DUA DOSTLARİM SEVDİGM İNSAN BENİSEVMEDİGİNİ SÖYLEDİ BANA DUA EDİN ONU ÇOK SEVİYORUM BANA GELSİN LÜTFEN HOR GÖRMEYİM ACİLAR İÇİNDEYİM
LÜTFENNNNNNNNN ÇOK ACİ ÇEKİYORUMMMM
(18 mesaj) (9 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin dostum
3 ayetel kürsi okudum senin için17 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hakkında hayırlısını versin hayırsız olanlarıda hayra çevirsin rahmetiyle sarıp sarmalasın seni meleklere verdim duanı geliyo için rahat olsun kardeşim..
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.): "Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsi kabul olur ve istedigi verilir" buyurmustur17 yıl önce gönderildi # -
SERİN KARDESİM ALAH RAZİ OLSUN BİNKERE RAZİ OLSUN
17 yıl önce gönderildi # -
MERVE KARDESİM ALAH SENİNDE DİLAKLERİNİ KABUL ETSİN ALAH RAZİ OLSUN HEPİNİZDE
3 ihlas 1 fatıha rabbım hayırlara cıkarsın ınsallah
VODA KARDESİM SAOL ALLAH SENDEN RAZİ OLSUN DULARİNİ KABUL ETSİN NE MURADİN VARSA VERSİN AMİN
ALLAH sıkıntını en kısa zamanda gidersin kardeşim.Ne kadar acı çektiğini anlıyorum.Ama dua et hayırlısı için.İnşirah suresi oku bol bol...
talia kardesim çok tşk alah sende çok razi olsun okuyacam ALAHTAN tek dilegim onu bana döndermesi
AGRIN KARDESIM EN GUZEL SEVGI ALLAH SEVGISIDIR BUNU HISSEDERSEN EGER RABBIM SANA HAYIRLISINI VERECEKTIR SABRET ALLAH SABREDENI SEVER BAK NELER YASAYAN INSANLAR VAR SEN ONLARDAN BIRI DEGILSIN BUNA SUKRET VE ALLAH A TEVEKKUL ET ALLAH SENIN YAR VE YARDIMCIN OLSUN
sernay kardesim çok aci içindeyim dinmiyor ne yapacagimi bilmiyorum
ALAHİMA sıgınıyorum sadece çok kötüyüm17 yıl önce gönderildi # -
agrin kardeşim 7tane yasin oku.herkim ki 7,21,41adet okursa bunun üzerine şüphe duymasın denilyo.Allah bu dünyadada ahirettede tüm arzularını verirmiş.inancını kaybetme.Hayırlısı ise dönecektir sana.dua et ve Allaha sığın o elbet bizim bilmediklerimizide bilendir.
bide sana 1000adet ya vedud tesbih etmeni öneririm.allah yardımcın olsun en yakın zamanda sıkıntılarından kurtarsın işallah.17 yıl önce gönderildi # -
öslem kardesim ALAH SENDEN RAZİ OLSUN HER MURADIN ALLAHİM VERSİN AMİNN
amin agrin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,hepimizden razı olsun.bak bugün mübarek bi gece bol bol dua et.inanki senin için hayırlısı ise duaların kabul olacakdır.olamazsada bilki senin için hayırlısı budur.Allahın tevekkülüne inan.dularımdasın.
486 ya fettah ve 41 fatihada oku hacetin için.allah hiç bi duayı geri çevirmez.kabul eder işallah
oslem kardesim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn RABBİM SENDEN RAZİ OLSUN HER DİLEGİNİ KABUL ETSİN AMİNNN ÇOK TŞK KARDESİM CANİM
Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını versin inşaallah kardeşim. Rabbim gönlünü rahatlatsın inşaallah. Amin.
Rabbim sen agrin için ne hayırlısa onu ver. hayırlı kapılar aç onun için. amin...
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.