bir haftadır yoktum. sizinle sağlık sorunumu paylaşmıştım. kontrole gideceğimi anlatmıştım. Allaha hamd olsun ki iyiyim. Dualarınız için sizden binlerce kez Allah razı olsun. İnşallah Allah hiç bir zaman sizleri darda koymaz. yanlız bırakmaz. hepinizin muradını tez zamanda verir. amin. (burda yokken de hep aklımdaydınız dualarımdaydınız)
Dostlarım....neden37
(9 mesaj) (6 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
Hoş geldin yeniden neden37 dostum. Ben de bir süredir gelememiştim bu yüzden hastalığından haberim yoktu. Ama hastalığından önce böyle iyi haberlerini duymak daha güzel oldu. Mevlam şifalarını esirgemesin inşaallah. En kısa zamanda hastalığından hiç eser kalmasın ve daha beterlerinden de Mevlam daima korusun inşaallah.
16 yıl önce gönderildi # -
şükür elhamdulillah kardeşim Allah afiyet nasib etsin
selam ve dua ile...16 yıl önce gönderildi # -
amin canım benim. rabbim hepimizi korusun. bize sağlık mutluluk huzur kapıları açsın. seninde gönlünde ne muradın varsa versin. amin...
çok şükür iyi olmana sevndm dostum
Rabbim daha güzel günler nasip etsin
Allah'a emanet ol16 yıl önce gönderildi # -
Rabbim sizden razı olsun. Cihan kardeşim. sizlere ferah kapılar açsın.
şükür elhamdulillah neden37 Allah afiyet versin cok sevindim senin adina ... tahmin etmistim iyi oldugunu ve bisiy cikmayacagini yasasin cok iyi bir haber merak etmistik...Rabbim daha mutlu ve uzun seneler saglikli yasamayi nasip etsin sana canim kardesim...hep pozitif ol...Dualarimizdasin.Allah yar ve yardimcin olsun her daim.
Merve ve zez Allah sizlerdende razı olsun. Allahım sen dostlarımın yüzünü güldür. Yarabbim sen onlara hayırlı kapılar aç amin..
çok şükür kardeşim.allahım birdaha böyle şeyler göstermesin inşallah.rabbim korktuklarından emin kılsın seni.amin
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.