ARKADASLARIM CANLARIM BIR KAC GUNDUR KATILAMIYORUM COK SIKINTILI BIR DONEM GECIRIYORUM AILEMLE ILGILI KARDESIM LE ESIM ARASIN DA KALDIM BUYUK OLAY VAR BU ATESI NASIL SONDURECEGIM ABIM VURUCAGIM ESINI DIYO AYNI BINADA OTURUYORUZ 4 KISI ZAPT EDEMEDIK ELIM AYAGIM TITRIYO NE OLUR ACIL DUALAR EDIN YOKSA KAN AKACAK YAZAMIYORUM LEMAN
CANLARIM ACİL COK ACİL OLAY CIKACAK DUA ISTIYORUM LEMAN
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Allah korusun.Allah çok büyüktür.işallah biran önce yatışır abin.dualarımdasın.Rabbim yardımcın olsun
17 yıl önce gönderildi # -
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
ne olur canlarım dua edın elım tıtrıyo suan esıme ulasamıyorum abım bınanın kapısa adam dıktı gordugu anda vuracak ortalık yangın yerı ne yapacagım bılemıyorum esım gelırse cok dua edın cok bende edıyorum ya allahım yetıssssss leman
Leman kardeşim,
dua ediyoruz Allah'ın izniyle ama polisi de arayın lütfen durum bu kadar ciddiyse...17 yıl önce gönderildi # -
Allah korusun. Allah yardımcınız olsun kardeşim. İnşaallah düşündüğün gibi olmaz. Bence de polise de haber versen iyi olur. Rabbim olabilecek her türlü kötü şeyden seni ve sevdiklerini korusun inşaallah. Amiin. Amiin. Amiin.
Leman dostum Allah korusun ikisinide. Hasbinallah ve nimelvekil. "sümmün bükmün ümyun fehum la yerceun" oku sürekli ve ikisininde yüzüne üfür.
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.