüyse bi hayır vardır isyanb etme daha beteri gelir başına
sana dua edicem ve buraya yazıcam canım kardeşim üzülme allaha sığın o çok merhametlidir rabbim yanında olsun dualrımda olacaksın artık
hoşbulduk yelizz.çok teşekür ederim.RABBİM zorda olanları yanlız bırakmasın.dualarımızı kabul etsin işallah
sana birgün boyunca oturup duanı edicem gönlünü ferah tutu yanınddayız önce alah sonra biz.
evet sibele katiliyorum. yanindayiz!
sibel allah razı olsun böle durumlarda okunması ii olan özel bi dua varmı..ben bildiklerimin hepsini okuyorum ama belki bu sıkıntım için başka dualarda vardır.bilen yazarsa çok mutlu olurum
sağolun gerçekden dualarınıza çok ihtiyacım var yanlız bırakmayın beni neolur.
Hosgeldin oslem....allah yar ve yardımcın olsun.21 besmele gönderiyorum.
Allah yardımcın olsun canım Ben de sana 3 Ayetel Kürsi okuyorum
Mevlam kabul eder inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun meyrem.Allah sanada ne muradın varsa versin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.