yaradılanı sev yaradandan ötürü... arkadaşlar ben yurdanur 20 yaşındayım bu güne kadar hiç bole bir site görmemiştim ama bu benım ayıbım biliyorum boş işlerle vakti boşa harcayacagıma araştırmadım bile ...ama ne olursan ol yine gell... çok garıp içim sıkıldı ve googleye allahım bana yardım et yazdım bu site çıktı karşıma uzun uzun inceledim yazdıklarınızı okudum 'bu siteye girdikten sonra umutsuzluklarınızı unutun 'yazmıssınız içim nasıl rahatladı anlatamam okadar güzel dualar etmissiniz ki ben burda sizinle olmaktan çok mutlu olacagım benıde aranıza alırmısınız???
mrb çok heycanlıyım ilkkez böle güzel bir siteye üye oldum az önce keşfettim
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
hoşgeldin yurdanur.bende bu siteyi "Allahım bana Yardım et" diye yazarak bulmuştum.HOŞGELDİN
16 yıl önce gönderildi # -
çok teşekkür ederim hoş buldumm
aramiza hosgeldin yurdanur kardesim :)
hosgeldin yurdanur =) allah yar ve yardımcın olsun. rabbim darda sıkıntıda bırakmasın seni
çok teşekkür ederim ne kadar güzel bi ortam allahım burası sevgi dolusunuz hepiniz hepimizi inşallah rabbim hiç birimizi darda yanlız bırakmasın
merhaba yurdanur dost. öncelikle hoşgeldin.bende daha çok yeni dün bir arkadaş tavsiyesiyle keşfettim bu güzel yürekleri insanlarla dolu siteyi.rabbim hepsinden razı olsun.cümlesinin ve cümlemizin duaları kabul olsun inşallah.selam ve dua ile....
Hoşgeldin, Sefa geldin kardeşim:)
Birbirimize, Rabbimizi hatırlatmaya vesile olursak ne mutlu bize...
3 İhlas 1 Fatiha,
Hoşgeldin hediyemiz olsun :)..16 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin yurdanur
emin ol pişman olmayacaksın ve sana çoook şey katacak
aramızdasın bile =)
artık dua dostusun ve tüm dualarda olacaksın =)
dualarında olmak dileğiyle Allah yardımcın olsun inşallah amin16 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin allah yardımcın olsun dualar kabul olsun
hoşgeldin:)
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.