Dua dostlarım Hepimizin dilekleri için tek yürek olup Bu mübarek cuma gecesinde hep beraber saat 10'da el açarmıyız,birde ricam bilgisayar başında olmuyalım o saatte bi köşeye çekilip Rabbimizle yalnız oldugumuzu hissedelim olurmu..
BU MÜBAREK GECEDE HEPBERABER EL AÇARMIYIZ (derin)
(15 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşallah Allah nasip ederse ...
18 yıl önce gönderildi # -
Mervem benim durgun yine 100kelime-i tevhid gönderiyorum için refah ferah rahat huzurlu olsun ezan okunuyo,Kurban oldugum Rabbim ne olursun sen merve kardeşimin sıkıntısını gider sıkıntısını bana ver nefesimden al nefesini bollaştır önünü arkasını sagı solunu nurlandır ezan vaki hürmetine duamı sen kabul eyle Yarabbim kabul eyle Yarabbim kabul eyle Yarabbim amin amin amin...
Bu gece benim de ellerim semaya kalkacak, İnşallah o saatte dualardasınız dostlarım
Dualarınızda olma ümidiyle18 yıl önce gönderildi # -
Tabiki türkan kardeşim sende tüm dua dostlarım dualarımda et tırnaktan ayrılmaz..
tabıkı kardesım bende o saatte hacetlerımızın kabulu ıcın dua edecem allah kabul eylesın...
Allah CC sizlerden razı olsun. saat 10 da evde olamayacağım arzu ismini de anar mısınız? bu anı kaçırmak istemezdim.
hepinizin edeceği duaları Allah şimdiden hayırlarla karşınıza çıkarsın amin
abimmm asla sana vermesin Mevlam aslaa en en en güzelleri versin sana en hayırlıları
amin18 yıl önce gönderildi # -
Tabiki anarız dilara kardeşim,mervem sus bakıyım sen küçüksün dert büyügün..
katılım az oldu dostlar..
ben pc başındayım.:)ALLAHIM YÜCELER YÜCESİ MEVLAM NE OLUR ŞU AN SEMAYA AÇILAN ELLERİ,DDUA EDEN TÜM YÜREKLERİN DUASINI DERGAHINDN HAYIRLISI İLE GERİ ÇEVİRME.RABBİM ALLAHIM KARDEŞLERİMİN ÜZERİNE NURLAR YAĞDIR,BEREKETLER YAĞDIR,MUCİZENİ SUN YA RABBİM.AMİN AMİN AMİN
amin amin amin ahret kardeşim benimmm..
derin kardeşim ben şimdi görebildim. rabbim dualarınızı kabul etsin. Hepinizin gönlündeki muratları hayra çevirerek versin. Rabbim sana açılan elleri boş çevirme. amin...
derin abicim,duan bana ulaştı. çok hastaydım ateşler içindeydim yapmam gereken bi sürü çizimim var huzursuzlandım iyice..ve birden bire iyileştim.yok böyle bişey yani.. gerçek diyorum bak..bu mucizeleri yaşamak o kadar mutluluk verici ki..Rabbim hepinizin gönlünü ferahlatsın.mutluluklarımızı daim etsin..dualarımızı kabul etsin.amin.
Rabbim ,dualarimizi kabul eyle kapina geldik. yarim yamalak eksigimizle oldugumuz gibi sen biliyorsun hali ahvalimizi senin adalaetine yüceligine merhametine ve sonsuz sevgine her an , her zaman ,bu gün yarin , yasarken ve ölünce ihtiyacimiz var bize kucagini ac kucakla bizi Rabbim....Seni cok seven bir avuc dost toplanip el actik kapinda sen bizi geri cevirme Rabbim Rabbel Aleymin.Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.